Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

O Γέροντας Παΐσιος προείδε τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο


Του Ησαΐα Κωνσταντινίδη,
διδάκτορα Φιλοσοφίας


Η αγωνία του κόσμου για έναν πιθανό παγκόσμιο πόλεμο, που θα κατακάψει πάνω στον πλανήτη τα πάντα, είναι έκδηλη εδώ και αρκετά χρόνια.Ήδη από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου ανάμεσα στην καπιταλιστική Δύση και την κομμουνιστική Ανατολή, η ανθρωπότητα βρέθηκε αρκετές φορές ενώπιον ενός θερμού πυρηνικού επεισοδίου, ενός ολοκαυτώματος που θα εξαφάνιζε τη ζωή από την υφήλιο. Το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, με την πτώση των κομμουνιστικών καθεστώτων στην ΕΣΣΔ και την Ανατολική Ευρώπη, δημιούργησε εξαρχής έναν άνεμο αισιοδοξίας, που εξέφραζε την ανθρώπινη ελπίδα ότι ο κόσμος του Αύριο θα είναι πολύ καλύτερος και ειρηνικός. Δυστυχώς, όμως, τα πράγματα δεν στράφηκαν καθόλου προς αυτή την κατεύθυνση.

Αντίθετα με τις προσδοκίες πολλών, αλλά και τις προβλέψεις κάποιων "ψευδοπροφητών" περί του δήθεν επικείμενου "τέλους της ιστορίας", ο κόσμος έκτοτε βαδίζει από το κακό στο χειρότερο. Η διεθνής τρομοκρατία, οι διάφοροι κατά τόπους πόλεμοι, η οικονομική (αλλά και η κοινωνικοπολιτική κρίση), οι άπειρες θρησκείες και αιρέσεις, οι αρρώστειες και τα ναρκωτικά, όλα αυτά αποτελούν τη μάστιγα της εποχής μας και οδηγούν εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο στην απόγνωση και την κατάθλιψη. Είναι γεγονός, λοιπόν, ότι η "Νέα Εποχή" που υποσχέθηκαν στους λαούς κάποιοι δεν είναι τελικά η εποχή των "ονείρων", της "ευτυχίας" και της "γαλήνης". Είναι, δυστυχώς, η εποχή του εφιάλτη, της δυστυχίας και της βίας.

Σε όσους, λοιπόν, γνώριζαν ήταν φανερό από τον πρώτο καιρό μετά τις κοσμογονικές εξελίξεις του 1989, ότι η ανθρωπότητα όδευε σιγά-σιγά προς μια απίστευτα μεγάλη κρίση, προς καιρούς εσχατολογικούς, προς την περίφημη "συντέλεια των αιώνων". Σε αυτό, βέβαια, βοήθησε τα μέγιστα η επιβολή της παγκοσμιοποίησης ως συστήματος ισοπέδωσης των πάντων ανά τον πλανήτη, με την παράλληλη εξαφάνιση των πατροπαράδοτων αξιών της οικογένειας, του έθνους, της πίστης. Μικρές, σχετικά, χώρες, όπως η Ελλάδα, καταστράφηκαν σε κοινωνικό-καθημερινό επίπεδο, εξαιτίας ακριβώς της εισβολής στην πατρίδα μας του σύγχρονου "Μαμμωνά" του εύκολου πλουτισμού και της αισχροκέρδειας εις βάρος "αλλήλων".

Κάποτε ο Γέροντας Παΐσιος, η γιγάντια αυτή μορφή της σύγχρονης Ελληνορθοδοξίας, ρωτήθηκε για τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο: πότε θα αρχίσει, ποιούς θα αφορά, ποιά στοιχεία θα τον χαρακτηρίζουν.Τότε ο Γέροντας Παΐσιος απάντησε ως εξής:

"Όταν ακούσετε ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα, να ξέρετε ότι ήδη μπήκαμε στην προετοιμασία του Αρμαγεδδώνα, και ότι διακόσια εκατομμύρια στρατός θα διαβεί τον Ευφράτη για την Μέση Ανατολή".

Ένα χρόνο μετά τον θάνατο του Παΐσιου, η παραπάνω προφητεία του άρχισε κιόλας να επαληθεύεται. Στην Τουρκία χτίστηκε το 1995 το τεράστιο φράγμα "Κεμάλ Ατατούρκ", που εκμεταλλεύεται τα νερά του ποταμού Ευφράτη, σε μια περιοχή που είναι κυριολεκτικά "στο κόκκινο" από απόψεως γεωπολιτικής των υδάτων. Οπότε μπήκαμε πια στην προετοιμασία του "γενικού", κατά τον Πατροκοσμά τον Αιτωλό, πολέμου. Όσο για τα 200 εκατομμύρια στρατό, αυτός δεν είναι άλλος από τον αναρίθμητο στρατό της Κίνας, με τα μιλιούνια των στρατιωτών, που αποτελούν φυσικά τις μεγαλύτερες ποσοτικά ένοπλες δυνάμεις του πλανήτη.

