Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χαμάς: Θα γίνει ο τάφος σας αυτή η εισβολή

Απειλεί η Χαμάς με αφανισμό

των Ισραηλινών στρατιωτών


Η Χαμάς υποσχέθηκε πως θα μετατρέψει την Λωρίδα της Γάζας σε ένα "νεκροταφείο" για τον ισραηλινό στρατό. "Η εισβολή σας στη Γάζα δεν θα είναι ένας υγιεινός περίπατος και η Γάζα, με τη βοήθεια του Θεού, θα γίνει το νεκροταφείο σας", δήλωσε ένας από τους εκπροσώπους της Χαμάς, ο Ισμάήλ Ραντουάν.
"Δεν έχετε άλλη επιλογή από το να σταματήσετε, άνευ όρων, τις επιθέσεις και να άρετε τον αποκλεισμό", επισήμανε ο ίδιος.
"Εσείς οι Ισραηλινοί δεν θα χαρείτε την ασφάλεια για πολύ, όπως δεν την έχει χαρεί και ο λαός μας", κατέληξε.

Την ίδια ώρα, από το Ισραήλ ανακοινώθηκε πως δεκάδες χιλιάδες εφέδρων έχουν ήδη κληθεί από χθες Παρασκευή, μέσω μίας απόρρητης επιχείρησης, να συμμετάσχουν στην εισβολή στη Λωρίδα της Γάζας, θέλοντας να σηματοδοτήσει την βαρύτητα του εγχειρήματος, αλλά και της υποστήριξης που θα έχουν οι πρώτοι Ισραηλινοί στρατιώτες που έχουν ήδη περάσει και βρίσκονται μέσα στον θύλακα των Παλαιστινίων.
Γεγονός είναι πως δεν υπάρχει κάποια εικόνα, έστω και αρχική, για την κατάσταση και τις επιχειρήσεις που αυτή τη στιγμή εκτελούνται από τον Ισραηλινό στρατό, αλλά και τον βαθμό αντίστασης εκ μέρους των Παλαιστινίων. Εάν, όμως, τα στρατεύματα του Ισραήλ αποπειραθούν να μπούνε μέσα στην πόλη της Γάζας, θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο πως θα γνωρίσουν την κόλαση από τα πυρά, μέσα από κάθε κτίριο, των Παλαιστινίων...
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]