Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Γκρούεφσκι άρχισε τα χτυπήματα κάτω από τη μέση

Κατηγορεί τον Τσερβένκοφσκι

για λαθρέμπορο καπνού!!!

Σύντομα καταγγελίες για λαθρεμπόριο

όπλων
και ναρκωτικών για τον Γκρούεφσκι


Ο Πρόεδρος Branko Cervenkofski είναι ο κύριος «λαθρέμπορος» καπνού, διαδίδει η πλευρά Γκρούεσκι… και φυσικά κανείς δεν νιώθει καμία απολύτως έκπληξη για την συγκεκριμένη καταγγελία.
Ο λόγος είναι πολύ απλός: περιμέναμε τις συγκεκριμένες κινήσεις και «καταγγελίες» (που είναι άγνωστο εάν αληθεύουν), οι οποίες συμπεριλαμβάνονται μέσα στο κλίμα της πολιτικής εξόντωσης που μέσα από το συγκεκριμένο ιστολόγιο προειδοποιήσαμε πως θα συμβούν.

Θεωρείται απολύτως βέβαιο πως ο σημερινός πρόεδρος των Σκοπίων δεν θα καθήσει με «σταυρωμένα χέρια» και τα «αλληλοκαρφώματα» είναι φυσικό να συμβούν και μάλιστα θα γίνουν σχεδόν «ημερήσια διάταξη» στον τύπο της ΠΓΔΜ. Ο Τσερβένκοφσκι δεν είναι ούτε κανένα παιδάκι, αλλά ούτε και Μπακογιάννη, για να καθήσει άπρακτος και να δεχθεί τα κύματα των προσωπικών επιθέσεων που έχουν ήδη αρχίσει από τότε που ήταν στη Νέα Υόρκη.
Από εδώ και πέρα, η παγκόσμια κοινότητα θα γνωρίσει την ποιότητα των πολιτικών ανδρών που κυβερνούν στα Σκόπια και θα γνωρίσει επίσης τους «υποστηρικτές» και τους «χρηματοδότες» τους. Δυστυχώς, μέσα από την συγκεκριμένη διαδικασία των εκατέρωθεν «καταγγελιών» δεν πρόκειται να αναχθεί η δημοκρατία, παρά μόνον, θα βυθισθεί ακόμη περισσότερο σε ακραίες πολιτικές τάσεις η επικαλούμενη ως δημοκρατία των Σκοπίων…
Ταυτόχρονα, τα Αλβανικά κόμματα δείχνουν να έχουν πολύ σοβαρές «προθέσεις» που έχουν να κάνουν με την προώθηση και την στήριξη της «δημοκρατικής αταξίας». Θα φροντίσουν να διαρρέουν οτιδήποτε θα «βγάζουν» οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές (Γκρούεφσκι και Τσερβένκοφσκι) και ίσως να προσθέτουν και δικές τους «πληροφορίες». Τα Αλβανικά κόμματα των Σκοπίων επιθυμούν να επέλθει το «πολιτικό χάος» προκειμένου να συσπειρώσουν (αρχικά) τους Αλβανούς των Σκοπίων και στη συνέχεια να ζητήσουν βοήθεια από την «μητέρα Αλβανία», εξαιτίας ακραίων και επικίνδυνων καταστάσεων που θα συμβαίνουν στην ΠΓΔΜ (ακόμη και εάν δεν συμβούν, τα Αλβανικά κόμματα θα φροντίσουν να συμβούν με προβοκατόρικες ενέργειες).
Σε αυτό το χρονικό διάστημα η Ελλάδα πρόκειται να δεχθεί ακόμη μεγαλύτερες πιέσεις από τις ΗΠΑ, από την κυρία Ράις που έχει προτεραιότητα στο κυνήγι κατά των ναρκωτικών, αλλά δεν ξεχνάει ποτέ πως η υπόθεση «Μακεδονία» πρέπει να κλείσει υπέρ των Σκοπίων, χωρίς να υπάρξει καμία μετακίνηση από το τελευταίο «πακέτο ιδεών» του Νίμιτς (και το οποίο του απεστάλη από την Αμερικανική πρεσβεία των Σκοπίων).
Η κυρία Μπακογιάννη ήδη απομακρύνεται με γρήγορους βηματισμούς από την υπόθεση «Μακεδονία», για να αποφύγει τις τεράστιες ευθύνες της και θα θελήσει (εν μέσω «κυβερνητικής τρικυμίας», αλλά και της διεθνούς οικονομικής ύφεσης) να περάσει πολύ γρήγορα το πακέτο Νίμιτς ως την «καλύτερη δυνατή πρόταση» προφασιζόμενη πως η επόμενη θα είναι δυσμενέστερη για τη χώρα μας… (και βεβαίως θα είναι αφού ποτέ δεν χειρίστηκε την υπόθεση προς τα πραγματικά συμφέροντα της Ελλάδας).
Το μέλλον των Σκοπίων διαγράφεται αβέβαιο και ίσως να έχει αρχίσει η αρχή του τέλους του γειτονικού κρατιδίου. Ο εθνικισμός που έσπειρε ο Γκρούεφσκι πρόκειται να γίνει μάστιγα και ουσιαστικός καταστροφέας κάθε πιθανότητας επιβίωσης της ΠΓΔΜ με την σημερινή της μορφή. Ο μοναδικός φίλος που έχουν τα Σκόπια βρίσκεται πέραν του Ατλαντικού και έχει πολλά και σημαντικά προβλήματα να αντιμετωπίσει και μάλιστα με τις επικείμενες εκλογές να φέρνουν σημαντικές αλλαγές στην στάση των ΗΠΑ.
Κωνσταντίνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]