Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η παγκόσμια κρίση προωθεί το άθλιο σχέδιο Νίμιτς!!!

Με πρόφαση την οικονομία

προωθούν όλες τις βρωμιές τους


Έχει κανείς μας άραγε αντιληφθεί ότι καθώς μας πνίγει η παγκόσμια οικονομική κρίση, τα σχέδια των Αμερικανών και των Σκοπιανών για την Μακεδονία μας εύκολα καλπάζουν; Κι αυτό συμβαίνει επειδή κανείς υπεύθυνος, αλλά και πολλοί από τους πολίτες, δεν ενδιαφέρονται αυτή τη στιγμή για την εθνική μας υπόθεση. Μία ματιά στα έντυπα και στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ αρκεί για να επιβεβαιώσει το αληθές της άποψης αυτής και να το καταστήσει αδιαμφισβήτητο γεγονός.
Και ποια είναι η εθνική μας υπόθεση; Η παρανομία που γίνεται εις βάρος της Ελλάδας και του Ελληνισμού, η παρανομία εκείνη που προωθεί την ονομασία του γειτονικού ψευδοκράτους συμπεριλαμβάνοντας (έτσι κι αλλιώς, δυστυχώς) την λέξη «Μακεδονία»! Μόνοι μας, από τη στιγμή που αποδεχθήκαμε την «μικτή ονομασία», βγάζουμε τα μάτια μας προσφέροντας –κυριολεκτικά- την κερκόπορτα έτσι ώστε όχι μόνο να σφετερισθούν (με τη σύμφωνη δική μας γνώμη) μία Ελληνικότατη περήφανη ονομασία, αλλά δίνοντας την δυνατότητα στη συνέχεια να υπάρξουν και άλλες εθνοτικές αλλά και εδαφικές διεκδικήσεις εις βάρος της Ελλάδας, εις βάρος της Μακεδονίας μας.

Παραδώσαμε τα ιστορικά κεκτημένα στα άνομα χέρια του Μάθιου Νίμιτς. Εκεί κατάντησε η Εθνική μας Αντιπροσωπεία!!! Παραδίδουμε την εθνική μας κληρονομιά σε ένα συνοθύλευμα 21 εθνοτήτων, οι οποίες συνθέτουν το εθνολογικό μωσαϊκό του γειτονικού ψευδοκρατιδίου και που καμία απολύτως σχέση δεν έχουν με τους πραγματικούς Μακεδόνες.
Μα είναι δυνατόν να μην βλέπουν οι «σοφότατοι» και «βαθυστόχαστοι» διπλωμάτες μας και η πολιτική ηγεσία του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών ότι συναινώντας στις προτεινόμενες «αήθεις λύσεις» (και ειδικά τις πρόσφατες που αποδείχθηκε πως ήταν αμερικανικής εμπνεύσεως) του Μάθιου Νίμιτς, ουσιαστικά ανοίγουν τον δρόμο για κάθε λογής διεκδικήσεις εις βάρος της Μακεδονίας μας;
Δεν βλέπουν, οι «σοφοί» πως αποδεχόμενοι οποιοδήποτε όρο που θα συμπεριέχει την λέξη «Μακεδονία», αυτόματα αναγνωρίζουν και το δικαίωμα, στους αλλαλάζοντες βόρειους γείτονές μας, της χρήσης του ήλιου της Βεργίνας ως σημαίας τους, της οικειοποίησης του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Φιλίππου και της χρήσης της Ελληνικής ιστορίας προς δικό τους όφελος και ότι η διεθνής κοινότητα από εδώ και πέρα θα αντιλαμβάνεται ποια είναι η πραγματική Μακεδονία και πως τελικά εμείς οι Έλληνες θα είμαστε που χρησιμοποιούμε παράνομα την επωνυμία αυτή; Δεν μπορούν να καταλάβουν αυτά τα «σαΐνια» της διπλωματίας πως ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο δικαιώνουμε τις ψευδείς αιτιάσεις τους για ύπαρξη «μακεδονικής μειονότητας» μέσα στον Ελλαδικό χώρο, μειονότητα που «καταπιέζεται» (σε αυτό συνηγορούν σχετικές εκθέσεις του Στέητ Ντηπάρτμεντ που προετοίμασαν το έδαφος γι αυτή την διεκδίκηση των Σκοπιανών) και πως παραδίδουμε το μελλοντικό καταχρηστικό δικαίωμα της απαίτησης εδαφών της Μακεδονίας και της ένωσής τους σε μία ενιαία και ανεξάρτητη «Δημοκρατία της Μακεδονίας» που θα κατεβαίνει μέχρι το Αιγαίο και θα αγγίζει την Θράκη (απομονώνοντάς την), παραδίδοντάς την αυτόματα στις ορέξεις των Τούρκων που ονειρεύονται την εκεί ύπαρξη ενός ανεξάρτητου κρατιδίου, τύπου Βόρειας Κύπρου;
Τολμούν να μας λένε οι διπλωμάτες μας, αλλά και πλήθος άλλων τηλεπαρουσιαστών και τηλεσχολιαστών (χωρίς να αφήνω εκτός του έντυπο τύπο), πως «δεν γίνεται αλλιώς λόγω της πίεσης που μας ασκούν οι Αμερικανοί… Απαντώντας βέβαια σε αυτό το υποταγμένο σκεπτικό, που εξυπηρετεί τις «άνωθεν εντολές», ένα έχει να πει ο καθένας σκεπτόμενος πολίτης: «Η έννοια της υπέρβασης δεν υπάρχει στη σκέψη τους;»
Ποιο είναι το χειρότερο που μπορούν να μας κάνουν οι Αμερικανοί, στην περίπτωση που αρνηθούμε τις γελοίες προτάσεις του Νίμιτς; Έτσι κι αλλιώς, ετοιμάζουν το φέρετρο της Μακεδονίας μας… Και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα με τη στάση τους στο θέμα του Κοσόβου, μέσω του οποίου άνοιξε «το κουτί της Πανδώρας», προετοιμάζοντας και προϊδεάζοντας, ουσιαστικά, πλήθος άλλων ανεξαρτητοποιήσεων, που θα πλήξουν πολλά άλλα κράτη, αλλά εμάς πρώτους και καλύτερους.
Τελικά, ο πρωθυπουργός και η υπουργός Εξωτερικών οφείλουν να υπακούσουν την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, που βροντοφωνάζει ΟΧΙ σε οποιαδήποτε ονομασία των Σκοπίων που θα συμπεριέχει τη λέξη «Μακεδονία». Πρέπει να τεθεί τέλος στην «διπλωματία του εφικτού» στο θέμα της Μακεδονίας μας. Και καλό θα είναι να πάψουν να χρησιμοποιούν την «καραμέλα των ημερών» περί διεθνούς οικονομικής κρίσεως, για να αποπροσανατολίσουν τον λαό και να παρουσιάσουν τελικά ως «τετελεσμένο γεγονός» τις απαράδεκτες προτάσεις Νίμιτς…
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]