Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Τουρκία δεν θα διακόψει τους δεσμούς με το Ισραήλ, παρά τις επικρίσεις εναντίον της επίθεσης στη Γάζα

Περασμένα ξεχασμένα και όλα καλά...

Ο υπουργός Εξωτερικών Αλί Μπαμπατζάν δήλωσε το Σάββατο (17 Ιανουαρίου) ότι η Τουρκία δεν σκοπεύει να διακόψει τους διπλωματικούς δεσμούς με το Ισραήλ, παρά τις έντονες επικρίσεις εναντίον της Ισραηλινής επίθεσης στη Γάζα. "Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να παραμείνουν ανοικτά τα κανάλια επικοινωνίας," δήλωσε ο Μπαμπατζάν.
Ωστόσο, παραδέχθηκε ότι ο τόνος της Τουρκίας έχει αλλάξει στις επικοινωνίες με το Ισραήλ. Ο Πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει χαρακτηρίσει την Ισραηλινή επίθεση πράξη βαρβαρότητας.

Αλλού στα Βαλκάνια, το Σάββατο σημειώθηκαν διαδηλώσεις εναντίον της επίθεσης. Στο Σεράγεβο, εκατοντάδες διακεκριμένα μέλη της πολιτιστικής ελίτ της Β-Ε έλαβαν χώρα σε συγκέντρωση, μεταξύ των οποίων και ο σκηνοθέτης Γιασμίλα Ζμπάνιτς. Στην Αθήνα εν τω μεταξύ, οι δυο μεγαλύτεροι συνδικαλιστικοί φορείς στην Ελλάδα διοργάνωσαν συγκέντρωση καλώντας για τερματισμό των Ισραηλινών στρατιωτικών επιθέσεων.
Μαχητές της Χαμάς κήρυξαν κατάπαυση των πυρών υπό όρους την Κυριακή, αποκρινόμενοι σε μονομερή σχετική κίνηση του Ισραήλ.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]