Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Σάββας Καλεντερίδης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο «Παράδοση Οτσαλάν: Η Ώρα της Αλήθειας»

Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους...

Ο γνωστός για την προσφορά του σε εθνικά ζητήματα και την δράση του Σάββας Καλεντερίδης καλεί όλους όσους θέλουν να μάθουν την αλήθεια, στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου που σαν θέμα έχει την γνωστή και ατιμωτική για την χώρα μας (ελέω πολιτικών αποφάσεων) παράδοση Οτσαλάν στις Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες (ΜΙΤ).
Το βιβλίο αναμένεται να διώξει όλη τη λάσπη και το ψέμα που επιμελώς τοποθετήθηκαν, προκειμένου να αποκρύψουν τα πραγματικά γεγονότα και να αποπροσανατολίσουν τον Ελληνικό λαό από την αλήθεια. Η απόκρυψη των πραγματικών ενόχων σταματά με την προσπάθεια του Σάββα Καλεντερίδη να μιλήσει μέσα από τις σελίδες του βιβλίου και να καταθέσει στους Έλληνες το τι πραγματικά έγινε και από ποιούς.

Το Κυπριακό Κέντρο Μελετών (ΚΥ.ΚΕ.Μ) σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου του Σάββα Καλεντερίδη:
«Παράδοση Οτσαλάν: Η Ώρα της Αλήθειας»
Η βιβλιοπαρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008, στις 7:30 μ.μ στην Δημοσιογραφική Εστία, Λεωφόρος ΡΙΚ 12, Αγλατζιά, Λευκωσία.
Χαιρετισμός
Τώνης Τουμαζής
Πρόεδρος ΚΥ.ΚΕ.Μ
Την παρουσίαση του βιβλίου θα κάνουν οι:
Άγγελος Βότσης , Βουλευτής
Χρήστος Ιακώβου, Διευθυντής, ΚΥ.ΚΕ.Μ
Σχόλια: Σάββας Καλεντερίδης
Συντονιστής: Μανώλης Καλατζής, Δημοσιογράφος
Πληροφορίες: ΚΥ.ΚΕ.Μ, Τηλ. 22 668848
Χορηγός Εκδήλωσης: TOP KINISIS TRAVEL
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]