Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεν φταίει η Αστυνομία, αλλά ο νομοθέτης

Δεν είναι σημερινή η κατάσταση. Δεν είναι κάτι που δεν γνωρίζουμε ή που δεν βρεθήκαμε ποτέ μάρτυρες περιστατικού...
Δυστυχώς, κάποιοι κατάφεραν να εξευτελίσουν την Αστυνομία, που έχει δημιουργηθεί για να προστατεύει τους πολίτες και όχι να επιδίδεται σε άλλες δραστηριότητες (νόμιμες ή παράνομες).
Είμαι απολύτως βέβαιος πως οι υψηλά ιστάμενοι αξιωματικοί της Αστυνομίας, αλλά και πολλοί απλοί αστυνομικοί είναι αντίθετοι στον τρόπο επιλογής και εισαγωγής στις Αστυνομικές Σχολές. Μικρά παιδάκια, που δεν έχουν γνωρίσει ακόμη τον ίδιο τους τον εαυτό, μαθαίνουν πως να επιβάλουν το νόμο!!! Τι να πει κανείς! Κριτήριο μοναδικό τι θα γράψει κάποιος στις εξετάσεις εισαγωγής που γίνονται με την λήξη του σχολείου! Από το σχολείο στην αντιμετώπιση του εγκλήματος...
Κανονικά κύριοι, εάν θέλατε να έχετε ικανό αστυνομικό σώμα, θα έπρεπε να προσλαμβάνετε και χωρίς εξετάσεις μάλιστα, όσα νέα παιδιά ολοκληρώνουν την στρατιωτική τους θητεία σε μονάδες ειδικών επιχειρήσεων και αποστολών. Καταδρομείς, αλεξιπτωτιστές, βατραχανθρώπους, πεζοναύτες κ.λ.π. και όχι αυτόν τον συρφετό, που το μόνο που κάνει είναι να εκθέτει την πολιτεία, αλλά περισσότερο να εκθέτει τον απλό πολίτη σε κινδύνους απέναντι σε εγκληματίες που κυκλοφορούν ελεύθεροι! Στην δε περίπτωση που θέλετε γραμματειακή υποστήριξη, μη προσλαμβάνετε γυναίκες αστυνομικούς, αλλά κάνετε προσλήψεις πολιτικού προσωπικού, έτσι απλά. Γιατί, μία γυναίκα αστυνομικός δεν είναι σε θέση ούτε τον εαυτό της να προστατεύσει (στο μεγαλύτερο ποσοστό τους).
Δεν φταίει η αστυνομία εάν δεν έχει ικανούς αστυνομικούς, αλλά η Πολιτεία και ο νομοθέτης, που θέσπισε τον συγκεκριμένο τρόπο επιλογής στο Αστυνομικό Σώμα. Η σημερινή αστυνομία είναι πραγματικά για να την λυπάται κανείς. Άξιοι, ικανοί, περήφανοι άνθρωποι, που καθημερινά διακινδυνεύουν τις ζωές τους, εξευτελίζονται από την ύπαρξη ανίκανων συναδέλφων τους, που δυστυχώς, τείνουν να γίνουν και πλειοψηφία!
Σταματήστε το αυτό επιτέλους... Σταματήστε αυτή την παράλογη έκθεση των πολιτών σε κινδύνους που, δυστυχώς, μπορεί να προέλθουν και από τα ίδια τα αστυνομικά όργανα...
Αλλιώς, εάν το τολμάτε, διακόψτε τα προγράμματα προστασίας που έχετε θεσπίσει για τους εαυτούς σας και αντιμετωπίστε ό,τι αντιμετωπίζει ο απλός πολίτης στην καθημερινότητά του, νυχθημερόν.
Ένας άνθρωπος έχει "φύγει" μετά την τελευταία ανοησία αστυνομικών. Ας ευχηθούμε να είναι ο τελευταίος...
Κυκλοφορούν και "επαινούν" το έργο της Αστυνομίας
Κυκλοφορούν στο Internet και μένουμε να τα θαυμάζουμε! Να πως εκπαιδεύονται οι Έλληνες αστυνομικοί...!!! Να πως εργάζονται για να μας προστατεύουν από το έγκλημα...!!! Να πως δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στην προάσπιση των συμφερόντων μας...
Η εκπαίδευση έχει πολλά... στάδια

Εκπαίδευση στην αντιμετώπιση του εγκλήματος

Εκπαίδευση στην διείσδυση σε κυκλώματα της νύχτας

Εκπαίδευση στον σωματικό έλεγχο


Και πλήθος άλλων εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, που δυστυχώς, δεν μπορώ να τις συμπεριλάβω, επειδή, ακόμη, σέβομαι το Αστυνομικό Σώμα.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]