Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τούρκοι και Σκοπιανοί συντονίζονται εναντίον της Ελλάδος με την υποστήριξη της ΜΙΤ

Ο Στρατηγός Yasar Buyukanit, σημερινός θεματοφύλακας των συμφερόντων και των στόχων των Τούρκων στρατοκρατών

Οι επιδιώξεις δύο άσπονδων «φίλων» της Ελλάδος είναι διαχρονικές και γνωστές:

Οι Σκοπιανοί, με την ιδεολογία που εμπνευστήκαν οι Στάλιν και Τίτο, έχουν αναθρέψει μερικές γενεές φανατικών ψευτο-Μακεδόνων που δρουν εδώ και δεκαετίες
με ένα τρόπο που περιγράφεται αναλυτικά στο άρθρο μας με τίτλο «Σκοπιανό: Η ολοσέλιδη καταχώριση του ΣΑΕ» το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση
http://www.x-hellenica.gr/PressCenter/Articles/1211.aspx και έχει δεχθεί μεγάλο πλήθος επισκεπτών.

Οι Τούρκοι, με τον Εθνικό Όρκο των Νεότουρκων (Misaki Milli) που δόθηκε κατά την διάρκεια μυστικής συνεδρίασης της Εθνικής Βουλής της Τουρκίας τον Ιανουάριο του 1920, ξεκαθαρίζουν με πολύ σαφή τρόπο τους διαχρονικούς στόχους της Τουρκίας στον Ελληνικό Εθνικό χώρο:

«Στόχος μας είναι η Δυτική Θράκη να παραμείνει στα Τουρκικά χέρια σαν ενιαίο σύνολο, και σε κατάλληλο χρόνο, μόλις βρεθεί η ευκαιρία, να ενωθεί με την μητέρα πατρίδα. Οι αδελφοί μας της Δυτικής Θράκης, σαν πρώτο βήμα, πρέπει να αγωνιστούν για να κερδίσουν την αυτονομία και την ανεξαρτησία της Δυτικής Θράκης».

Υπάρχει βέβαια και πλήθος άλλων αποδείξεων για τις επεκτατικές βλέψεις των στρατοκρατών της Τουρκίας για άλλα Εθνικά τμήματα της χώρας μας (υφαλοκριπίδα, εναέριος χώρος, Ελληνικά νησιά του Αιγαίου κ.α) - για να μην αναφέρουμε καθόλου τους Κύπριους αδελφούς μας.


Οι φανατικοί των δύο άσπονδων φίλων της Ελλάδος, δεν σταματούν καθόλου τις προσπάθειές τους, όσο και αν φαίνεται αυτό παράδοξο ή γραφικό στην εποχή μας. Τα παραδείγματα είναι άφθονα, αλλά ας περιοριστούμε σε 2 χαρακτηριστικά:

Εδώ και μια δεκαετία, στα πλαίσια της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) και της δυνατότητας που δίδεται σε Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς να κάνουν ολιγόλεπτες παρεμβάσεις εκθέτοντας τα προβλήματά τους, εμφανίζονται σταθερά οι αυτό-αποκαλούμενοι «Τούρκοι της Δυτικής Θράκης» και ψευτο - «Μακεδόνες» δίδοντας παραστάσεις υστερικής ψευδολογίας εναντίον της Ελλάδος, για να πείσουν το διπλωματικό κυρίως κοινό του ΟΑΣΕ ότι η Ελλάδα «καταπιέζει» πέρα από κάθε όριο τις «μειονότητες» αυτές.

Ο Nikola Gruevski, σύγχρονος εκφραστής των σχεδίων που κατέστρωσαν μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο οι Τίτο και Στάλιν

Είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω, με την ιδιότητα του εκπροσώπου του ιστορικού Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών, για πάρα πολλά χρόνια τις υστερικές αυτές παραστάσεις απίστευτων υπερβολών από κάποιους Έλληνες πολίτες που αισθάνονται «Τούρκοι» ή «Μακεδόνες».

Πρόσφατα, (17 Απριλίου) η αυτοαποκαλούμενη «Ομοσπονδία Ευρώπης Τούρκων της Δυτικής Θράκης», με την απλόχερη υποστήριξη της Μυστικής Τουρκικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, οργάνωσε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλες, εκδήλωση με θέμα: «Τούρκοι της Δυτικής Θράκης και Μακεδόνες: Οι μη αναγνωρισμένες μειονότητες στην Ελλάδα».

Επίσημα, η εκδήλωση οργανώθηκε από την «Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία-Ευρωπαϊκό Πολιτικό Κόμμα» (EFA), την «Ομοσπονδιακή Ένωση Λαών της Ευρώπης» (FUEN) και το «Ουράνιο Τόξο», υπό την Προεδρία του Hans Heinrich Hansen, προέδρου της FUEN.

