Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα κρούσματα βίας κατά των (λαθρο)μεταναστών αυξάνονται ανησυχητικά!

Το δηλητήριο του φασισμού δεν θα περάσει

Το Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Κώλου (Τα Εννιάμερα) καταγγέλει τη ρατσιστική επίθεση φασιστοειδών κατά Πακιστανού μετανάστη, η οποία έλαβε χώρα σήμερα το μεσημέρι στην Αγία Βαρβάρα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έδωσαν στο Παρατηρητήριο το Στέκι Μεταναστών και η Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία, ο πακιστανός Ταρίκ Αϊμάλ Αλ Κλανιάρι οδηγήθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από τροφική δηλητηρίαση που υπέστη έπειτα από γεύμα σε ακροδεξιό γυράδικο-σουβλατζίδικο της περιοχής.
Το εν λόγω γυράδικο με την επωνυμία "Ο Χρυσός Γύρος" (είναι προφανής η σχέση του με κύκλους της ναζιστικής Χρυσής Αυγής) έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν από την Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία γιά διακίνηση ληγμένων προϊόντων με στόχο να πλήξουν τους μετανάστες της περιοχής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση-καταπέλτη του Πακιστανικού Συλλόγου Ελλάδας, ο άτυχος Ταρίκ διακομίστηκε στο νοσοκομείο έπειτα από κατανάλωση 47 σουβλακίων και 4 γύρων με γιαουρτοσκόρδιο και κωλοβακτηρίδια, ενώ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από αυξημένη και ακατάσχετη ρευστότητα κοπράνων (κοινώς τσιρλιπιπί) έπειτα από την απάνθρωπη ακροδεξιά, ρατσιστική επίθεση.
Το Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Κώλου (Τα Εννιάμερα) έχει ενημερώσει τόσο τον Πρόεδρο του Πακιστάν Ασίφ Αλί Ζαρντάρι όσο και την πρεσβεία του Πακιστάν στην Αθήνα, έτσι ουτώς ώστε να προβούν στα κατάλληλα διαβήματα γιά την αναίτια επίθεση κύκλων ενάντια στον άτυχο μετανάστη. Ντροπή και Αίσχος.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]