Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι πρώτοι νεκροί Ισραηλινοί στρατιώτες

Η σύγκρουση θα είναι σφοδρή

Η Χαμάς ανακοίνωσε στην τηλεόραση, μέσω του εκπροσώπου της στην Δαμασκό, πως μία ομάδα Ισραηλινών στρατιωτών εγκλωβίσθηκε από Παλαιστίνιους στρατιώτες, που κατάφεραν και εξολόθρευσαν μέχρις ενός όλους τους Ισραηλινούς στρατιώτες.
Ο εκπρόσωπος της Χαμάς δεν ανέφερε πόσοι Ισραηλινοί στρατιώτες σκοτώθηκαν, τι ώρα και που, ούτε ανακοίνωσε σε ποιά στρατιωτική μονάδα ανήκαν.
Η είδηση βέβαια ελέγχεται και θεωρείται ότι κινείται μέσα στα πλαίσια του ψυχολογικού πολέμου που άρχισε ήδη να διεξάγεται μέσω των ΜΜΕ, αλλά η ανακοίνωση της αντίστασης των Παλαιστινίων ανδρών της Χαμάς δείχνει πως οι Ισραηλινοί θα δυσκολευτούν πάρα πολύ και ίσως να μην καταφέρουν να επιτύχουν τον στόχο τους.
Από Ισραηλινές στρατιωτικές πηγές αναφέρθηκε πως η προέλαση των Ισραηλινών χερσαίων δυνάμεων έγινε προκειμένου να προλάβουν πιθανό χτύπημα πυρηνικών Ισραηλινών εγκαταστάσεων από ρουκέτες της Χαμάς.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]