Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μακεδονία ώρα μηδέν! - Υπέγραψαν για το όνομα από το 1995!!!

Το ξεπούλημα της Ελλάδας συνεχίζεται!

Ποτέ δεν υπήρξε βέτο, αλλά μία αναβολή

της απόφασης για την ένταξη

των Σκοπίων, επισήμως, στο ΝΑΤΟ!


Τα Σκόπια μας πάνε στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης για απλή παρεμπόδιση ένταξης τους στο ΝΑΤΟ και όχι για άσκηση βέτο. Έχουν πάρει από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ προκαταβολή το όνομα και καθυστερούν την τελική συμφωνία για να προλάβει η ειδική εμπειρογνώμων κ Μακντούκαλ του ΟΗΕ να καταθέσει το προκατασκευασμένο πόρισμα της, για την δήθεν ύπαρξη στην Ελλάδα καταπιεζόμενης Μακεδονικής μειονότητας.
Η Ελληνική κυβέρνηση για να προετοιμάσει το έδαφος ψήφισε (καλοκαίρι 2008) στην Βουλή νόμο για την απονομή συντάξεων (και περιπτέρων) στους μαχητές του λεγόμενου Δημοκρατικού Στρατού (εμφύλιος).
Για την ιστορία περίπτερα και συντάξεις πήραν δυστυχώς, οι συνεργάτες των Γερμανών Ταγματασφαλίτες, που ξέπλυναν την προδοσία τους πολεμώντας ενάντια στους λεγόμενους «ΕΑΜοβούλγαρους».
Το ολέθριο της υπόθεσης είναι ότι, ενώ δικαίως όλοι οι αγωνιστές του ΕΑΜ απόλαυσαν της αναγνώρισης, αφού πολέμησαν τους Γερμανούς κατακτητές (το ΚΚΕ και οι αντιστασιακές οργανώσεις δεν άφησαν ούτε έναν παραπονούμενο), τώρα θα δικαιωθούν και οι φευγάτοι (για να μην τιμωρηθούν) στα Σκόπια συνεργάτες των Γερμανών Βουλγαροσλαυομακεδόνες της προδοτικής οργάνωσης ΣΝΟΦ, που την τελευταία στιγμή εντάχθηκαν στο πλευρό των ανταρτών στο δεύτερο αντάρτικο.

