Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μία σοκαριστική επιστολή που γράφτηκε το 2002 και αφορά την σημερινή οικονομική κρίση...



Ρώσσικη εφημερίδα ΕΠΟΧΗ
που εκδίδεται στο Ισραήλ
3 Φεβρουαρίου 2002

Επιστολή προς τον πρόεδρο ΗΠΑ μπους και τον Πάπα ρώμης Ιωάννη Παύλο Β' (Αντίγραφο στον πρωθυπουργό του Ισραήλ Α.Σαρόν)

Κύριε Πρόεδρε των ΗΠΑ Τζόρτζ Μπούς!
Αυτού Αγιότης Πάπα Ρώμης Ιωάννη Παύλο Β'! Κύριος ο Θεός
Σας έδωσε την απέραντη εξουσία επί της γης. Μ'αυτήν την εξουσία
Εσείς είστε υποχρεωμένοι να ετοιμάζετε την ανθρωπότητα στην έλευση της Βασιλείας του Κυρίου Σαβαώθ στη γη (2006)!
Αυτό ζητάει απο Σας ο Θεός!!!

Πριν να έρθει η Βασιλεία του Κυρίου Σαβαώθ επί της γής είμαστε υποχρεωμένοι να χτίσουμε τον Οίκο του Κυρίου στο λόφο του Ναού - τον Γ' Ναό.
Απ' αυτό εξαρτάται η ειρήνη στη γη: "Η δόξα αυτού του τελευταίου οίκου θα είναι μεγαλύτερη από τη δόξα του πρώτου" είπε ο Κύριος Σαβαώθ. "
Και στον τόπο αυτό θα σας δώσω την ειρήνη - αυτός είναι ο λόγος του Κυρίου Σαβαώθ"


Αυτό σημαίνει το εξής, όσο νωρίτερα θα αρχίσουμε εμείς να χτίζουμε τον Γ΄Ναό τόσο γρηγορότερα ο Κύριος ο Θεός θα δώσει την ειρήνη στη γη. Εσείς οι δύο πρέπει να χρησιμοποιείτε την απέραντη σας εξουσία για να ετοιμάσετε την ανθρωπότητα σ'αυτό το ένδοξο γεγονός! Αυτή είναι η υποχρέωση σας μπροστά στον Κύριο το Θεό.
Αυτή είναι η αίτηση του Κυρίου του Θεού σε σας. Ο Κύριος ο Θεός όσο περισσότερα δίνει τόσο περισσότερα ζητεί !!!!!!
Αλληλούια 2006= αρχή της Βασιλείας του Κυρίου Σαβαώθ επί της γης.
1. Κτίσιμο του Γ'Ναού.
Έτσι είπε Κύριος ο Θεος: Αυτός ο λαός λέει: "Δεν ήρθε ακόμα ο καιρός (2004) δεν είναι ο καιρός ακόμα να κτιστεί ο οίκος του Κυρίου" Και ήταν ο λόγος του Κυρίου δια του Αγγαίου προφήτη: Είναι ο καιρός να κάθεστε εσείς στα σπίτια σας που θα έχουν στέγη (2002) όταν ο οίκος τούτος είναι κατεστραμένος". Και πάλι ο Κύριος Σαβαώθ : "Στρέψτε την καρδιά σας στις οδούς σας (2001). Σπέρνετε πολύ αλλά θερίζετε λίγα. Τρώγεται και δεν χορταίνετε. Πίνετε και δεν ξεδιψάτε. Ντύνεστε και δεν ζεσταίνεστε. Και όποιος δουλεύει, δουλεύει για τρύπιο πορτοφόλι. Έτσι είπε Κύριος Σαβαώθ : Στρέψτε την καρδιά σας στις οδούς σας (2001). Ανεβείτε στο λόφο (2002). Φέρτε το ξύλο (2003). Και κτίστε τον οίκο (2004). Και θα ευδοκήσω προς αυτόν και θα δοξασθώ (2003).
Είπε ο Κύριος.
Περιμέναμε πολλά και ιδού λίγα θα φέρετε στο σπίτι κι εγώ θα τα σκορπίσω. Γιατί ο λόγος του Κυρίου Σαβαώθ: "εξαιτίας του οίκου μου ο οποίος ειναι κατεστραμένος και εσείς ο καθένας τρέχετε στο σπίτι σας. Γι αυτό οι ουρανοί δεν σας δίνουν πια δρόσο αι η γη δεν σας δίνει τους καρπούς της.
"Και θα διαταράξω εγώ όλους τους λαούς (2008) και θα'ρθουν αυτοί με τους θησυαρούς όλων των λαών (2008) και θα γεμίσω αυτόν τον οίκο με τη μεγαλοπρέπεια (2010)". Είπε Κύριος Σαβαώθ : Σε μένα το ασήμι και σε μένα το χρυσό. Λόγος του Κυρίου Σαβαώθ.
2. "Και είπε ο Θεός στον Μωυσή: γράψε αυτό στο βιβλίο για τη μνήμη και γνωστοποίησε στο Ισραήλ οτι θα σβήσω τελείως τη μνήμη για τον Αμαλήκ κάτω από τους ουρανούς. Και έφτιαξε ο Μωυσής το θυσιαστήριο και το ονόμασε "Θεός - θαύμα μου" και είπε ο Θεός ορκίζεται με την τράπεζα του οτι έχει τον πόλεμο με τον Αμαλήκ από γενιά σε γενιά.
Αμαλήκ = 1+4+1+2+6+2=16=6
Άραβας = 1+2+1+2=6
Αμαλήκ = Άραβας
Και πάλι σας λέω τα λόγια του Κυρίου:
" Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΗ ΓΗ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΤΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΝΑΟΥ"!!
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]