Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεν υπάρχει πλέον διπλωματία παρά μόνο κρατική τρομοκρατία

Ισραήλ: το κράτος που λειτουργεί

δολοφονώντας και τρομοκρατώντας


Αυτές τις ώρες, στη Λωρίδα της Γάζας συντελείται ένα από τα μεγαλύτερα και ειδεχθέστερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Πρωταγωνιστές και θύτες, οι Ισραηλινοί, συνεπικουρούμενοι ηθικά από τις γλοιώδεις, γκρίζες αλλά αιμοδιψείς ηγεσίες των κρατών ολόκληρου του δυτικού κόσμου. Θύματα, οι Παλαιστίνιοι της Λωρίδας της Γάζας, που βομβαρδίζονται με κάθε λογής όπλα (μέχρι και βόμβες διασποράς) και που δολοφονούνται χωρίς οίκτο, χωρίς καμία πιθανότητα επιβίωσης, από έναν οργανωμένο στρατό που δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει ολόκληρο το οπλοστάσιό του εναντίον αμάχων.
Οι πολίτες όλου του κόσμου έχουν ξεσηκωθεί, μα οι φωνές της διαμαρτυρίας τους δεν είναι ικανές να συγκινήσουν τους κυβερνώντες ολόκληρου του πλανήτη, που παρακολουθούν τον αφανισμό ενός λαού αποσβολωμένοι, ανίκανοι και αποδεικνύοντας το μεγαλείο της μικρότητάς τους.

Οι μοναδικές ελπίδες πλέον, για να σταματήσουν αυτές οι εγκληματικές στρατιωτικές επιχειρήσεις, είναι η θέση που θα πάρει η Ρωσία, αλλά και η Κίνα. Οι δύο αυτές υπερδυνάμεις δεν έχουν «μιλήσει» ακόμη, αλλά η αδιαλλαξία του Λευκού Οίκου, καθώς και η χλιαρότητα των ευρωπαίων ηγετών, μόνο άσχημα προμηνύματα μπορεί να προμηνύει…
Οι αντιδράσεις μουσουλμανικών οργανώσεων με επιθέσεις αυτοκτονίας σε ολόκληρο τον πλανήτη, δείχνουν να είναι πολύ κοντά στο να ξεκινήσουν μία σειρά θανατηφόρων επιχειρήσεων. Η αρχή του εγκληματικού παζλ έχει ήδη γίνει από τους εγκληματίες Ισραηλινούς και αναμένεται να μετατραπεί σε ανεξέλεγκτη έκρηξη βίας που θα επηρεάσει ολόκληρο τον πλανήτη.
Ο ΟΗΕ δεν μπόρεσε να εκδώσει απόφαση κατά του Ισραήλ, λόγω αντιδράσεων των ΗΠΑ αλλά και της Αγγλίας, αποδεικνύοντας την μικρότητα αλλά και την αχρηστία στην οποία έχει περιπέσει (εδώ και δεκαετίες) χειραγωγούμενος από τις ΗΠΑ.
Οι εγκληματίες δεν είναι μόνο οι Ισραηλινοί στρατιώτες που δολοφονούν τους Παλαιστίνιους, αλλά είναι και η ηγεσία του Ισραήλ και όλοι σχεδόν οι ηγέτες των μεγάλων στρατιωτικών δυνάμεων του πλανήτη. Τα ονόματά τους θα πρέπει να σβηστούν από την ιστορία και η ανθρωπότητα οφείλει να τους σύρει ως στυγνούς εγκληματίες δολοφόνους στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και να τους καταδικάσει όλους σε θάνατο όμοιο με αυτόν που πραγματοποιούν εναντίον των Παλαιστινίων.
Η διπλωματία δεν υπάρχει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Έχει αντικατασταθεί από την υπεροχή των όπλων και του χρήματος. Η πολιτική έχει αποτύχει και οι ηγέτες του δυτικού κόσμου οφείλουν (είναι υποχρεωμένοι έναντι των πολιτών που τους έχουν εκλέξει) να απειλήσουν στρατιωτικά το Ισραήλ με πλήρη αφανισμό. Οφείλουν να αποκλείσουν οικονομικά, με κάθε τρόπο, τους Ισραηλινούς. Οφείλουν να αποκλείσουν το κράτος του Ισραήλ από το έδαφος, τον αέρα και τη θάλασσα και να τους εξαναγκάσουν σε πλήρη ασιτία, όπως κάνουν εδώ και πολύ καιρό στους Παλαιστίνιους…
Η διπλωματία απέτυχε και οφείλει να εκσυγχρονιστεί, παραδίδοντας την σκυτάλη στο μόνο πράγμα που καταλαβαίνουν οι Ισραηλινοί: Χρήμα και Όπλα!!! Το έγκλημα αυτό πρέπει να σταματήσει, γιατί είναι μόνο η αρχή… Εάν το Ισραήλ μείνει ατιμώρητο, τότε θα απειλήσει ολόκληρη την ανθρωπότητα. Είναι ένα κράτος που διοικείται από ναζιστές και που ασκεί τρομοκρατική πολιτική σε οποιονδήποτε στοχοποιήσει…
Κωνσταντίνος

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]