Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μία πολιτική καταγγελία... μία ανθρώπινη κραυγή... Ζητείται η ετυμηγορία του πολίτη...

ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ - ΖΗΤΑΜΕ την ετυμηγορία σου

- Για τα χρόνια κυριαρχίας του Νεποτισμού
- Τον οικονομικό μαρασμό
- Τις εθνικές ταπεινώσεις
- Την εντεινόμενη κοινωνική αισχύνη
- Για το πολιτιστικό πογκρόμ που υφίσταται ο λαός μαςΟι ηθικοί αυτουργοί και πίσω τους, αυτοί που ωφελούνται. Οι διάδοχοι των πραιτόρων και των κοτζαμπάσηδων. Αυτοί με το χαμόγελο της Μέδουσας. Οι τραπεζίτες!!
Ο στόχος προφανής πια: Η Ελλάδα απλή επαρχία ενός οικουμενικού κάτεργου… Μετά την χρεοκοπία των κάθε λογής διεθνισμών,την σκυτάλη παίρνει η άλλη όψη του νομίσματος: Ο Νεοταξικός Διεθνισμός!
Είμαστε στον προθάλαμο για την επέλαση της «Σιδερένιας φτέρνας» της Νέας Εποχής, με την ανάμνηση των παραινέσεων του σφαγέα της Κύπρου να έρχονται στην θύμησή μας… Απαραίτητη ιδεολογική συγκάλυψη για την επίτευξη του στόχου; Κορώνες έντεχνα ενορχηστρωμένες. Ευφυείς προφάσεις τυλιγμένες σε ζάχαρη! Μήπως εκεί που τελειώνει ο «ρατσισμός» τους, αρχίζει ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ της πατρίδας μας;
ΖΗΤΑΜΕ την ετυμηγορία σου
- Για μια Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι
- Έρμαιο στα νύχια της εγκληματικότητας-Του εκφυλισμού
- Της διαφθοράς
- Μέσα σε ένα σκηνοθετημένο πλαίσιο ατιμωρησίας
- Αναπόσπαστο τμήμα ενός νομοθετικού πλαισίου ποδηγέτησης
- Ένας λαός που δεν ρωτιέται για τίποτα!!!
- Από την καταστροφική επέλαση του Ευρώ, το Μάαστριχτ, το Ευρωσύνταγμα μέχρι τον έσχατο αυτοχειριασμό που λέγεται «είσοδος Τουρκίας» στην ΕΕ
- Με την Δαμόκλειο της ανεργίας πάνω από τα κεφάλια μας.Ενώ αυτός ο τόπος έχει όλες τις δυνατότητες και τα μέσα για πραγματική ανάπτυξη,μια δράκα κεφαλαιοκρατών, πολιτικών και δημοσιογράφων τον κρατά γονατισμένο! Γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες των σπονδών τους.
  • Στην ιδιοτέλεια
  • Τον καιροσκοπισμό
  • Την αναισχυντία
Μόνο που δεν γράφτηκε πότε ύμνος για τις παραπάνω ιδιότητες.
Για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ γράφτηκε!!!
Και όπως η Αλήθεια δεν μένει ακίνητη, έτσι και η Ελευθερία δεν είναι αδιαίρετη. Την διεκδικούμε!! Όπως και τότε, παλεύοντας ενάντια στην νέα σκλαβιά που μεθοδικά ετοιμάζουν.
