Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Να γίνουν έρευνες από την Ελλάδα στην υφαλοκρηπίδα του Καστελόριζου και όχι μόνο...

Απάντηση με πράξεις

στην ασυδοσία της Τουρκίας


Τον τελευταίο καιρό, διαβάσαμε πολλά, για την προκλητικότητα της «φίλης και γείτονος» Τουρκίας στο Αιγαίο, όπου προσπάθησε να κάνει (εάν δεν έκανε) έρευνες για πετρέλαιο, με «φερετζέ» τη Νορβηγία, η οποία διέθεσε το ερευνητικό σκάφος στους Τούρκους.
Παλιό γνωστό κόλπο από την πλευρά των Τούρκων (στρατηγών και πολιτικών) προκειμένου να προκαλέσουν ένταση με την Ελλάδα και να «μετρήσουν» τα αντανακλαστικά αλλά κυρίως τις διαθέσεις της Ελληνικής πολιτικής ηγεσίας (να σημειωθεί ότι μερικές ημέρες πριν η κυρία Μπακογιάννη, υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, στενή συνεργάτης του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και σχεδόν βέβαιη αντικαταστάτριά του στο προσεχές μέλλον, είχε δηλώσει τα συλλυπητήριά της στην Τουρκική πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, για τον θάνατο των Τούρκων στρατιωτών από Κούρδους «τρομοκράτες»).

Οι γείτονες, στο απώγειο του θράσσους, επηρεασμένοι προφανώς από την «πολιτική ήπιων τόνων» (στα υπόλοιπα κράτη της γης αποκαλείται εθνική προδοσία και εθνική μειοδοσία) των Ελλήνων πολιτικών, εκμεταλλευόμενοι το χάος που επικρατεί στην Ελληνική πολιτική σκηνή (ελέω συνεχών σκανδάλων) και την ουσιαστική ακυβερνησία στην οποία έχει καταπέσει το σύνολο σχεδόν του πολιτικού κόσμου, αποφάσισαν να κάνουν κάποια δοκιμή (τεστ) προκειμένου να εξάγουν χρήσιμα γι αυτούς συμπεράσματα και με την πιθανότητα να κερδίσουν οτιδήποτε μέσα στην πλήρη αταξία που παρατηρούν επί μακρώ χρονικό διάστημα στην Ελλάδα.
Η Ελληνική κυβέρνηση, καλείται να αντιμετωπίσει έμπρακτα, σθεναρά και με πλήρη σαφήνεια, στο ίδιο επίπεδο την πρόκληση των Τούρκων στρατηγών και πολιτικών. Ο κύριος Καραμανλής οφείλει να στείλει άμεσα ερευνητικό σκάφος για μεγάλες έρευνες κατά μήκος όλης της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας!!! Μάλιστα, το ερευνητικό σκάφος ή τα ερευνητικά σκάφη (δεν είναι κακό να είναι πολλά) να είναι Ρωσικών εταιρειών…
Έτσι, για να δεχθούν την πίεση οι Τούρκοι και να καταλάβουν ότι όταν κάποιος παίζει με την φωτιά, το πιθανότερο είναι να καεί (αν και το κάψιμο που έχουν με τους Κούρδους είναι τέτοιο που οδηγούνται απόσχιση ενός μέρους της Τουρκίας).
Μπορεί η κυρία Μπακογιάννη να το κάνει αυτό;
Μπορεί ο πρωθυπουργός κύριος Καραμανλής να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων;
Όσο κάθονται στις καρέκλες της εξουσίας, ας αποφασίσουν να κάνουν κάτι, επιτέλους, πέρα από το να παίρνουν τους παχυλούς μισθούς τους…
Γιατί εάν δεν κάνουν, ο λαός σκοπεύει στις εκλογές να μην τους δώσει μισθούς, αλλά κάτι άλλο…
Κωνσταντίνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]