Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η επιχείρηση «τρομοκρατία» αποδίδει τεράστια οφέλη σε όσους την στήνουν επαγγελματικά

ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Η χειραγώγηση των εθνών

Και η εκμετάλλευση των ηλιθίων


Και ξαφνικά, η Ελλάδα προέκυψε χώρα που υποθάλπει σωρό ολόκληρο «επικίνδυνων τρομοκρατικών οργανώσεων». Θέλουν κάποιοι να μας πείσουν πως ο Έλληνας έχει την διάθεση να τρέχει να βάζει γκαζάκια, να στοχεύει πρεσβείες (κατά προτίμηση την αμερικανική) και να σκοτώνει τους «εχθρούς της κοινωνίας των πολιτών»!!!
Βέβαια, η εξαίρεση είναι αυτή που δικαιώνει τον κανόνα κι έτσι, κάποιοι άπλυτοι, αλλά και κάποια παιδάκια με Gucci και Armani, άδραξαν την ευκαιρία για να βγούνε από τα ψυχολογικά και υπαρξιακά τους αδιέξοδα και να δώσουν λόγο και ρόλο στην θλιβερή τους καθημερινότητα. Αυτό όμως έγινε με «ινστρούχτορες», με ειδικούς καθοδηγητές, έμπειρους στο αντάρτικο πόλεων, επαγγελματίες στις «αλλαγές και στις κατόπιν πιέσεων καθοδηγήσεις κυβερνήσεων».
Τα «όργανα» εύκολα δημιουργήθηκαν, το άλλοθί τους χτίστηκε μεθοδικά και η εκπαίδευσή τους ήταν χορηγεία υπηρεσιών που πάντα επιθυμούσαν να έχουν το επάνω χέρι (και πότε δεν το είχαν;) στις εξελίξεις σε ολόκληρο τον πλανήτη αλλά και στη χώρα μας.
Ο χρόνος όμως είναι αυτός που αποκαλύπτει τους πάντες.
Η συνέχεια εδώ
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]