ΖΗΤΑΜΕ την ετυμηγορία σου
Την στιγμή που οι ταγοί μας χαριεντίζονται στα Μ.Μ.Ύπνωσης, διαβεβαιώνοντας μας ότι όλα βαίνουν καλώς, από τα δυτικά Βαλκάνια μέχρι την Θράκη, το Αιγαίο και την Κύπρο, δεχόμαστε τα προεόρτια της ενδοτικής πολιτικής τους. Τα αργυρώνητα παπαγαλάκια μας λένε ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα μα κανέναν. Φυσικά δεν έχουμε! Γιατί τα δίνουν όλα!!... Έχουν λαμβάνειν. Φρόντισαν για αυτό οι παππούδες μας, όταν αντιμετώπιζαν τους φασίστες και τους ναζίδες
- ΜΑΖΙ - με τους ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ συμμάχους τους, έμμεσα η άμεσα από ΟΛΕΣ τις γειτονικές χώρες. Αυτοί που σφαγιαστήκαν στο Δοξάτο, στα Καλάβρυτα, στην Κάνδανο. Αυτοί που έκτισαν με το αίμα τους, τις εποποιίες της Εαρινής επίθεσης, του Ρούπελ, της δοξασμένης Κρήτης, του Γοργοπόταμου. Σύμβολα του τι μπορούν να κάνουν οι Έλληνες όταν είναι ενωμένοι. Καιρός είναι πια η Ιστορία να μας διδάσκειΟΧΙ να μας διχάζει!!! Τότε μας οδήγησε στην αλληλοσφαγή ο κυνισμός του Τσώρτσιλ και του «Μεγάλου Πατερούλη». Με αποτέλεσμα αυτό που επιδίωκαν: Από νικητές να καταλήξουμε επαίτες! Ακόμα πληρώνουμε τις χίμαιρες και τον ραγιαδισμό εκείνης της εποχής
… Στις μέρες μας μάλιστα, κάποιοι φτάνουν στο σημείο να ποινικοποιούν και τον Πατριωτισμό. Το να ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙΣ ότι ΑΓΑΠΑΣ - ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ - ΣΕΒΕΣΑΙ ορίζεται ως…κατηγορία!!! Ο Εφιάλτης. Ο Πήλιος Γούσης. Οι κουκουλοφόροι της κατοχής ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ. Σήμερα δεν δείχνουν δρόμους και μονοπάτια, ούτε προτάσσουν το δάκτυλο. Σήμερα χτυπούν το Φρόνημα. Προβοκάρουν. Αποπροσανατολίζουν. Δίνουν άλλοθι.
ΖΗΤΑΜΕ την ετυμηγορία σου
Μας κατηγορούν για «εθνικισμό» όταν αναφερόμαστε στα δικαιώματα των Ελλήνων της Β.Ηπείρου, την ίδια στιγμή που ξεπουλούν την Κύπρο με σχέδια Αννάν.
Μας κατηγορούν για μισαλλοδοξία όταν αποτίουμε φόρο Τιμής στα εκατομμύρια σφαγμένους του Μικρασιατικού Ελληνισμού, την ίδια στιγμή που θέλουν να δώσουν σε δρόμους το όνομα «Κεμάλ Ατατούρκ»!!!
Μας κατηγορούν για «εθνικιστικές» παρεκκλίσεις την ίδια στιγμή που ασελγούν στην συλλογική μνήμη του λαού μας μέσα από επαίσχυντα βιβλία ΣΤ΄Δημοτικού χρηματοδοτούμενα ποιος ξέρει από που... Μιλούν για τον ηρωικό αγώνα του αδερφού Παλαιστινιακού λαού, αποσιωπώντας επί ποινή λοιδορίας, ότι η πρώτη… «ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ» έγινε πριν 50 χρόνια στην μαρτυρική Κύπρο. Εκθειάζουν αγωνιστές από όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου. Θεμιτό. Τους Καραολή, Αυξεντίου και τόσους άλλους
- ΓΙΑΤΙ - «απαξιούν»χωρις καν να τους αναφέρουν;
Υπάρχει στην Ιστορία διατίμηση αυτοθυσίας; Υπάρχει ζυγαριά στον ηρωισμό; Φτάνουν μέχρι του σημείου να υιοθετούν τις ανιστόρητες, σοβινιστικές απόψεις κύκλων από όμορες χώρες. Των κατοίκων της Βαρντάσκα. Ή και αυτών ακόμα των ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ των Ιταλών φασιστών, των Τσάμηδων. Ιστορικές παρακαταθήκες αιώνων στην λήθη...