Πολλά και γνωστά «πρόσωπα» βρήκαν έδαφος να εκφράσουν τις ανθελληνικές θέσεις των αφεντικών τους, αν και μερικά από αυτά είναι βέβαιο πως απλά δεν ξέρουν ποιοι και γιατί τους χρησιμοποιούν:

Ο Πρόεδρος της «Ομοσπονδίας Ευρώπης Τούρκων της Δυτικής Θράκης» (ABTTF) Halit Habipoglu, η Πρόεδρος του EFA Nelly Maes, ο Halim Cavusoglu, διδακτικό προσωπικό του Τμήματος Κοινωνιολογίας του πανεπιστημίου Hacettepe, το μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου του EFA-Ουράνιο Τόξο Παύλος Φιλίππωφ Βοσκόπουλος, η ευρωβουλευτής Helene Flautre, Πρόεδρος της υπο-επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ευρωκοινοβουλίου, ο ευρωβουλευτής Dr. Csaba Sandor Tabajdi , Πρόεδρος της Ομάδας των Παραδοσιακών Εθνικών Μειονοτήτων και Γλωσσών του Ευρωκοινοβουλίου, ο Boriss Cilevics, Πρόεδρος της Υποεπιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, ο Παναγιώτης Δημητράς, εκπρόσωπος του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι (γνωστός για τις υστερικές υπερβολές του εναντίον της χώρας που τον γέννησε) και ο ευρωβουλευτής Mikel Irujo Amezaga.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια την Τουρκία αποκαλύπτονται πράγματα τα οποία οι Έλληνες υποβαθμίζουμε με ασυγχώρητη αμέλεια:

Ο εισαγγελέας της Κωνσταντινούπολης έχει διατάξει την προφυλάκιση πάνω από 50 ατόμων από διάφορους χώρους, οργανώσεις και μηχανισμούς:
Πολιτικά κόμματα, οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οργανώσεις θρησκευτικών δικαιωμάτων, συγκροτήματα ΜΜΕ, συμμορίες διακίνησης ναρκωτικών, συμμορίες πληρωμένων δολοφόνων (υπεύθυνοι για τις δολοφονίες Ντίνκ, Σαντόρο κλπ) και πολλοί (και επικίνδυνοι) άλλοι.

Είναι κοινό μυστικό πως πολλοί από τους μηχανισμούς αυτούς που εμφανίζονται με πολλές και διαφορετικές «ιδιότητες» και όλοι καταλήγουν στο Τουρκικό Γενικό Επιτελείο, προσπαθούν με μανία να πετύχουν τον εκτουρκισμό των Πομάκων και των Αθίγγανων της ελληνικής Θράκης ώστε να τους καταστήσουν υποχείρια των στόχων και των επιδιώξεών τους. Οι άνθρωποι αυτοί χρηματοδοτούνται με κεφάλαια που προέρχονται από διακίνηση ναρκωτικών και από άλλες εγκληματικές πράξεις, όπως αποκάλυψε η εισαγγελική έρευνα για την παραστρατιωτική-παρακρατική οργάνωση ΕΡΓΕΝΕΚΟΝ.
50.000.000 δολάρια εισέρρευσαν μόνο στους λογαριασμούς του λεγόμενου «Τουρκορθόδοξου Πατριαρχείου της Κωνσταντινούπολης», του οποίου η προφυλακισμένη εκπρόσωπος Σεβγκί Ερενερόλ (της οικογένειας του περιβόητου ψευτο-Παπά Εφτίμ) δεν έκρυψε καθόλου ότι στα γραφεία του δήθεν «Πατριαρχείου» συνεδρίαζε μία φορά την εβδομάδα το επιχειρησιακό σκέλος της ΕΡΓΕΝΕΚΟΝ, ενώ η ίδια είχε συνεχώς επαφές με την τουρκική υπηρεσία πληροφοριών ΜΙΤ!

Μπορεί οι άνθρωποι αυτοί να φαίνονται με τα κριτήρια των ημερών μας «γραφικοί». Στην πραγματικότητα είναι επικίνδυνοι και έχουμε χρέος να παρακολουθούμε κάθε δραστηριότητα τους, γιατί η ασφάλεια της χώρας μας έχει στις μέρες μας, δυστυχώς, πολλούς και ποικιλώνυμους δεδηλωμένους εχθρούς - και όχι μόνο στην γειτονιά μας!


Λεωνίδας Κουμάκης

Πηγή:x-hellenica
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]