Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ - Βαρντάρσκα. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ



Το όνομα για τα Σκόπια έχει επεκτάσεις αλυτρωτικές περί Μακεδονίας του Αιγαίου εποφθαλμιώντας την θάλασσα του Αιγαίου ως διέξοδος στη μεσόγειο κλπ. κλέβουν την ιστορία μας διεκδικούν το σπίτι μας, τον λευκό πύργο, τον Μέγα Αλέξανδρο. Διεκδικούνε την μισή Ελλάδα κλπ. Κατασκευάζουν και άγαλμα κλπ.
Οι Σκοπιανοί πρέπει να είναι υπερβολικά μ-βλάκες, είναι ιστορικά ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ, και είναι γελοίο να ασχολούμαστε με τους Σκοπιανούς αν δεν είχαμε γελοίες κυβερνήσεις.
Τόσο βλάκες θεωρούν οι Σκοπιανοί τον Ελληνικό λαό (Καλά θεωρούν τους κυβερνώντες) ότι με το να πάρουν το όνομα Μακεδονία, Μ. Αλέξανδρο κλπ. θα αντικαταστήσουν και τους Έλληνες; Την ιστορία τους; κλπ. κλπ. Τους Έλληνες κουλτουριάρηδες (***κουρκουτιάρης) δεν τους πειράζει το όνομα Μακεδονία!
Για τους αγαθούς: Δώστε ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα Σκόπια και περιμένετε να μας "κηρύξουν τον πόλεμο για τα καταπατημένα εδάφη τους", που διεκδικούν με τους χάρτες τους κλπ.
Και γιατί να μην ζητήσουν και οι βούλγαροι την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και οι Αλβανοί κλπ. Τζάμπα είναι...

Και πως θα ονομάζετε το υπουργία εξωτερικών της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ; υπουργία εξωτερικών δουλοπρέπειας Βαρτάρσκας;
Το αεροδρόμιο της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ θα ονομαστεί; -Αεροδρόμιο απογειώσεως και προσγειώσεως υποτελείας. (Καταλαβαίνετε τι λέγω ρέεε.. Πολύ εγωιστικό ε; αποθρασύνθηκα εεε;). Δίκαιο-λογικός. Ή κάνω το λάθος να απευθύνομε σε μ-βλάκες;
1) Για να δούμε θα αναδείξουμε προδότες με το Σκοπιανό; Μια μικρή μειοψηφία είναι...
2) Γιατί σκοτώνονται για το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ οι Σκοπιανοί; Πρώτα να μας πουν γιατί επιμένουν τόσο πολύ για ένα κλεψίτυπο όνομα. Γιατί θέλουν το όνομα Μακεδονία; Γιατί δεν την ονομάζουν, δημοκρατία της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ παύλα Σκόπια. - ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ.
3) Υποχρεωνόμαστε να διαπραγματευόμαστε με καταπατητές κλεμένων ταυτοτήτων,και ξέρετε τι γίνετε αν σας κλέψουν την ταυτότητα, θα ανοίξουν εταιρίες μαϊμού με το όναμά σας κλπ.
4) Το όνομα είναι κατοχυρωμένο εδώ και διό χιλιάδες χρόνια σε άλλους και δεν μπορείτε να το έχετε και εσείς.

ΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ της Ασυνέπειας
Αν πράγματι υπάρχει Μακεδονικό ΤΜΗΜΑ στην Γιουγκοσλαβία (Βουλγαρία κλπ.) τόσο το χειρότερο γι' αυτούς, γιατί είναι σίγουρα αποσπασμένα από τον ΚΟΡΜΟ, της ελληνικότατης ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ από αρχαιοτάτων χρόνων. Υπεύθυνη είναι και η μη επιθετική και δουλοπρεπή συμπεριφορά των Ελληνικών κυβερνήσεων, και πιο πολύ των δεξιών με αποκορύφωμα την Ν.Δ.
Αν πχ. ΑΠΟΣΠΑΣΤΕΙ μια ρόδα από ένα αυτοκίνητο δεν πάνε το αυτοκίνητο στη ρόδα, αλλά την ρόδα στο αυτοκίνητο, απλή λογική.
Και όχι να ζητάνε να προσαρτηστεί η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα αποσπασμένα τμήματά της δηλαδή η μειονότης να ζητάει προσάρτηση της πλειονότητας!! Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ΜΠΟΡΕΙ να υπάρξουν τόσο αγαθά ανθρωπάκια και μάλιστα αρχηγοί κρατών (προστάτες των λαών) ανιστόρητοι και εμπαθείς, ώστε να αναγνωρίσουν ένα τμήμα αποσπασμένο από την Ελληνική Μακεδονία, ως ΚΡΑΤΟΣ, είναι έξω από κάθε λογική και διεθνές δικαίου... Δεν μπορεί επειδή μας "ξύρισαν" το κεφάλι και τα φρύδια η τρίχες να διεκδικούν το κεφάλι!!
Αν σε τσιμπάει ένα κουνούπι, εσύ θα το αφήσεις ή θα το διώξεις; Αν ένας θέλει να σε κλέψει λίγο ή όλο το οικόπεδο: (την Μακεδονία τον λευκό Πύργο την Χαλκιδική γενικώς όλη την Ελλάδα, τζάμπα είναι) εσύ θα κάτσεις σαν μάπας και δεν θα πεις τίποτα για να μη σε χαρακτηρίσουν εθνικιστή, σωβινιστή κλπ γιατί αυτός είναι ο ΞΥΠΝΙΟΣ και διεκδικεί και εσύ ΠΡΕΠΕΙ να είσαι ο μ-βλάκας.
Και αν αισθάνονται ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ή αν υπάρχει Μακεδονική μειονότητα, ας οριοθετήσουν τα σύνορα τους και να ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΟΥΝ στον ΚΟΡΜΟ της Μακεδονίας, στην μάνα πατρίδα ( καθώς και όποιος άλλος γείτονας) να ησυχάσουνε. Τους δεχόμαστε ευχαρίστως.
ΒΑΣΕΙ ΛΟΓΙΚΗΣ: Όταν έχεις να κάνεις με σωβινιστές με ψεύτες με άρπαγες (με παράλογες διεκδικήσεις) και δεν αντεπιτίθεσθε και εσύ έστω φραστικά, τότε θεωρείσαι βλάκας ηλίθιος κλπ. ή προδότης. Όταν έχεις να κάνεις με αγαθούς σφετεριστές κλέφτες και ηλιθίους, (είμαστε περιτριγυρισμένοι) τότε υποχρεώνονται μετά από 3 χιλ. χρόνια, Έλληνες στη Θεσσαλονίκη να αποδείξουν ΤΙ;;; ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ!!!
Με τα σημερινά δεδομένα οι Τούρκοι ζητούν την Θράκη, οι Γιουγκοσλάβοι (Βούλγαροι) την Μακεδονία, οι Αλβανοί την Ήπειρο, εμείς τι ΖΗΤΑΜΕ Μ...; την αναγνώριση της δουλοπρεπείας μας;
Τελεία και παύλα.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ
Στον 21ο αιώνα, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα υπήρχαν αρχηγοί κρατών τόσο εμπαθείς και μικρόνοοι, ώστε να δίνουν το δικαίωμα σε έναν βλάκα σαν εμένα να τους κρίνει. Πως τολμούν και δεν ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ σαν αρχηγοί κρατών με πολιτισμούς και επιστήμη (πήγαν στο φεγγάρι) να ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ να αναγνωρίσουν τα Σκόπια και δεν μπορούν να κρύψουν την εμπάθεια τους, ή για τα μικροσυμφέροντά τους, και να εξευτελίζονται ιστορικώς και παγκοσμίώς, για την Ελληνικότατη Μακεδονία εδώ και χιλιετίες;
Οι αρχηγοί κρατών θα πρέπει να είναι ποιό προσεκτικοί και η στάση τους να είναι ανάλογη του βαθμού τους. Όταν ασχολείστε με ξένα κράτη, ΠΡΕΠΕΙ να ξέρεις την ιστορία τους. (Τι να κάνουμε κύριοι αν οι Έλληνες έδωσαν τα φώτα στην ανθρωπότητα, αυτά έγιναν στην ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, άρα δεν είστε άτυχοι
που δεν γεννηθήκατε Έλληνες, μην μας μισείται).
Δυστυχώς: Αν και: Έψαξα μες του αρχηγούς και μες τους "μορφωμένους", τους βρήκα "όλους" καθάρματα και "όλους" πωρωμένους.
Και εμείς τα λέμε και τα γράφουμε....(αλλά και οι άλλοι),οι "υπεύθυνοι μας ΓΡΑΦΟΥΝ"...!!
@ Ευτυχώς και οι θεοί ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ όταν στη βρομωγή κατεβαίνουν.


(***) 'Aλλο κουλτουριάρης και άλλο κουρκουτιάρης = σημαίνει: αν ανακατέψετε αλεύρι και νερό έχετε το κουρκούτι.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]