Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επιστολή προς το Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Κώλου (τα Εννιάμερα)

Αποπλανήθηκε γάϊδαρος!!!

Να τιμωρηθούν οι ένοχοι...

Δέχθηκα μία επιστολή διαμαρτυρίας και αγωνίας από έναν αναγνώστη, ο οποίος διαμαρτύρεται κατά των φασιστικών κύκλων που πολεμούν αυτόν και τον γάϊδαρό του, προσπαθώντας να τους μειώσουν οικονομικά, ψυχολογικά αλλά και ιδεολογικά!
Η επιστολή έχει κοινοποιηθεί σε όλους τους αρμόδιους φορείς, κόμματα και πολιτικούς και απαιτεί την ηθική δικαίωση του γαϊδάρου, αλλά και την καταδίκη των ακροδεξιών που υπήρξαν αυτουργοί για τον "ξεπεσμό" του..

ΠΡΟΣ: Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Κώλου (Τα Εννιάμερα)
ΘΕΜΑ: Παραπλάνηση-αποπλάνηση, δολιοφθορά, άρνηση εργασίας, του γαιδάρου μου (Είναι μόλις 10 ετών).
ΚΟΙΝ.:
1. Ουράνιο Τόξο, Lerin
2. κ.ΜMatthew Nimiety, Bull: DE n exo Arxidia sigoura.
3. Υπουργό Εξωτερικών ГРЦИЈА: κ. Μπακογιάννη- στο σπίτι του πατέρα της.
4. Μακεδονίας κ. και Milososki, Κόκκινα φανάρια 10, Δεξιά μετά το μπουρδελο.
5. Παγκόσμιο Σύλλογο Κτηνοβατών, Kosovo, Αγνώστου αριθμού.
6. Μιστερ? Lubi Uzunovski –Canada, Bull: Gay & Homosexual 100%
7. Valliant's G.- Bull: FYROM & Vardarska 15 χρόνια.

Εκφράζω την εντονότατη δυσφορία μου για τη νέα άνανδρη, εθνικιστική, ελλεινή και τρισάθλια νοητική επίθεση ακροδεξιών στοιχείων κατά του γηγενούς Μακεδονικού γαιδάρου μου , στην περιοχή της Struga (Στρούγκα) λίγο μετά την Οχρίδα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχω ως τώρα, σήμερα το πρωί, μεταξύ 7-11 π.μ., ο Μακεδονικός γάιδαρός μου βλέποντας τον κώλο ( βλέπε Βαλλιανατος ), αλλά και διαβάζοντας για τον βιασμό της αίγας, από ακροδεξιούς βοσκούς, του την έδωσε. Αρνείται να έρθει στην εργασία μαζί μου, κάτι που έκανε επί χρόνια, τριγυρνά στις όχθες του ποταμού Dream (Дрим ) στην Στρούγκα και κατεβάζει την κεραία του αδιαφορώντας για τα πάντα.
Βλέπει δε τις γυναίκες από τα Σκόπια με άγριες διαθέσεις.
Σας στέλνω συνημμένα αποδείξεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Βουλγαρίζοντα ( επιστήμονα-κτηνίατρου), Ώμο Ιλιντεν, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.
Γι΄αυτό το λόγο, ζητώ από τους παραπάνω την καταδίκη της ακροδεξιάς, εθνικιστικής προπαγάνδας της Ελλάδας, και παραβίαση των δικαιωμάτων των μειονοτήτων των γαιδάρων.
Ένας αγανακτισμένος αναγνώστης
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]