Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εμπάργκο του Πούτιν κατά της Τουρκίας


Μεγάλη οικονομική ζημιά για την Τουρκία


Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, εκατοντάδες νταλίκες με τουρκικά προϊόντα, ευπαθή και μη, είτε προέρχονται απευθείας απο την Τουρκία, είτε μέσω Ευρώπης, μένουν καθηλωμένες στα ρωσικά σύνορα και οι Τούρκοι έμποροι έχουν υποστεί τρομακτικές ζημιές.
Οι τουρκικές αρχές, στις πιέσεις των Τούρκων επιχειρηματιών να πάρουν αντίμετρα κατά των Ρώσων, απάντησαν ότι οι Ρώσοι μπορούν να πάρουν ντομάτες και από αλλού, αλλά οι Τούρκοι δεν μπορούν να πάρουν φυσικό αέριο από πουθενά.

Το θέμα είναι, τι ζητάει ο Πούτιν από τους Τούρκους και δεν το παίρνει, οπότε και τους επέβαλε αυτό το άτυπο εμπάργκο, για το οποίο δεν ακούσαμε τίποτε στις ειδήσεις αφού όλοι ασχολούνται μόνο με τον Εφραίμ.
Σε τέτοιες περιπτώσεις κάθε σοβαρό κράτος προσπαθεί να βρεί τον κενό χώρο μεταξύ των δύο αντιμαχομένων και να εισχωρήσει προς όφελός του.
Και μην ξεχνάμε οτι αυτό το παιχνίδι ξεκίνησε το καλοκαίρι. Εμείς όμως ασχολούμαστε με τον Εφραίμ.
Το φταίξιμο βέβαια δεν αφορά μόνοτην κυβέρνηση αλλά και όλη την αντιπολίτευση η οποία
θεωρεί οτι η αποστολή της ολοκληρώνεται με το να αποδείξει την ξεφτίλα της όποιας κυβέρνησης.
Πληροφορίες, εικάζουν πως έγινε αίτηση προς την Τουρκική κυβέρνηση να επιτρέψει την κάθοδο μεγάλου μέρους του Ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας προς το Αιγαίο, αλλά οι Τούρκοι αρνήθηκαν...
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]