Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ανθρώπινες ασπίδες από τους Ισραηλινούς στρατιώτες!

Όταν ο φόβος κυριαρχεί…

Χρησιμοποίησαν παιδιά ως προστασία!



Για τον καινούργιο ανήθικο πόλεμο του Ισραήλ ενάντια στους Παλαιστίνιους της Γάζας γράφτηκαν πολλά. Τα περισσότερα, μάλιστα, ήταν από αρθρογράφους ή δημοσιογράφους των οποίων το υλικό εγκρίνονταν πρώτα από την Ισραηλινή κυβέρνηση και της υπηρεσίες προπαγάνδας και λογοκρισίας που διαθέτει…
Ένας πόλεμος που τελείωσε(;) αφήνοντας πίσω του νεκρά παιδιά και γυναίκες! Οι Ισραηλινοί δεν τόλμησαν να προχωρήσουν σε μάχες σώμα με σώμα, δεν τόλμησαν να εκτεθούν απέναντι στα πυρά των Παλαιστινίων. Ο φόβος του θανάτου, σε έναν άδικο πόλεμο, τους είχε κυριεύσει… Για να προστατευτούν όμως από τα γενναία πυρά των Παλαιστινίων, χρησιμοποίησαν ακόμη και σαν ανθρώπινες ασπίδες(!) παιδιά που τα έδεσαν πάνω στα στρατιωτικά τους οχήματα!!!

Η ανανδρεία στο μεγαλείο της. Η φωτογραφία που ακολουθεί, δείχνει τον τρόμο της στρατιωτικής (αλλά και της πολιτικής) μηχανής του Ισραήλ. Πάνοπλοι στρατιώτες, χρησιμοποιώντας τα τελευταία επιτεύγματα της στρατιωτικής βιομηχανίας, δεν είχαν την δύναμη ψυχής να πολεμήσουν (και να σκοτωθούν) σαν άντρες…


Μετά από αυτή την φωτογραφική απόδειξη, δεν χρειάζονται άλλα λόγια… Το Ισραήλ ηττήθηκε σε έναν πόλεμο που το ίδιο άρχισε, χρονομετρώντας τον λόγω επικείμενων πολιτικών εξελίξεων στο εσωτερικό του (ενώ ο στρατός του Ισραήλ δεν έχει ήδη ακόμη αποχωρήσει από την Γάζα, ήδη βγήκαν οι πρώτες δημοσκοπήσεις!!! Ήταν ένας πόλεμος εντυπώσεων και ανάδειξης πολιτικής ισχύος…), όσο και στο εξωτερικό (η ορκομωσία του Ομπάμα έπρεπε να γίνει εν καιρώ ειρήνης, σαν μία προσφορά από το Ισραήλ προς τον νέο αμερικανό πρόεδρο…)
Κωνσταντίνος


Υ.Γ.: Ευχαριστούμε το ιστολόγιο Ατσάραντος για την φωτογραφία



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]