Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ράις λυπήθηκε που δεν απάντησαν σκληρά οι Ρώσοι

Εσείς για πόσο φιλειρηνίστρια την κάνετε;

Απογοητευμένη η Κοντολίζα από την «απογοητευτική» αντίδραση των Ρώσων στο θέμα της αντιπυραυλικής ασπίδας της Ευρώπης

Εάν σου αρέσει το αίμα,

να πηγαίνεις καθημερινά

στα «Επείγοντα» ενός νοσοκομείου

Η αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Κοντολίζα Ράις εξέφρασε σήμερα απογοήτευση για την αρνητική αντίδραση της Ρωσίας στα σχέδια της Ουάσινγκτον να εγκαταστήσει μία αντιπυραυλική ασπίδα στην ανατολική Ευρώπη.

«Λυπάμαι, αλλά είμαι υποχρεωμένη να πω ότι υπήρξε προβλέψιμη αλλά και απογοητευτική», είπε η κυρία Ράις στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Σόφια, αναφερόμενη στη ρωσική αντίδραση.

Νωρίτερα σήμερα, Τετάρτη ο Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ δήλωσε ότι η Ρωσία «είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη» από τη συμφωνία για την αντιπυραυλική ασπίδα που υπέγραψε η Ουάσινγκτον με τη Δημοκρατία της Τσεχίας και θα μελετήσει αντίποινα, «χωρίς υστερία», όμως παραμένει ανοιχτή σε περαιτέρω συνομιλίες για το αμερικανικό σχέδιο της αντιπυραυλικής ασπίδας.

Φαίνεται λοιπόν ξεκάθαρα πως η κα Ράις επιθυμεί διακαώς να έχει μία «μη προβλέψιμη και μη απογοητευτική αντίδραση» από τους Ρώσους.

Μήπως καταλαβαίνει τι ακριβώς εννοεί με αυτά που λέει; Γιατί, αν οι Ρώσοι αντιδράσουν «μη προβλέψιμα», τότε είναι απολύτως βέβαιο πως ούτε η εμείς αλλά ούτε και η κα Ράις θα είμαστε ζωντανοί την επόμενη ημέρα.

Αυτό αλήθεια επιθυμεί η κα Ράις; Έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο με όπλα που είναι ικανά να εξαφανίσουν ακόμη και τις κατσαρίδες;

Τελικά, έχει σώας τα φρένας η «μελαχρινούλα» ή αποσκοπεί στην ευθεία ρήξη με την Ρωσία; Πιστεύει ότι μπορεί να παίζει με τη φωτιά;

Ούτε πόλεμος κα Ράις δεν μπορεί να κρύψει την οικονομική γύμνια και την φτώχεια των ΗΠΑ. Αν και η φτώχεια είναι μεγαλύτερη στα μυαλά, αν πάρουμε παράδειγμα από εσάς, που σας παρουσιάζουν ως ό,τι καλύτερο έχουν να δείξουν…

Ας την συμμαζέψει κάποιος… Ας της πει ότι ήρθε η ώρα να μάθει να πλένει, να σκουπίζει, να μαγειρεύει στην κουζίνα της και όχι να κάνει «μαγειρέματα» εις βάρος των λαών και της παγκόσμιας ειρήνης…

Σταματήστε την…

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]