Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Από το ΠΑΣΟΚ στην Χρυσή Αυγή


Είναι αλήθεια ότι πολλά χρόνια τώρα αν και προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ, απείχα γενικώς από τις εκλογές, καθώς δεν έβλεπα πλέον τον λόγο που έπρεπε να ψηφίζω, ειδικά το ΠΑΣΟΚ.

Δεν είναι το πρόβλημα μου ότι το ΠΑΣΟΚ τα κατάφερε ή δεν τα κατάφερε στον τομέα της οικονομίας ή στο θέμα των λαθρομεταναστών, ούτε και είναι το πρόβλημα μου αν τελικά είναι ή δεν είναι σάπιο διεφθαρμένο κτλ.

Το πρόβλημα μου είναι ότι το ΠΑΣΟΚ μας έμαθε να μην αγαπάμε την πατρίδα μας και την σημαία μας.

Αυτό κατά την γνώμη μου δεν έγινε τυχαία, ούτε λόγω των αριστερών πεποιθήσεων του ΠΑΣΟΚ.

Αυτό έγινε σκόπιμα, γιατί το κάθε διαπλεκόμενο λαμόγιο και ο κάθε καρεκλοκένταυρος υπάλληλος ή διαπλεκόμενος επιχειρηματίας γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν είναι εύκολο να κλέψει, να εξαπατήσει, να καταχραστεί την πατρίδα, αν η πατρίδα αποτελείται από πρόσωπα που έχουν υψηλό το αίσθημα του πατριωτισμού και του σεβασμού σε ότι έχει σχέση με την πατρίδα, είτε ως ιδέα, είτε ως χώμα.

Όλοι οι απατεώνες κλέφτες γνωρίζουν ότι όταν αγαπάς κάτι πολύ, δεν είναι εύκολο να σου το κλέψουν γιατί το προστατεύεις.
Έπρεπε λοιπόν να μας μάθουν να μην αγαπούμε την πατρίδα μας…
Σήμερα σχεδόν ο κάθε Έλληνας θεωρεί ως φυσικό το κάψιμο της σημαίας του.
Αν κανείς κοιτάξει στους δρόμους θα δει Έλληνες που φορούν μπλούζες μπουφάν καπέλα με την αμερικάνικη σημαία την αγγλική την ιταλική, αλλά σχεδόν σπάνια την ελληνική, αλλά και αν κάποιος φορά μια μπλούζα με την ελληνική σημαία, σχεδόν τον κοιτάζουν οι υπόλοιποι ως φονιά.

Φτάσαμε στο σημείο η αστυνομία να επιτρέπει να ανέχεται επανειλημμένως το κάψιμο της ελληνικής σημαίας, αλλά μετά να εμποδίζει την κατάθεση στεφάνου από Έλληνες πολίτες στο μνημείο του αγνώστου στρατιώτη!!!
Δεν έχει καμιά σημασία αν η κατάθεση στεφάνου θα γινόταν από την Χρυσή Αυγή χθες, ή από την ένωση καταδρομέων πριν από ένα μήνα, αλλά απλά αναρωτιέμαι πόσο χαμηλά έχει ξεπέσει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας…!

Τόσο κομπλεξικοί έχουμε γίνει ως λαός, ώστε να θεωρούμε μίασμα κάποιον που αποτίει φόρο τιμής στον άγνωστο στρατιώτη;
Τι αλήθεια συμβολίζει ο άγνωστος στρατιώτης, ώστε να ζητείται πιστοποιητικό ιδεολογικών και πολιτικών φρονημάτων σε κάποιον Έλληνα ή ξένο που για δικούς του λόγους θέλει να κατάθεση στεφάνη;

Ας μην γελιόμαστε, το διεφθαρμένο πολιτικό οικονομικό δημοσιογραφικό κατεστημένο, φοβάται μόνο αυτούς που αγαπούν και επιδεικνύουν την αγάπη τους για την πατρίδα τους και αυτό δεν ισχύει μόνο στην Ελλάδα, ισχύει παντού, γιατί, η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει να φαίνεται κιόλας τίμια…
Ομοίως δεν αρκεί η αγάπη μας για τα παιδιά μας, πρέπει να τους το δείχνουμε κιόλας.

Η αγάπη μας για την πατρίδα, δεν είναι κρυφός παράνομος έρωτας, πρέπει να είναι φανερός.

Ο λόγος που ψηφίζω Χρυσή Αυγή κύριε Βενιζέλο, είναι γιατί δεν ντρέπομαι πλέον να κρατώ και να επιδεικνύω την ελληνική σημαία, όπως χρόνια τώρα με είχε εκπαιδεύσει το ΠΑΣΟΚ και η αριστερά.

Πρώην σοσιαλιστής τύπου ΠΑΣΟΚ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. otan o Θεος τιναξει τα χαλιά,για να φυγει η βρωμιά,ολοι οι λα,κέρδες της νεας ταξης, θα παστωθούν στην κόλαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευγε σου Ελληνα που καταφερες και βγηκες απο την κολαση των κομματων και σηκωσες ψηλα την ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΗΜΑΙΑ .
    Μακαρι να σε ακολουθησουν και αλλοι παγιδευμενοι , διοτι εισαι ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ προς μιμηση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι γεγονός του ότι οι μισέλληνες προδότες που κυβέρνησαν από την μεταπολίτευση κατέστρεψαν τα πάντα που είχαν σχέση με την Ελλάδα, προσχεδιασμένα και συστηματικά, αρχίζοντας από την παιδεία, αρχής γενομένης από πρωθυπουργίας Ανδρέα Γ. Παπανδρέου με τον αισχρό νόμο πλαίσιο.Στη συνέχεια συνέχισαν την καταστροφή των πάντων, ιστορίας, γεωργίας, κτηνοτροφίας, βιομηχανίας, βιοτεχνίας κλπ εργαζόμενοι εντατικά και τώρα διέλυσαν την ψευδή υπάρχουσα οικονομία, με άξιους συνεχιστές τους αισχρούς σήμερα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Τσόντες.
    Κατάντησαν τον Λαό μιά ανακατωμένη, απελπισμένη και αμόρφωτη μάζα, χωρίς διέξοδο, ιδανικά και όραμα....
    Το μόνο που αξίζει σε όλους αυτούς είναι η αγχόνη....
    Το τι θα επακολουθήσει..... ο Θεός γνωρίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι σκέψεις του ανθρώπου αυτού αποδεικνύουν ότι παρά την απαισιοδοξία και την προσπάθεια κάποιων, όντως ο ελληνικός λαός ξυπνάει: αυτοί που σχεδίασαν και εφάρμοσαν την καταστροφή της χώρας το συνειδητοποίησαν, καιρός είναι να το συνειδητοποιήσουν και όσοι Έλληνες δεν το έχουν κάνει, ώστε ο ελληνικός λαός να βρει την αυτοπεποίθησή του και να απαλλαγεί απ' τους εχθρούς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]