Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ελλάδα, η ακυβέρνητη χώρα



Πνίγονται στα σκάνδαλα οι πολιτικοί


της κυβέρνησης Καραμανλή



Όλοι μας, είτε το θέλουμε είτε όχι, ασχολούμαστε τον τελευταίο καιρό με την σκανδαλώδη πορεία κυβερνητικών στελεχών, αλλά και με την σκανδαλώδη αδιαφορία ετούτης της κυβέρνησης!

Το σκάνδαλο ξεπετιέται το ένα μετά το άλλο, σαν να περίμεναν στην σειρά προκειμένου να εμφανιστούν! Σε ρόλο τροχονόμου αλλά και παρουσιαστή είναι τα ΜΜΕ, που προσπαθούν να βάλουν μία τάξη στην πρωτοφανή ροή των πολιτικών εξελίξεων του τόπου…

Σαν ένα καράβι που ταξιδεύει μόνο του, είναι πλέον η Ελλάδα. Εδώ και χρόνια βέβαια, αυτό το ήξερε ο κάθε απλός πολίτης, που τραβούσε το «κουπί» για μία καλύτερη οικονομία, αλλά και που «έβαζε τις φωνές» όταν σε εθνικά θέματα διαφαινόταν μειοδοτικές τάσεις (βλ. Βουκουρέστι).

Μέχρι πριν λίγο καιρό, κυβερνητικά στελέχη μας διαβεβαίωναν πως η κατάσταση πάει από το καλό στο καλύτερο (Αλογοσκούφης) και σήμερα κρύβονται για να μην αποδεχθούν, τα λάθη και τα ψέματά τους (τον Αλογοσκούφη ποιος τον κρατάει στην κυβέρνηση; Ο Καραμανλής ή η Λέσχη Bilderberg;).

Το ξέσπασμα των αρπακτικών του κεφαλαίου κατά της οικονομίας του τόπου (δηλαδή κατά των απλών πολιτών που στηρίζουν την οικονομία) έγινε με την συναίνεση (είτε θέλουν να το αποδεχθούν είτε όχι, δυστυχώς είναι η αλήθεια) μεγάλης μερίδας του πολιτικού κόσμου. Η ακρίβεια έγινε κανόνας και οι ανατιμήσεις καθημερινή ρουτίνα, χωρίς κανείς πολιτικός να σκέφτεται τον ρόλο του απέναντι στην Πολιτεία και τους πολίτες της.

Ένας πρωθυπουργός, ανίκανος πλέον να αντιληφθεί (άραγε αντιλήφθηκε ποτέ;) το μέγεθος των ευθυνών του απέναντι στην ιστορία (εξωτερική πολιτική) αλλά και στους πολίτες, δείχνει να «διακοπάζεται» συνεχώς και να μην έχει καμία άποψη περί των τραγικών πολιτικών δρώμενων!!!

Ένα τσούρμο από σαλτιμπάγκους απειλούν καθημερινά την πολιτική σταθερότητα και εισπράττουν (ποιος ξέρει τι…) προκειμένου να «παραμείνουν στη θέση τους» και να διατηρήσουν την κατάσταση ως έχει…

Δεν πάει άλλο…

Οι εξελίξεις τρέχουν τόσο στο εσωτερικό, όπου ο Έλληνας έχει γίνει ίσως ο φτωχότερος Ευρωπαίος πολίτης (σε λίγο ίσως να γίνει και μεσοαστός αφρικανός), όσο και στο εξωτερικό, όπου η Ελλάδα δείχνει ανίκανη να αντιμετωπίσει ανιστόρητους και κραυγαλέα γελοίους ισχυρισμούς τόσο για τα Σκόπια, όσο και για το Αιγαίο και την επικυριαρχία της σε αυτό!!!

Δεν είναι και το καταλληλότερο χρονικό σημείο, με όλα όσα συμβαίνουν παγκοσμίως (πολιτική ρήξη ΗΠΑ-Ρωσίας και ενδεχόμενη επίθεση στο Ιράν) για να παραιτηθούν αυτοί οι ανίκανοι και πεινασμένοι αγύρτες που ο Ελληνικός λαός έχει ορίσει ως υπεύθυνους για την χώρα. Ίσως όμως είναι το καταλληλότερο χρονικό σημείο ώστε οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις να συσπειρωθούν, ανεξαρτήτως ιδεολογίας και να βοηθήσουν αυτό το κοπάδι απαίδευτων ώστε να κυβερνηθεί ο τόπος μέχρις ότου λήξει η «διεθνής κρίση» που έχει ξεσπάσει (πολιτική, οικονομική, στρατιωτική).

Σταματήστε τους σκυλοκαβγάδες, δείτε επιτέλους αυτά που συμβαίνουν και αυτά που έρχονται, ειδάλλως θα περιφέρετε τα κορμιά σας ως κοπρίτες.

Περάστε σε μία κυβέρνηση συνασπισμού, με κοινή δήλωση πορείας και ευθυνών προς τον Ελληνικό λαό, έως το τέλος αυτής της τετραετίας και μετά αφήστε τον λαό να αποφασίσει.

Κωνσταντίνος

Υ.Γ.: Και μην αναβιβάζετε την πολιτική στο πρώτο και αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]