Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χάσαμε με ψηλά το κεφάλι - Παιδαριώδες λάθος του Νικοπολίδη μας στέρησε τη νίκη


Είναι καλός τερματοφύλακας


εάν η μπάλα βγαίνει έξω


Κατάφερε τελικά ο Νικοπολίδης να αγχώσει όλη την ελληνική άμυνα.
Το άγχος του φάνηκε ξεκάθαρα στο λάθος που έκανε και κυνήγησε την μπάλα 10 μέτρα στα πλάγια της εστίας, ακολουθώντας τον ρώσο επιθετικό.
Ένα λάθος που στοίχισε στην ομάδα, λάθος που κλήθηκαν οι υπόλοιποι παίκτες να αντιμετωπίσουν. Δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη από διεθνή τερματοφύλακα.
Τόσο στον προηγούμενο αγώνα, όσο και στον σημερινό ο Νικοπολίδης επιβεβαίωσε πως είναι πολύ καλός τερματοφύλακας όταν η μπάλα δεν κατευθύνεται προς το τέρμα του ή τουλάχιστον όταν πηγαίνει επάνω του...
Το τελικό 1-0 υπέρ των Ρώσων έδειξε ότι χάσαμε, αλλά η Ρωσία ήταν η ομάδα που φοβόταν και που αρκετές φορές στάθηκε τυχερή και δεν δέχθηκε γκολ.
Σαν δικαιολογία, η ομάδα της Ελλάδας έχει πως ο διαιτητής ήταν "από άλλο ανέκδοτο" και σφύριζε μόνιμα υπέρ των Ρώσων και κατάφερε να μας αποδείξει πως και σε τέτοιο επίπεδο αγώνων οι διαιτητές παίζουν "διάφορους ρόλους".
Τουλάχιστον σε αυτόν τον αγώνα, οι παίκτες της εθνικής μας τα "έδωσαν όλα", ασχέτως του αποτελέσματος.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]