Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Νίμιτς προσπαθεί να πείσει ότι δεν δέχεται εντολές


Δεν μπορεί να πείσει ούτε τον εαυτό του


Διαβεβαιώσεις ότι δεν λαμβάνει εντολές από τρίτους σχετικά με τη μεσολάβησή του στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ έδωσε, απαντώντας σε δημοσιεύματα, ο προσωπικός απεσταλμένος του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μάθιου Νίμιτς.
«Προετοιμάζω το υλικό το οποίο παρουσιάζω στα μέρη αποκλειστικά μόνος μου (περιστασιακά με την τεχνική βοήθεια από τους επαγγελματίες υπαλλήλους του ΟΗΕ) και δεν στέλνω αντίγραφα, ούτε συζητώ το περιεχόμενο με κανέναν άλλο. Κανονικά, προετοιμάζω τα έγγραφά μου στο δικό μου υπολογιστή και τυπώνω και παραδίδω τα έγγραφα προσωπικά στους αντιπροσώπους», υποστήριξε ο κ.Νίμιτς.

«Δεν επηρεάζομαι από τις απόψεις καμίας συγκεκριμένης κυβέρνησης, και καμία κυβέρνηση δεν έχει προσπαθήσει ποτέ να επηρεάσει τις ιδέες που παρουσιάζω στα μέρη ή την πορεία των συζητήσεων», πρόσθεσε.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]