Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιατί ο Γκαιμπελόπουλος δεν δίδαξε στο σεμινάριο της ΕΥΠ;


Λαζόπουλε αν ο Άδωνης

είναι φασίστας εσύ τι είσαι;

"Ομολογώ ότι δεν υπήρξα ποτέ ψηφοφόρος του ΛΑΟΣ, ούτε έτυχε να παρακολουθήσω ποτέ κάποιο από τα στελέχη του.
Όμως μετά τη συνεχιζόμενη επίθεση του... "εθνικού γελωτοποιού" (ή γελοιοποιητή?) στον Άδωνι Γεωργιάδη (δεν με ενδιαφέρει ο αδελφός του μιας και δεν είναι πολιτικό πρόσωπο, ούτε πιστεύω στην οικογενειακή ευθύνη) αποφάσισα να σχηματίσω προσωπική άποψη για το νέο "φιλοξενούμενο" του Λάκη (γιατί το να σχηματίζεις άποψη από επιλεγμένα -από τρίτους- στιγμιότυπα είναι... η μέθοδος του Γκαίμπελς!)
Και τι είδα λοιπόν παρακολουθώντας τον "κακό ακροδεξιό";
Έναν άνθρωπο να μιλάει συνέχεια για δημοψηφίσματα, για άμεση δημοκρατία, για σεβασμό στις αποφάσεις της πλειοψηφίας ακόμα κι αν διαφωνεί, να καταδικάζει τη βία (της οποίας έχει υπάρξει κι ο ίδιος θύμα) να καταδικάζει (και να καταδικάζεται από) τη Χρυσή Αυγή, την ώρα που ο... εκατομυριούχος αριστερός και ευαίσθητος "χαϊδεύει" τους κουκουλοφόρους λέγοντάς τους "φτωχούς ή άνεργους... επιστήμονες"! (ο Σαλιαρέλης τώρα δικαιώνεται!) στηρίζει τον Αλαβάνο και τον Τσίπρα με τη γνωστή (έμμεση) προτροπή τους να καταλύσουν το κράτος ("ανυπακοή στους νόμους που δεν μας αρέσουν"! γιατί να μην κάνουν το ίδιο και οι φονιάδες, οι κλέφτες και οι παιδεραστές?) και την άποψή τους ότι... πρέπει να παίρνει και η μειοψηφία αποφάσεις, όχι μόνο η πλειοψηφία! (ωραία δημοκρατία ε? και φυσικά εννοεί τη μειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ, όχι του ΛΑΟΣ...)
Ποιό είναι λοιπόν το "αμάρτημα" του Ά. Γεωργιάδη? Ότι μιλάει για ποσόστωση για τους μετανάστες? Τότε το 70% των Ιταλών (ανάμεσά τους και το Σοσιαλιστικό Κόμμα) είναι φασίστες!
"Troktiko"
Θα πρέπει όμως και να παραδεχτούμε πως ο εν λόγω ηθοποιός σκίζει στην ηθοποιία όταν αναφέρεται με τόση εκφραστικότητα ωσάν φτωχός στους φτωχούς.
Τα "φράγκα" όμως είναι πολλά Άρη!!!
Κατάφερε λοιπόν και "πούλησε" τον πόνο στον πονεμένο, επαναλαμβάνοντας τις τηλεοπτικές ηλιθιότητες και με τις αστείες του γκριμάτσες να προκαλέσει το γέλιο...
Τραγική ειρωνεία, που την αποδέχεται ο Ελληνικός λαός, γιατί είναι ο μόνος λαός που αυτοσατυρίζεται...
Βέβαια, πολλάκις από την σάτυρα απέχει ο εν λόγω ηθοποιός, που καταλαμβάνει το "σανίδι" εμπαθής τις περισσότερες φορές και βγάζοντας "χολή και όξος" στους άσπονδους εχθρούς του...
Αλήθεια, κύριε ηθοποιέ, πέρα από τα γλυκανάλατα που με ηλιθιώδεις γκριμάτσες επαναλαμβάνετε στην κάμερα, μήπως σας είναι εύκολο να επαναλάβετε δημοσίως και την φορολογική σας δήλωση ή την τελευταία οικονομική συμφωνία που κάνατε σε τηλεοπτικό κανάλι όπου εργαζόσασταν; Ή μήπως τέτοιου είδους αποκαλύψεις εμπίπτουν στα "ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα" οπότε και ΔΕΝ αποκαλύπτονται;
Ο χειρισμός του τηλεοπτικού μέσου, τα κείμενα και η εναλλαγή των θεμάτων σας, αγαπητέ κωμικέ ηθοποιέ, είναι κάτι που πολλοί θαυμάζουν και που θα ήθελαν να κάνουν και οι ίδιοι!!!
Γιατί λοιπόν δεν ανοίγετε ένα "μαγαζί" όπου θα μπορείτε να διδάσκετε τον Γκαιμπελισμό και τα συναφή του;
Οι πρώτοι πελάτες θα έρθουν από τον κόσμο των υπηρεσιών ασφαλείας (και έχουν φαντάζομαι καλά κονδύλια) για να δεχτούν τέτοιου είδους "επιμορφώσεις".
Οι επόμενοι πελάτες σας θα είναι οι πολιτικοί, που όλο και θα βρουν κονδύλια για τέτοιου είδους επιμορφωτικά σεμινάρια (θα πάψουν να παίρνουν οικοσκευές και θα ζητούν πλέον πληρωμή διδάκτρων στη σχολή σας.
Αμέσως μετά βλέπω σειρά επιτυχημένων (και αποτυχημένων) επιχειρηματιών και καλλιτεχνών, που θα ζητήσουν να διδαχθούν το πως χτίζεται το "προφίλ"... ενός επιτυχημένου.
Και για να μην τα πολυλογώ, βλέπω δουλειές με "φούντες"... Όχι, δεν εννοώ από εκείνες τις φούντες που εκθείασε γνωστός βουλευτής, από τις άλλες εννοώ, εκείνες τις μεγάλες, τις πολύ μεγάλες (και πάλι μην πάει το μυαλό σου σε άλλες μεγάλες...) δουλειές με... ουρές εννοώ...!!!
Άντε και του χρόνου δισεκατομμυριούχος βρε!!!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ποιος είσαι εσύ που θα τον κρίνεις ΡΕ αφού μόνο αυτός μπορεί να μιλάει ΡΕ γιατί αυτός είναι "δημοκράτης" ΡΕ. Εσύ δεν έχεις το δικαίωμα να μιλάς ΡΕ γιατί εσύ είσαι "φασίστας" ΡΕ το είπαν οι "δημοκράτες" ΡΕ που μόνο αυτοί μπορούν να κρίνουν ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]