Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το φαινόμενο Ρεπούση

Η εργάτρια του ανθελληνισμού

Κατά καιρούς εμφανίζονται στην σκηνή του τόπου άτομα τα οποία προκαλούν την λογική του καθενός μας. Άλλοτε εμφανίζονται κάποιοι που νομίζουν ότι είναι καλοί στο τραγούδι, άλλοτε εμφανίζονται κάποιοι που πιστεύουν ότι είναι Ναπολέοντες και άλλοτε εμφανίζονται κάποιοι που νομίζουν ότι γράφουν ιστορία (και δεν είναι Ναπολέοντες)!!!
Φαινόμενο συχνό και μου θυμίζει τα λόγια ενός γέροντα που όταν έβλεπε ανθρώπους αυτού του είδους συνήθιζε να λέει: «αν σκοτώσεις έναν παλαβό, εκατό βγαίνουν στη θέση του»!!! Ο σοφία του λαού σε μερικές λέξεις…!
Μέσα στα φαινόμενα των καιρών λοιπόν και πέρα από το φαινόμενο του θερμοκηπίου, της έντασης Ανατολής-Δύσης και του επικείμενου οικονομικού κραχ, εντάσσεται και το φαινόμενο Ρεπούση!!! Η οποία κυρία Ρεπούση, αν και καθηγήτρια Γαλλικών, έχει την εντύπωση πως έχει μεταβληθεί σε καθηγήτρια Ιστορίας με 10 διδακτορικά!!!
Φαινόμενο λυπηρό, στο οποίο διαπιστώνει κανείς πολύ εύκολα το πόσο μπορεί ένας άνθρωπος να εξευτελισθεί όταν προσπαθεί να γίνει κάτι που δεν είναι αλλά και που δεν έχει τα προσόντα για να γίνει…

Μετά λοιπόν τον «συνωστισμό στο λιμάνι της Σμύρνης», μετά τους «χαμένους Κυπρίους» και όχι αγνοούμενους, η κυρία Ρεπούση ξαναχτύπησε ενημερώνοντάς μας πως "την φωτιά στην Σμύρνη την έβαλαν οι Έλληνες και όχι οι Τούρκοι"!!!
Φαινόμενο μοναδικό αυτή η καθηγήτρια Γαλλικών, προσπαθεί να μας περάσει οτιδήποτε της πραγματικής ιστορίας και εναντίον της Ελλάδος. Εργάτρια πραγματική των ανθελληνικών κύκλων, με ζήλο πραγματικό παραδίδει μαθήματα «τρέλας» και όντας ανιστόρητη (κυριολεκτικά) δεν κάμπτεται ούτε με τις συστάσεις καθηγητών ιστορίας πανεπιστημίων!!! Εξακολουθεί να εμμένει στις στρεβλές απόψεις της με πείσμα και δίνει παραδείγματα αγωνιστικότητας σε εκείνους που αντιμάχεται, αλλά ταυτόχρονα λαμβάνει και τα εύσημα αποδοτικότητας από όλους όσους απεργάζονται την ισοπέδωση των λαών και της ιστορίας.
Θα μπορούσα ακόμη και να την πιστέψω, αλλά δυστυχώς δεν είναι τίποτε άλλο πέρα από μία απλή καθηγήτρια Γαλλικών… Ίσως κάποτε, κάπου αλλού και σε κάποια άλλη ζωή (κάτι μου λέει πως πιστεύει και στην μετεμψύχωση) να μπορέσει να πραγματοποιήσει το όνειρό της και να γράψει πραγματικά ιστορία. Όμως, εδώ, αυτή τη χρονική στιγμή, σε ετούτο τον τόπο, καταφέρνει να γράψει την τραγική ιστορία μίας γυναίκας που ήθελε να κάνει πολλά, αλλά κατάφερε (μόνη της) να κάνει ένα… τίποτε!
Ας ηρεμήσουμε λοιπόν αναλογιζόμενοι ποιο θα είναι το επόμενο «χτύπημα» της εν λόγω κυρίας; Λέτε να μας πει ότι ο στρατός του Ξέρξη σκότωσε τους 300 του Λεωνίδα σε τροχαίο, λόγω αυξημένης ταχύτητας; Γιατί όχι;!!!
Κωνσταντίνος
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Η κyρία ρεπουστη τυγχάνη νά καταγεται εξ Κεφαλινιας καί ητο καλω μανουλι οταν ητο υπουργοs παιδιας ο Κ Αρσενης και απο το πολυ το πως το τρυβουν το πιπερι εχει μαθη καλη ιστορια του οθομανικου δικαιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απορώ την μητέρα της δεν την αγαπάει; Τη χώρα της και τον τόπο που την γέννησε γιατί δεν αγαπάει και δεν σέβεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαφωνώ σφόδρα με τα κείμενα της κ. Ρεπούση , εκνευρίζομαι με την παρουσία της στα τηλεοπτικά παράθυρα , αναρωτιέμαι κι εγώ για το σκεπτικό της σχετικά με τη συγγραφή διδακτικών βιβλίων, πλην όμως επειδή αδικείται από τα γραφόμενα στο blog παραθέτω τον ακόλουθο σύνδεσμο : http://users.auth.gr/~marrep/html/intro/cv.html

    Δεν είναι τίποτα περισσότερο από το βιογραφικό της . Δεν είναι καθηγήτρια Γαλικών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σταθερή αξία: ΡΕΠΟΥΣΗ

    http://www.youtube.com/watch?v=GhJG0rZR6vA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]