Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σκοπιανοί εθνικιστές και Έλληνες αναρχικοί

Όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί

Λες και ανακαλυψανε την Αμερικη κανανε τα εγχωρια ΜΜΕ με την παρακατω προκλητικοτατη αφισα που ανερτησαν Σκοπιανοι σε πολλα κεντρικα σημεια της πρωτευουσας τους.Αυτο βεβαια που δεν ξερουνε(ή μαλλον κανουνε πως δεν ξερουνε μην τυχων και δυσαρεστησουνε το ντοπιο νεοταξιτικο αριστερο κατεστημενο) ειναι πως Ελληνες αναρχικοι εχουνε κανει ακριβως την ιδια αισθητικα βεβηλωση της Ελληνικης σημαιας (περα απο το καθιερωμενο καψιμο που γινεται σχεδον σε καθε πορεια τους εδω στην Ελλαδα) στο Λονδινο πριν μερικους μηνες.
Περα απο το γελοίον του πραγματος (Ακου αναρχικος στο Λονδινο να σπουδαζει με τα λεφτα του μπαμπα σε ιδιωτικο πανεπηστημιο) η συμπτωση ειναι αρκετα υποπτη δεν νομιζετε?Ειναι εξαλλου κοινο μυστικο πως οι Ελληνες "αναρχικοι-αντιεξουσιαστες(τρομαρα τους)" αναπαραγουν την υπερεθνικιστικη συνθηματολογια και ιδεολογια των βαλκανιων γειτονων μας που τυxγανει να εχουνε τις πλατες και την υποστηριξη των αμερικανων...
Δεν θα ακουσετε π.χ κουβεντα απο ντοπιο αναρχικο για το κοσσοβο(εξαλλου δεν υπηρξε καμια αντιδραση απο τους αναρχοαπλυτους οταν Αλβανοι ακροδεξιοι κατελαβαν την πλατεια Ομονοιας φωναζωντας υπερεθνικιστικα-αλυτρωτικα συνθηματα περι "μεγαλης αλβανιας") αλλα αντιθετα θα τον ακουσετε να κραυγαζει και να τσιριζει στο θεμα των Σκοπιων και να αναπαραγει την εμετικη προπαγανδα των Σκοπιανων περι καταπιεσης της ανυπαρκτης Μακεδονικης μειονοτητας.
Μεχρι και για τα δικαιωματα των συνεργατων των Ναζι τσαμηδων φωναζουνε οι αναρχοφασιστες(μια επισκεψη στο νεοταξιτικο φασιστο σαιτ ιντυμιντια θα σας πεισει)Οποτε οι αναρχοφασιστες θα μου επιτρεψουνε μια παραφραση ενος απο τα συνθηματα τους που ταιριαζει απολυτα με την κατασταση:
Σκοπιανοι εθνικιστες και Ελληνες αναρχικοι-Ολα τα καθαρματα δουλευουνε μαζι!
Παρακατω η αφισα των σκοπιανων με την Ελληνικη σημαια βεβηλωμενη




και οι φωτογραφιες των αναρχικων με την ιδια "ιδεα" βεβηλωσης


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]