Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το πιό φθηνό πράγμα αυτή τη στιγμή στη Γάζα είναι ο άνθρωπος!!!


Τραγική δήλωση...

Σε συνέντευξη που έδωσε στην τηλεόραση του Σκάϊ, Έλληνας καθηγητής που διδάσκει στο Πανεπιστήμιο της Γάζας, δήλωσε πως εδώ και 2 ημέρες δεν υπάρχει ηλεκτρισμός, ούτε και νερό. Δήλωσε επίσης πως τα τρόφιμα έχουν χαλάσει και δεν υπάρχει καν ψωμί. Η συγκλονιστικότερη όμως δήλωση, που αποτελεί και ντροπή για κάθε άνθρωπο στον πλανήτη, ήρθε αμέσως μετά:
ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!
Την ίδια στιγμή, σε όλα τα ΜΜΕ οι "πρόθυμοι" εβραιολάγνοι δήλωναν πως δεν υπάρχει ανθρωπιστικό πρόβλημα μέσα στη Γάζα, ενώ οι τηλεοπτικές κάμερες μετέφεραν εικόνες ανηλεών βομβαρδισμών!!!

Το Ισραήλ, έχει καταπατήσει κάθε ανθρώπινο δικαίωμα, βομβαρδίζοντας κατοικημένες περιοχές και χρησιμοποιώντας υπερβόμβες που καταστρέφουν πολλά κτίρια ταυτόχρονα και δημιουργούν κρατήρες βάθους έως 15 μέτρων! Όμως, το έγκλημα του Ισραήλ δεν σταματά σε αυτές τις βόμβες. Βομβαρδίζει με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο. Πυροβολικό, άρματα μάχης, πολεμικά αεροπλάνα και ελικόπτερα Απάτσι, καθώς και πολεμικά πλοία, έχουν μετατρέψει τις γειτονιές της Γάζας σε πεδίο βολής, με ανθρώπινους στόχους!!! Οι βόμβες διασποράς (απαγορευμένες) πέφτουν σε κατοικημένες περιοχές και ανεβάζουν τον αριθμό των θυμάτων με φοβερή ταχύτητα, δημιουργώντας μία κατάσταση πανικού και πλήρους αβεβαιότητας σε οποιονδήποτε ζει μέσα στην Λωρίδα της Γάζας...
ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!
Δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω τα λόγια αυτού του Έλληνα που είναι μάρτυρας μίας γενοκτονίας... Σκοτώνουν πολύ έξυπνα, αφού πρώτα έχουν εξασφαλίσει την ένοχη σιωπή μέχρι και την βοήθεια των μεγάλων ή μικρών δυνάμεων του πλανήτη.
Πόσο κοστίζει αλήθεια μία ανθρώπινη ζωή; Ο Κοέν (δημοσιογράφος και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων πολύ γνωστού καζίνο στην Αθήνα) δήλωσε ΕΛΕΟΣ!!! Δεν ντράπηκε και ισχυριστεί πως η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και για τις δύο πλευρές και ίσως περισσότερο δύσκολη για τους Παλαιστίνιους!!! Πράγματι... ΕΛΕΟΣ, αλήτες... ψεύτες, εγκληματίες, δολοφόνοι... ΕΛΕΟΣ!!! Δεν ντρέπεστε να ζητάτε και έλεος!!!
Πολλοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται ότι το Ισραήλ έχει δίκιο, επειδή η Χαμάς βομβάρδιζε αραιά-πυκνά το νότιο Ισράλ με ρουκέτες... Ξεχνούν να αναφέρουν πως εδώ και πάρα πολύ καιρό το Ισραήλ έχει επιβάλλει έναν ουσιαστικό αποκλεισμό στη Λωρίδα της Γάζας, σε μία προσπάθεια να κάμψει την κυβέρνηση της Χαμάς... Και ξεχνάνε να αναφέρουν οι υπερασπιστές του Ισραήλ πως το Παγκόσμιο Δίκαιο αναφέρει πως ο αποκλεισμός ενός κράτους αποτελεί casus belli (αιτία πολέμου - πράξη πολέμου)... Άρα, οι Παλαιστίνιοι έχουν δίκιο να τους βομβαρδίζουν με τις ρουκέτες τους, αφού ουσιαστικά και με βάση το Διεθνές Δίκαιο δέχτηκαν πρώτοι επίθεση από την Ισραηλινή κυβέρνηση...
Αλλά, ποιός να αναφερθεί σε αυτά... είναι ψιλά γράμματα... για όλους τους "πρόθυμους" και τους φιλοσιωνιστές...
ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!
Να μην το ξεχάσουμε... γιατί οι Ισραηλινοί φαίνεται πως δίνουν μεγαλύτερη αξία σε οτιδήποτε, εκτός από τις ζωές των Παλαιστινίων...
Κωσταντίνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]