Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ψήφισαν οι Ιρλανδοί - Τώρα ψηφίζουμε κι εμείς για την συνθήκη της Λισαβόνας

Και τώρα ήρθε η σειρά των Ελλήνων να πούνε τη γνώμη τους για την Ευρώπη των γραφειοκρατών.

Η σφαλιάρα που έδωσαν οι μη προνομιούχες τάξεις στην Ιρλανδία μπορεί να είναι η μοναδική, αλλά ήταν και το μοναδικό δημοψήφισμα που έγινε σε ολόκληρη την Ευρώπη. Δημοψήφισμα που έτρεμαν τα ανθρωπάκια των Βρυξελλών.

Εφιάλτης τους είχε γίνει η ελεύθερη βούληση των πολιτών.

Και τελικά τιμωρήθηκαν όπως τους έπρεπε επειδή εδώ και πάρα πολλά χρόνια αγνοούν τις λαϊκές επιταγές από όλα τα κράτη μέλη και επιβάλουν αγνώστου προελεύσεως συμφέροντα.

Σειρά των Ελλήνων να μιλήσουν, να πούνε την δική τους γνώμη σήμερα!!!

Τώρα είναι η σειρά των πολιτών και όχι των πολιτικών. Ας καταδικάσουμε λοιπόν αυτούς που θέλουν τους λαούς ισοπεδωμένους...



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]