Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θέμα μειονοτήτων στην Ελλάδα έθεσε ο Μιλόσοσκι


Ο ανιστόρητος Μιλόσοσκι
προκαλεί και πάλι

Θέμα μειονοτήτων στην Ελλάδα έθεσε ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Αντόνιο Μιλοσόσκι, κατά τη διάρκεια επίσκεψης αστραπής, στα Σκόπια, ομάδας εκπροσώπων της Δυτικοευρωπαϊκής Ένωσης από τη Γαλλία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελλάδα, με το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρο Πάγκαλο, ως πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Ομάδας.
Όπως τονίζεται σε δελτίο Τύπου από το γραφείο του Θεόδωρου Πάγκαλου, «οι διαφορές ήταν εμφανείς μεταξύ του μετριοπαθούς Τσερβένκοφσκι και του αδιάλλακτου Γκρούεφσκι. Αυτός όμως, που ξεπέρασε κάθε όριο ήταν ο Μιλόσοσκι» ο οποίος ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι "οι Έλληνες πολιτικοί δημιουργούν προβλήματα εθνικισμού για να γλιτώσουν από τα σκάνδαλα" και έθεσε θέμα τουρκικής, σλαβομακεδονικής και αλβανικής μειονότητας στην Ελλάδα».
Στην ανακοίνωση σημειώνεται ακόμη πως ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε τον υπουργό της ΠΓΔΜ ότι «συκοφαντεί την Ελλάδα για άσχετα θέματα με το αντικείμενο της διαπραγμάτευσης» και προέβλεψε ότι «αν παραμείνει υπουργός ο κύριος Μιλόσοσκι, θα έχουμε γενικευμένη κρίση με άδηλα αποτελέσματα».
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]