Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Gerge Green: Σε συνέντευξη κόλαφο του 2008 αναφέρει προετοιμασίες του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου!


Ετοιμαστείτε για τα χειρότερα

Οι τράπεζες θα καταρρεύσουν


Ο διάσημος οικονομικός αναλυτής George Green σε συνέντευξή του που παραχώρησε τον Αύγουστο του 2008 κατακεραύνωσε το πολιτικό και οικονομικό σύστημα των ΗΠΑ και προειδοποίησε για τα επερχόμενα δεινά της αμερικανικής αλλά και της παγκόσμιας οικονομίας.
Στην ίδια συνέντευξη προειδοποίησε για προετοιμασίες ΗΠΑ και Ισραήλ για έναν τρίτο (3ο) παγκόσμιο πόλεμο...!


Αξιοσημείωτες ατάκες απο την συνέντευξη του George Green, οικονομικού αναλυτή της Αμερικάνικης και Παγκόσμιας Οικονομίας, που δόθηκε τον Αύγουστο του 2008.

* “Η Παγκόσμια Τράπεζα βρίσκεται στην Ελβετία και ελέγχεται από 13 οικογένειες.Πχ από τους Ρόθτσάιλντ, που είναι πάμπλουτοι και κυριολεκτικά ελέγχουν τον κόσμο.”
* “Υπάρχουν 3 νομίσματα στον κόσμο, αυτή τη στιγμή. Το πετρέλαιο, ο χρυσός και τα ναρκωτικά.”
* “Το δολάριο είναι ξοφλημένο νόμισμα….Το δολάριο θα καταρρεύσει.”
* “Δεν θ΄αφήνουν τον κόσμο να κάνει αναλήψεις μετρητών, σε κάποιες περιπτώσεις. …Οποιος έχει 5.000 δολάρια, ή περισσότερα, ν΄ανοίξει λογαριασμό συναλλάγματος, σε Καναδέζικα δολάρια ή οποιοδήποτε νόμισμα βρει.Θα είναι ασφαλής …μέχρι οι Τράπεζες να καταρρεύσουν τελείως.”
* “Το Ισραήλ και η Αμερική επεξεργάζονται τώρα τις λεπτομέρειες για να επιτεθούν στο Ιράν, ώστε ν΄αρχίσει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος.”
* “Το σύστημά μας καταρρέει σε κομματάκια. …Εθνικοποιούν ολόκληρη τη χώρα. Την θέτουν σε κατάσταση εθνικής ανάγκης και αποχαιρετίστε τα δικαιώματά σας, αποχαιρετίστε τις ΗΠΑ.”
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]