Οι κύριοι αυτοί που έγιναν για λίγο συμπολεμιστές του Δημοκρατικού Στρατού ζητάνε, ενώ έχει δημευτεί η περιουσία τους(κατά το σύνταγμα ) για εσχάτη προδοσία, να τους επιστραφούν περιουσιακά στοιχεία και να εγκατασταθούν στην Ελλάδα.
Αυτά ζητάει ο Γκρουέφσκι για να υπογράψει την αποδοχή της Βόρειας Μακεδονίας, ως τελικής συμφωνίας!!
Η καταγγελία της ενδιάμεσης συμφωνίας Ελλάδας Σκοπίων, που συνάφθηκε υπό τον ΟΗΕ το 1995, προαπαιτεί δωδεκάμηνη περίοδο προειδοποίησης, για να πάψει να δεσμεύει τα δύο μέρη, σύμφωνα με το άρθρο 23. Οι Σκοπιανοί παραβίασαν συστηματικά την ενδιάμεση συμφωνία και ιδίως το άρθρο 7 περί μη εχθρικών ενεργειών και ζητάνε και τα ρέστα!!
Έτσι φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης και δυστυχώς η Ελλάδα σιωπά...
Κάποιοι με καλές προθέσεις, αλλά με λάθος προσέγγιση, αφού παλινδρόμησαν μεταξύ σύνθετης ονομασίας και βέτο τώρα προτείνουν να καταγγείλουμε την ενδιάμεση συμφωνία!! Αν η Ελλάδα πέσει στην παγίδα αυτή, θα διευκολύνει τα Σκόπια να πάνε ελεύθερα στον ΟΗΕ να αναγνωριστούν από την γενική συνέλευση με το συνταγματικό τους όνομα, δίχως προαπαιτούμενη συμφωνία με την Ελλάδα, όπως ορίζεται από την ισχύουσα ενδιάμεση συμφωνία!!
Που ακούστηκε όμως, κάποιος να δέχεται να ονομάζεται μεταβατικά «πρώην» και να έχει την απαίτηση να τον αποκαλούν με το παλαιό κλεμμένο από άλλον όνομα;;
Το πρόβλημα δεν θα υπήρχε, αν η Ελληνική πλευρά με Πάγκαλο-Γ Παπανδρέου-Ντόρα Μπακογιάννη δεν ήταν ενδοτική (λέσχη bilderberg). Εξαίρεση αποτέλεσαν ο κ Ν Μάρτης και ο κ Π Μολυβιάτης, για να είμαστε δίκαιοι…
Τα Σκόπια επιδιώκουν να ενταχθούν κανονικά στο ΝΑΤΟ κατά την επόμενη σύνοδο, ενώ το ΝΑΤΟ έχει ήδη φροντίσει να «ενταχθεί» κανονικότατα με τεράστιες στρατιωτικές βάσεις στα Σκόπια.
Αμερικανοί και άλλοι σύμμαχοι επιχειρούν να επικαλεστούν το γεγονός, ότι το άρθρο 11 της ενδιάμεσης συμφωνίας (περί διευκόλυνσης ένταξης των Σκοπίων σε διεθνείς οργανισμούς που συμμετέχει η Ελλάδα) υπερισχύει των οιωνδήποτε προφορικών αντιρρήσεων!!
Άρα η Ελλάδα έχει προσυπογράψει την ένταξή τους σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε από το 1995!!Αν ψελλίσουμε βέτο, θα μας παρακάμψουν με έτοιμη νομική ερμηνεία!!
Η Ελληνική δήλωση θα καταντήσει αστερίσκος!!
Θα μας δώσουν την ευχή τους να τα βρούμε για τα υπόλοιπα με τους Σκοπιανούς και όλα θα λήξουν!!
Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο να δεχθούν μόνοι τους οι Σκοπιανοί να ονομαστούν Βόρεια Μακεδονία, κάτι που θα έχει στην συνέχεια, ως στόχο ζωής τους, την απελευθέρωση της Νότιας που «προσάρτησαν» οι Έλληνες το 1912, δίχως να ρωτήσουν τους «ντόπιους» πληθυσμούς, όπως γράφει το βιβλίο της κατάπτυστης ανθελληνικής και παραχαραγμένης ιστορίας, (δεν απελευθέρωσαν δηλαδή την Μακεδονία οι Έλληνες, αλλά κατέλαβαν ξένο έδαφος!!)
Η έννοια προσάρτηση αφιερώνεται στους φανατικούς υπερασπιστές του βιβλίου (προσοχή κυκλοφορούν ανάμεσα μας) στον κ. Βερεμή (καμία υποτίθεται σχέση με τον προφήτη Ιερεμία), την κ. Ρεπούση (καμία σχέση υποτίθεται με την Λεοντσίνη), στον Γ. Παπανδρέου (καμία σχέση υποτίθεται με τον Σόρος), στον Αλαβάνο (καμία σχέση υποτίθεται με τον εθνομηδενισμό) και σε όλα τα μπουμπούκια της εθνικής συμφοράς…
Θα ήθελα κλείνοντας να απευθυνθώ σε όλους τους Έλληνες θέτοντας ένα καίριο ερώτημα:
«Πού είναι η περηφάνια σας, πόσο ακόμη θα ανέχεστε το ένα και το άλλο ξεπούλημα της χώρας από την ενδοτικές έως προδοτικές πολιτικές ηγεσίες, που σας βλέπουν ως εμπόδιο για τον πολυφυλετικό, πολυπολιτισμικό, πολυθρησκευτικό, μειονοτικό κατακερματισμό;
Πόσο ακόμη θα συγχωρείτε στο όνομα του τεχνητού διαχωρισμού καλών και κακών, δεξιών (η Ελλάδα ανήκει στην Δύση) και αριστερών (η Ελλάδα ανήκει στους εποίκους μετανάστες της), τους εθνικούς μειοδότες;
Πόσο ακόμη θα κρατήσει η προσμονή για ένα ρουσφέτι των «δικών μας παιδιών» μεταξύ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ;
Πόσο ακόμη θα περιμένετε την ολοκλήρωση της εθνικής συμφοράς σε όλα τα μεγάλα εθνικά θέματα;
Ως πότε η Μακεδονία θα χαρίζεται στους φανερούς και κρυφούς αλλοφύλους διεκδικητές της;
Τι ακόμη θέλετε να σας ενημερώσουμε για να πάρετε την μεγάλη απόφαση να λυτρωθείτε από τους ταγούς που μετρούν κεφάλια και επιμερίζουν χρέη;
Θα πάρετε εμπρός ή θα ξεμείνετε και θα σκουριάσετε στο μαύρο πεπρωμένο που μας επιφυλάσσουν;"

Περισσότερα κείμενα για το Μακεδονικό στο www.metharros.gr και τα Πατριωτικά ιστολόγια που με μερικά είναι συνδεδεμένο.

Του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]