Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Καραμανλής πρέπει να ζητήσει συγνώμη από τα Σκόπια!


Πρέπει να ικανοποιήσουμε τα Σκόπια

και να αλλάξουμε άμεσα την παρέλαση…


Οι Σκοπιανοί μας φακέλωσαν! Πειράχτηκαν, θύμωσαν, θίχτηκαν και μας καταγγέλλουν για παραποίηση και παράνομη χρήση ονόματος!!! Ναι, το ζήσαμε κι αυτό. Δεν άντεξαν την «προσβολή» που τους έγινε στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη, όπου εμείς οι Έλληνες τολμήσαμε να τραγουδήσουμε το «Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα»!!!
Δεν μπορούν να διανοηθούν πως πήραμε (και από ποιόν!) αυτό το δικαίωμα…! Βέβαια, ταυτόχρονα γεννιέται και μία απορία στο φτωχό μου το μυαλό: ποιός είναι αυτός που μοιράζει αυτού του είδους τα «δικαιώματα»; Ο Νίμιτς; Μπα, δεν νομίζω… Ο Φριντ; Μάλλον ούτε αυτός… Η Ράις; Δεν αποκλείεται… Ο Μπους; Ίσως, γιατί μόνο ένα τόσο ηλίθιο μυαλό θα μπορούσε να μοιράζει τέτοια δικαιώματα…

Περίμενα να περάσουν κάποιες ώρες προκειμένου να μπορέσω να καθίσω και να σκεφτώ λογικά, όσο γίνεται, μετά από την συγκεκριμένη απαίτηση των Σκοπιανών, οι οποίοι σκοπεύουν να αμυνθούν του συγκεκριμένου «δικαίου» τους καταγγέλλοντας την Ελλάδα σε διεθνείς οργανισμούς.
Σκέφτηκα και τελικά κατέληξα, πως έχουν και το δίκιο τους… όπως και να το κάνουμε… Και έχουν δίκιο, επειδή πολύ απλά τους δώσαμε το δικαίωμα αυτό… Με την πολιτική μας στάση, όπου ο πρωθυπουργός μας μετά το όχι του Βουκουρεστίου είναι τελείως ανύπαρκτος… Και με την διπλωματική μας ανικανότητα… Βλέπετε η Ντόρα (με το χαμόγελο πάντα στα χείλη) μπόρεσε να καταφέρει να τοποθετήσει την Ελλάδα σε αμυντική θέση και να παρακολουθεί τις εξελίξεις που συνεχώς διαμόρφωναν οι αλλόφρονες των Σκοπίων!!!
Και φυσικά έχουν δίκιο λοιπόν… και πρέπει πάραυτα ο Έλληνας να πρωθυπουργός να ζητήσει συγνώμη επισήμως και να τροποποιήσει την παρέλαση… Αλλά η τροποποίηση πρέπει να γίνει με γεωγραφικό προσανατολισμό και όχι στο μουσικό της κομμάτι…
Πρέπει πολύ απλά να σταλεί μήνυμα προς την ηγεσία των Σκοπίων πως δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ στο μέλλον το ίδιο που έγινε στη Θεσσαλονίκη. Αντίθετα, να δηλώσει ο Έλληνας πρωθυπουργός πως θα αλλάξει άμεσα την παρέλαση και ζητώντας την άμεση επανάληψή της να την κατευθύνει προς τα Σκόπια, με όλη τη στρατιωτική δύναμη του 3ου Σώματος Στρατού, συνεπικουρούμενης και αεροσκαφών της πολεμικής αεροπορίας. Ταυτόχρονα να δηλώσει ξεκάθαρα το Μέγαρο Μαξίμου προς τον Γκρούεφσκι πως η παρέλαση θα σταματήσει μόνο όταν αρθούν όλες οι απαιτήσεις, διορθωθούν όλες οι παραποιήσεις και σταματήσουν όλες οι «παρενοχλήσεις» προς την Ελληνική πλευρά. Ταυτόχρονα, να δηλώσει ο κ. Καραμανλής πως δίδει άσυλο στον Γκρούεφσκι, στην παρέα του και στον Τσερβένκοφσκι και πως διατίθεται να τους φιλοξενήσει σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο Δαφνί!!!
Άντε, για να τελειώνουμε μία και καλή με τις ηλιθιότητες και τους ηλιθίους, εντός και εκτός συνόρων…
Κωνσταντίνος
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η μόνη τιμή που μπορούμε σήμερα να δώσουμε σε αυτούς που έδωσαν το αίμα τους , για να μπορούν σήμερα να λένε ότι θέλουν οι Τσίριζα , Ιοί , Σκοπιανοί κλπ. , είναι η παρελάσεις.
    Ε! όχι λοιπόν, παρελάσεις θα κάνουμε και θα τις βλέπουν οι Σκοπιανοί , όπως και αν κοιμούνται. Ξαπλωτοί ή όρθιοι, μπρούμυτα ή ανάσκελα. Ας λέγονται και Vardarska.
    Πρέπει να μάθουν για τους ήρωες μας και γιατί τους τιμούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]