Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η δουλοπρέπεια των πολιτικών...

Γράφει ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Θ. ΚΟΥΤΕΛΙΔΗΣ
ΞΑΝΘΗ

Οι ίδιοι οι νεοέλληνες είναι αυτοί που απεμπολούν τα δίκαια μας και τα ζωτικά μας συμφέροντα ,η άκρατη υποχωρητικότητα και ο ενδοτισμός, που παρουσιάζουν τα τελευταία 35 χρονιά οφείλεται κυρίως στην έλλειψη ελληνικής παιδείας και μόρφωσης.
Βεβαία σ αυτό συμβάλλει και η δουλοπρέπεια που επιδεικνύουν οι θεσμικοί εκπρόσωποι μας ως προς την παγκόσμια νομενκλατούρα του κεφαλαίου και των ανθρώπων που κινούν τα νήματα μέσω διαφόρων οργανώσεων που την υπηρετούν πιστά.
Υπάρχουν πολιτικοί που είναι ρηχοί, επιπόλαιοι χωρίς όραμα και διορατικότητα,(αυτοί που διοικούν την χωρά τα τελευταία χρόνια), υπάρχουν και πολιτικοί που βλέπουν σε βάθος και πλάτος τις καταστάσεις που επικρατούν στην χώρα μας, αλλά καταψηφίζονται στο βωμό προσωπικών συμφερόντων των πολιτών.

Ποια ατομικά συμφέροντα όμως; Μιας θέσης στο δημόσιο με πενιχρούς μισθούς υποτριπλάσιους της ΕΕ; των 200 και πλέον νεκρών κάθε εβδομάδα από ατυχήματα στην άσφαλτο; Των 5000 και πλέον κάθε χρόνο νεκρών από ναρκωτικα; των 3.000.000 εκατομμυρίων κάτω από το όριο της φτωχιας; Των πολιτικών που πλουτίζουν εις βάρος τους; Των λαθρομεταναστών που κλέβουν και εγκληματούν εις βάρος τους; Των σκοπιανών που διεκδικούν την ιστορία και τα εδάφη μας; Των Τούρκων που αισθάνονται στην απελευθερωμένη δυτική Θράκη μας αφεντικά;
Την Ελλάδα, της σήψης και της διαφθοράς και του παρακράτους, την δημιούργησαν εκτός από τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους και οι πολίτες αυτής της ένδοξης και μεγάλης χώρας, της Ελλάδας.
Νέα δεδομένα οικονομικά και πολιτικά εμφανίζονται στο διεθνές γίγνεσθαι, που μπορούν να δώσουν πρωταγωνιστικό ρολό στην Ελλάδα, στα βαλκάνια και στην Ευρώπη. Χρειάζεται θέληση αγώνας και αποφασιστικότητα, από τους αντιπροσώπους που εκλέγεται σε θεσμικούς ρόλους για να σας υπηρετήσουν. Μηδενισμός των αντιστάσεων και των αντοχών σημαίνει αποδοχή της δουλοπρέπειας.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]