Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πορεία έκαναν στην Ξάνθη οι γελοίοι πράκτορες της Άγκυρας


Κατέβασαν και τις οικογένειές τους στην πορεία διαμαρτυρίας για καλύτερη μόρφωση των μουσουλμάνων


Δηλαδή, οι ίδιοι είναι αμόρφωτοι;

Σήμερα, το κέντρο της πόλης της Ξάνθης ταλαιπώρησε μία πορεία ανθρώπων. Και κυριολεκτικά ταλαιπώρησε την κίνηση στους δρόμους της πόλης (και μόνον), χωρίς κανείς περαστικός να δίνει σημασία στο γεγονός.
Ήταν μία ενέργεια διαμαρτυρίας, προς την Ελληνική Πολιτεία, που έγινε από τους μουσουλμάνους της ευρύτερης περιοχής των νομών Ξάνθης και Ροδόπης. Μία πορεία, συν γυναιξί και τέκνοις, αποφάσισαν να κάνουν οι πρωτομάστορες της τουρκικής προπαγάνδας, διαφορετική από αυτές που όλοι μας έχουμε συνηθίσει.
Το σώμα της πορείας αποτελούσαν γυναικόπαιδα (τα παιδιά μικρής ηλικίας) που ήταν περικυκλωμένο από τους άντρες μουσουλμάνους. Η παράταξή τους θύμιζε παράταξη μάχης ρωμαϊκής λεγεώνας! Ήταν σαφέστατο ότι η αδρεναλίνη έτρεχε σε υψηλές ποσότητες μέσα τους και κρατούσαν «σφιχτό» σχηματισμό!!! Δεν ήθελαν, δεν τους ένοιαζε καν να δείχνουν πολλοί!!! Ο αναίτιος φόβος, που έχουν καταφέρει να μεταφέρουν ακόμη και στους εαυτούς τους, ήταν πασιφανέστατος. Τελείως αδικαιολόγητα όμως, επειδή κανείς δεν τους είπε τίποτε απολύτως και δεν ενοχλήθηκαν από κανέναν, αν και δημιούργησαν ένα μικρό κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Ένα πλήθος περίπου 150-170 ανθρώπων προχωρούσε αργά, νωχελικά, σε μία πένθιμη και καθόλου αγωνιστική πορεία, τραβώντας στην αρχή τα βλέμματα των περαστικών και κυρίως τα βλέμματα της τροχαίας που έπρεπε να ρυθμίσει την κυκλοφορία έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα με αγανακτισμένους οδηγούς. Η πορεία ήταν «αιφνιδιαστική» και οργανωμένη με πολύ καλό τρόπο όσον αφορά τον χώρο και την ώρα συγκέντρωσής τους. Απέτυχε δυστυχώς όσον αφορά στο πλήθος του κόσμου, που μετά βίας μπορούσε να εκπροσωπήσει τον πληθυσμό ενός χωριού και όχι φυσικά τον μουσουλμανικό πληθυσμό της Θράκης, ο οποίος ανέρχεται στις 125.000 περίπου! Οι πολίτες μουσουλμάνοι της Ελλάδας αγνόησαν και περιφρόνησαν αυτούς που επιθυμούν να καταστρέψουν το μέλλον των παιδιών τους, για να μπορούν οι ίδιοι να ζούνε πλουσιοπάροχα…
Οι γνωστοί-άγνωστοι (ανάμεσά τους και ο Φαΐκογλου που όμως δεν εμφανίστηκε πάνω σε μουλάρι, όπως συνήθιζε να κυκλοφορεί πριν να γίνει βουλευτής…) λοιπόν προσπάθησαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να χρησιμοποιήσουν τους μουσουλμάνους Έλληνες πολίτες προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα σχέδια του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής. Γεγονός είναι πως κατάφεραν να σχηματίσουν αλγεινές εντυπώσεις για την ποιότητά τους και για την με παρωπίδες λογική τους. Οι άμοιρες οικογένειές τους προσπαθούσαν να ακολουθήσουν. Κάποιες από τις γυναίκες-συζύγους έριχναν και καμιά ματιά στις βιτρίνες των μαγαζιών, προκειμένου να μην χάσουν την ωραιότατη ευκαιρία που τους δινόταν!
Και όλος αυτός ο συρφετός γελοίων κατασκόπων δραστηριοποιήθηκε αιτούμενος καλύτερη ποιότητα παιδείας και συγκεκριμένα απαιτούσε την ανάληψη της μόρφωσης των μουσουλμανόπαιδων (εργολαβικά) με πρόγραμμα, βιβλία, δασκάλους και όλα τα σχετικά, από την Άγκυρα!!! Κι αυτό, επειδή προτιμούν τα περιγέλαστα αυτά ανθρωπάρια να φανατίζουν ακόμη και τα ίδια τους τα παιδιά έτσι ώστε να συνεχιστεί η «καφρίλα» και ο φανατισμός και να μην χαθεί…
Καλή χρονιά ευχόμαστε σε όλα τα μουσουλμανόπαιδα όπως και στα παιδιά των χριστιανικών οικογενειών και καλή δύναμη να έχουν, ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των καιρών και να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι από όλους εμάς.
Όσο για εμάς, ας φροντίσουμε να κρατήσουμε μακριά από κάφρους και γελοία υποκείμενα τα παιδιά μας, έτσι ώστε να καταφέρουμε να μην δηλητηριαστούν από τα μίση και τις διχόνοιες που με τόση σπουδή προσπαθούν να ενσπείρουν…

Κωνσταντίνος

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]