Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ρόμπερτ Χάντερ: Να σταματήσουν οι Έλληνες να ανησυχούν για ασήμαντα γλωσσικά και σημειολογικά προβλήματα

Ανοιχτή επίθεση που έμεινε

αναπάντητη από την Ελλάδα


Τα Σκόπια θα πρέπει να ενταχθούν σε όλους τους ευρωατλαντικούς θεσμούς, συμπεριλαμβανομένου και του ΝΑΤΟ και οι Έλληνες θα πρέπει να καταλάβουν ότι είναι πιο σημαντικό από το να ανησυχούν για «γλωσσικά και σημασιολογικά προβλήματα», είπε ο Ρόμπερτ Χάντερ, πρώην πρόεδρος του Ατλαντικού Συμφώνου Σύνδεσης, σε δήλωσή του στην Deutche Welle.
Συνεχίζοντας να προκαλεί τους Έλληνες ο κ. Χάντερ δήλωσε: «Νομίζω ότι σημαντικό επίσης είναι για το καλό των εταίρων του ΝΑΤΟ, να καταλάβουν οι Έλληνες ότι αξίζει πραγματικά να είναι η Μακεδονία στη Συμμαχία, παρά να ανησυχούν για μικρά προβλήματα γλωσσικού και σημασιολογικού περιεχομένου. Η Μακεδονία είναι Μακεδονία. Θα μπορούσε να είναι ένας εξαιρετικός σύμμαχος και όσο ταχύτερα γίνει αυτό τόσο το καλύτερο».

Αυτά δήλωσε ο κ. Χάντερ, πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ στο περιθώριο της συνάντησης του ΝΑΤΟ, που πραγματοποιείται στο Βερολίνο και στην οποία συμμετέχουν η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ κ. Σέφερ.
Αν μη τι άλλο, οι δηλώσεις αυτές μόνο οργή μπορούν να δημιουργήσουν στην Ελληνική πλευρά, που όμως, αν και έχουν περάσει περισσότερες από 24 ώρες δεν έχει απαντήσει στην προκλητικότητα και την απαξίωση των Ελληνικών θέσεων, που με τόση επισημότητα κατέθεσε ο κ. Χάντερ, ο οποίος πιθανότατα διεκδικεί το διεθνές βραβείο ανθελληνισμού.
Δυστυχώς όμως, για όλους αυτούς τους γελοίους ανθρωπάκους, οι Έλληνες δεν έχουν σκοπό να παραδώσουν τα πιστεύω τους, τα ιδανικά τους, την γη που σκεπάζει τα οστά των προγόνων τους στους υβριστές και στους μισέλληνες, προκειμένου να ικανοποιηθούν τα συμφέροντά τους εις βάρος του Ελληνισμού.
Θα πρέπει επιτέλους να βρεθεί εκείνη η Ελληνική προσωπικότητα που θα αναγκάσει αυτά τα ανθρωπάρια, τους περιφερόμενους ανά την υφήλιο αλήτες, τους κηφήνες που αρέσκονται να σκορπούν το μίσος και τον θάνατο στο πέρασμά τους, να καταλάβουν και να νιώσουν πως οι Έλληνες δεν εμπαίζονται, ούτε λοιδωρούνται, δεν παραδίδονται μα ούτε και υβρίζονται.
Αρέσκεται ο γλοιώδης αυτός σαλτιμπάγκος να διαδίδει τις ανιστόρητες επιθυμίες του και ελπίζει πως θα περάσει το όνομά του στην ιστορία μαχόμενος τα δίκαια των Ελλήνων και ολόκληρου του Ελληνισμού; Η κενότητά του τον οδηγεί σε ένα οδυνηρό αδιέξοδο και η ιστορία, που με τόση μανία αντιμάχεται και παραχαράσσει, θα τον τιμωρήσει και θα τον κατατάξει σε εκείνα τα όρνεα που αποτόλμησαν να χτυπήσουν την πατρίδα της δημοκρατίας και που στιγματίστηκαν στην αιωνιότητα ως εχθροί της ανθρωπότητας.
Συνέχισε κύριε Χάντερ και θα συναντήσεις τον όλεθρό σoυ...
Κωνσταντίνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]