ΖΗΤΑΜΕ την ετυμηγορία σου
Μιλούν για εργατικά δικαιώματα!... Αυτόκλητοι υπερασπιστές της εργατικής τάξης
- ΑΥΤΟΙ - που είναι υπεύθυνοι για την απαξίωση του κινήματος. Φιλολαϊκές κορώνες στον βωμό του αμοραλισμού και μιας θέσεως στην Βουλή. Στιβαρά λόγια και από όλους τους «φίλους» του εργάτη, ενώ ταυτόχρονα βάζουν πλάτες στους σχεδιασμούς του Κεφαλαίου. Δίνοντας το απαραίτητο ιδεολογικό ΑΛΛΟΘΙ για το πιο χρήσιμο εργαλείο για τους σχεδιασμούς τους. Το μεγαλύτερο και αποτελεσματικότερο όπλο που έχουν οι Κεφαλαιοκράτες: Την Πολυπολιτισμικότητα!!! Προς επίρρωση της κοινωνικής μηχανικής τους. Έτσι πετυχαίνουν το κτύπημα των εργατικών δικαιωμάτων. Έτσι το σπάσιμο των συνεκτικών κρίκων της κοινής συλλογικής συνείδησης. Έτσι θεωρούν ότι θα επιβάλλουν πιο εύκολα μια «Ελλάδα», πανσπερμία λαών, απαραίτητο σκαλοπάτι, για φθηνό και άφθονο εργατικό δυναμικό - χωρίς κοινές αναφορές - και ως εκ τούτου εύκολα.... ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΟΥ! Το οξύμωρο είναι ότι την ιδία στιγμή οι ίδιοι μιλούν για «αταξικές» κοινωνίες, για το όραμα κάποιου «Σοσιαλισμού» που - προφανώς - αγνοείται καθ’ ότι, αν προσπεράσουμε τα ωραία γεμάτα προσδοκίες λόγια - που δεν διαφωνεί κανείς - συναντάμε μια… φλύαρη σιωπή! Προσπερνώντας την Ιστορία του 20ου αιώνα… Ας ορίσουν, επιτέλους, τον τρόπο επιβολής της…«αταξικής κοινωνίας»! Την λειτουργία της. Την μορφή της πολιτείας της. Ας μας ενημερώσουν, όμως, και πότε θα λάβει χώρα. Υπάρχει, βλέπετε, και νοίκι στο τέλος του μήνα!... Θα την έχουμε μέχρι τότε;
«Αδιανέμητα πάντα πάντες κεκτήσεται»
Δεν ειπώθηκε σε Συνέδριο καμίας Διεθνούς, αλλά από κάποιους άλλους που το πνευματικό ύψος των πολυδιαφημιζομένων «σωτήρων» της ανθρωπότητας δεν φτάνει ούτε μέχρι την φτέρνα τους… Οι επίδοξοι «κοσμοδιορθωτές» ας αναμετρηθούν με την φενάκη. Κρύβεται η Αλήθεια!Είμαστε αναζητητές της!! Ξέρουμε ότι δεν μας περιμένει σε ένα ράφι. Ούτε σε στείρες χωρίς ανταπόκριση στην ζώσα πραγματικότητα φράσεις. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι οι «μεγάλοι» φαίνονται έτσι γιατί κάποιοι γονατίζουν μπροστά τους. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι θέλουμε το Μέλλον. Το παρελθόν τους το βαρεθήκαμε.
ΖΗΤΑΜΕ την ετυμηγορία σου
Για μας η ΡΗΞΗ και ΑΝΑΤΡΟΠΗ με το σάπιο κατεστημένο, η ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ του πλούτου είναι ο ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ του οράματος που έχουμε για την πατρίδα μας! Απέναντι στις αιτιάσεις και την λυσσαλέα προπαγάνδα του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ υπάρχει ένα αλάνθαστο κριτήριο: Η Πραγματικότητα!! Η ανόρθωση του λαού μας, δεν θα προέλθει από τις κάθε είδους χρεοκοπημένες ιδεοληψίες, ούτε από τα κόμματα που με την έμμεση ανοχή ή συμμετοχή τους είναι ΥΠΕΥΘΥΝΑ για την κατάσταση που έχει περιέλθει η πατρίδα μας. Αλλά μέσα από το κτίσιμο ενός ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ κινήματος, που να είναι σε θέση να συνθέτει ανάγκες και να δημιουργεί ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ! Σάρκα από την σάρκα του λαού μας. Πολίτες από όλους τους πολιτικούς χώρους, από όλο το κοινωνικό φάσμα ήδη το πλαισιώνουν. Για να γίνει ο λαός μας νοικοκύρης στον τόπο του. Για να ανήκει επιτέλους η Ελλάδα στον λαό της.
ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΣΟΥ
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]