Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η παραποίηση του εθνικού μας συμβόλου στα Σκόπια

Τα μέτρα που απαιτούνται για να προστατευτούμε
Κλασσική περίπτωση στρουθοκαμηλισμού





Όταν κάποιος είναι δειλός, τότε συμπεριφέρεται όπως αυτό που έγινε στα Σκόπια με την Ελληνική σημαία, που παραποιήθηκε σε αφίσα μίας έκθεσης φωτογραφίας. Δηλαδή, με απλά λόγια, δεν είναι υπεύθυνη η κυβέρνηση του κρατιδίου-μορφώματος των Σκοπίων, αλλά μία εταιρεία ή οι υπεύθυνοι της εταιρείας.
Βέβαια, το ότι ο σταυρός στο εθνικό μας σύμβολο αντικαταστάθηκε με μία σβάστικα, αυτό είναι και καλλιτεχνικό ατόπημα, αλλά και πολιτικό έγκλημα.
Αν το προσεγγίσω καλλιτεχνικά, θα έλεγα πως ο καλλιτέχνης επιθυμεί, εκτός από την κλοπή του ονόματος «Μακεδονία» να υποκλέψει και το βασικό σχέδιο της Ελληνικής σημαίας! Προσθέτοντας και μία σβάστικα για να προσδώσει την ιδιαιτερότητα του μορφώματος και να φανερώσει τον ρόλο του στην μικρή αλλά διόλου αξιέπαινη ιστορία του. Γιατί είναι γνωστό, πως κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου, η περιοχή αυτή (Σκόπια) συμμάχησαν με το Γ΄ Ράϊχ και υποδέχτηκαν «μετά βαΐων και κλάδων» τα στρατεύματα των Ναζί, όταν αυτά προχωρούσαν για τα σύνορα της Ελλάδας.
Μας προκαλούν, ονομάζοντάς μας φασίστες! Ποιοι; Αυτοί που οι πρόγονοί τους αγκάλιασαν τους φασίστες! Τραγελαφικό, αλλά συνήθης τακτική ενός φασίστα, να ονομάζει και γενικότερα να χαρακτηρίζει όλους τους άλλους πλην του εαυτού του…
Προσωπικά δεν νομίζω ότι υπάρχουν και πολλά περιθώρια, για συζήτηση ή οποιαδήποτε διευθέτηση του ονόματος των Σκοπίων, στην κυβέρνηση Καραμανλή.
Οι ενέργειες που ενδείκνυνται είναι:
1. Απομάκρυνση όλων των Ελληνικών επιχειρήσεων από τα Σκόπια
Επιστροφή επιδοτήσεων στο Ελληνικό Δημόσιο
Επιβολή ιδιαίτερης φορολογίας στα προϊόντα που εισάγονται από τα Σκόπια
2. Επιβολή οικονομικού εμπάργκο και αποκλεισμός των συνόρων
3. Μεταφορά σχεδόν όλων των μονάδων του 3ου Σώματος Στρατού κοντά στα σύνορα με τα Σκόπια
4. Κλείσιμο του αγωγού πετρελαίου από Θεσσαλονίκη προς Σκόπια
5. Διακοπή διπλωματικών σχέσεων
6. Επιβολή Casus Belli (αιτία πολέμου) με την παραμικρή αφορμή εις βάρος ή εναντίον πολιτών ή συμβόλων και της χώρας μας γενικότερα
7. Απαίτηση οικονομικής και πραγματικής αποζημίωσης (με οποιονδήποτε τρόπο) για προσβολή και παραποίηση της ιστορίας μας
ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, και δεν αποδοθεί στους Έλληνες το δίκαιό τους, τότε ο κ. Καραμανλής, η κα Μπακογιάννη και όλος ο συρφετός που τους περιτριγυρίζει, θα πρέπει να αποχωρήσουν πάραυτα από την χώρα, επειδή κανείς (απολύτως κανείς) δεν θα μπορεί να εγγυηθεί την προσωπική τους ακεραιότητα όσο και όλων όσων τους περιβάλλουν.
Και να είναι απολύτως βέβαιοι πως ούτε οι φίλοι τους ή τα «αφεντικά» τους (από όσα γράφονται και λέγονται), δεν πρόκειται ακόμη και να αποπειραθούν να τους γλιτώσουν (από οτιδήποτε) ή να τους κρατήσουν στην εξουσία.
ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΑΣ
Προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις σε πραγματικό επίπεδο, καλούνται οι Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου να αντιπροσωπεύσουν επάξια τους πολίτες που τους εξέλεξαν. Δεν αρκούν συζητήσεις ή "πηγαδάκια" αντίδρασης, αλλά οφείλουν να περάσουν σε άκρως δραστικά μέτρα.
Πρότασή μου είναι να ξεκινήσουν άμεσα απεργία πείνας μπροστά από την Ελληνική Βουλή και συγκεκριμένα στον χώρο του Αγνώστου Στρατιώτη, τιμώντας αρχικά τις θυσίες των προγόνων μας για την δική μας ελευθερία, αλλά και αντιπροσωπεύοντας τον δικό τους διαχρονικό λόγο στις αξίες του έθνους μας.
Η απεργία πρέπει να γίνει μαζικά, ονομαστικά και με την συμπαράσταση και παρακολούθηση όλων των Ελλήνων πολιτών, μέσα από τα ΜΜΕ που και αυτά με την σειρά τους θα πρέπει να "καθαρισθούν" και να αποδείξουν πως ενεργούν ελεύθερα, δημοκρατικά και προς το συμφέρον του Έλληνα πολίτη (που τους δανείζει τις συχνότητες λειτουργίας τους).
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ναζιστές, εθνικιστές και σοβινιστές υπάρχουν παντού.Και οι δικοί μας σοβινιστές δεν είναι διαφορετικοί από τους άλλους. Είναι το ίδιο ηλίθιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]