Επομένως, ο Παΐσιος προέβλεψε τη μελλοντική εισβολή της υπερδύναμης της Ανατολής στην τόσο νευραλγική περιοχή της Μέσης Ανατολής. Και η ανατολική αυτή υπερδύναμη δεν είναι, βέβαια, άλλη από τον ήδη σχηματισμένο ευρασιατικό άξονα Ρωσίας-Κίνας, ο οποίος, εκτός από τη φοβερά ογκώδη έκταση που κατέχει, διαθέτει και τις πλέον σκληρές και αριθμητικά ισχυρές ένοπλες δυνάμεις του κόσμου όλου!

Φυσικά, δεν χρειάζεται εδώ καθόλου να μιλήσουμε για το πόσο απόλυτο δίκιο είχε ο Γέροντας με τα παραπάνω σοφά του λεγόμενα, αφού οι γνωρίζοντες τα διεθνή παρασκήνια ξέρουν πολύ καλά ότι δεν θα αργήσει η ημέρα, κατά την οποία τα απειράριθμα στρατεύματα του ευρασιατικού άξονα θα κατακτήσουν τη Μέση Ανατολή και, μέσω αυτής, θα εξαπολύσουν πλήρη επίθεση κατά της Δύσης.

Τα χρόνια στα οποία έζησε ο Γέροντας χαρακτηρίστηκαν από τον Ψυχρό Πόλεμο. Τότε - όπως είπαμε και πιο πάνω - ήταν γενική η ανησυχία σε όλο τον κόσμο πως έπεται μεγάλων διαστάσεων πλανητική σύγκρουση ανάμεσα στη Δύση και την Ανατολή, που πιθανώς θα λάμβανε τη μορφή πυρηνικού πολέμου. Ρωτήθηκε, λοιπόν, κάποια φορά ο Παΐσιος από επισκέπτες του αν οι Ρώσοι θα πολεμήσουν τη Δύση μόνοι τους ή αν θα έχουν συμμάχους. Και νά τι απάντησε ο Γέροντας, με άγια πραγματικά ενόραση:

"Και βέβαια θα έχουν συμμάχους! Τώρα δεν φαίνονται, αλλά σύντομα θα τους δουν όλοι και θα είναι όσοι οι κόκκοι της άμμου".

Τι συγκλονιστική προφητεία! Όντως, η Ρωσία δεν θα είναι καθόλου μόνη της στον επερχόμενο Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο. Θα έχει στενούς συμμάχους και άλλες δυνάμεις της ευρασιατικής ενδοχώρας, αλλά πάνω απ' όλα την κίτρινη υπερδύναμη της Άπω Ανατολής, δηλ. την Κίνα, με τα εκατοντάδες εκατομμύρια στρατού, που "θα είναι όσοι οι κόκκοι της άμμου". Και πράγματι, μέχρι και πριν από κάποια χρόνια, στα χρόνια δηλαδή που ζούσε ακόμα ο Γέροντας Παΐσιος, οι Κινέζοι ακόμα δεν φαίνονταν στο πλευρό των Ρώσων και πολλοί πίστευαν ότι η Μόσχα θα προσπαθήσει μόνη της μια μέρα να κατακτήσει τον κόσμο. Νά, όμως, που ο Γέροντας δικαιώθηκε και σε αυτήν την περίπτωση. Σήμερα ο φοβερός και τρομερός ευρασιατικός άξονας, παντοδύναμος, είναι γεγονός, και ετοιμάζεται να κυβερνήσει τον πλανήτη.

Ποιά, όμως, η θέση της Ελλάδας σε αυτό το εφιαλτικό διεθνές περιβάλλον; 'Εχει μέλλον ο Ελληνισμός μετά τον Γ΄Παγκόσμιο Πόλεμο; Και αν ναι, τι είδους μέλλον; Νά τι απάντησε ο Γέροντας Παΐσιος, ο σοφός αυτός του Αγίου Όρους, σχετικά με τις προοπτικές του ελληνικού έθνους μετά την παγκόσμια καταστροφή, η οποία - είναι φανερό - πλέον πλησιάζει με ρυθμούς ραγδαίους:

"Ο Θεός θα δώσει στην Ελλάδα άξιο βασιλιά! Μετά τους Τούρκους θα πατάξει όλα τα άπιστα έθνη και θα τα καταδιώξει. Και θα ερημωθεί η Αίγυπτος. Και θα κατοικηθεί κάθε άλλη πόλη και χώρα, που θα καταστραφεί στον πόλεμο της Ρωσίας με το ΝΑΤΟ και ο καθένας θα γυρίσει σπίτι του. Θα διαρκέσει η βασιλεία του 36 έτη και όλοι οι αρχηγοί κρατών θα έλθουν να του δώσουν τη φιλία τους".

Η προφητεία αυτή μας γεμίζει με ανεξάντλητη αισιοδοξία και περηφάνεια. Και αυτό διότι, εκτός του ότι ο Γέροντας προβλέπει και πάλι τον πόλεμο του ευρασιατικού άξονα με την Δύση, μιλάει ξακάθαρα για τον πλανητικό θρίαμβο του Ελληνισμού, δηλαδή για την εξάπλωση του πανελληνισμού! Μιλάει, επίσης, για τον μελλοντικό ηγέτη του ελληνικού έθνους, τον οποίο αποκαλεί κωδικά "βασιλιά" και λέει πως θα κυβερνήσει για πάρα πολλά χρόνια. Συνολικά 36. Αυτός ο ηγέτης θα είναι παγκόσμιου βεληνεκούς και αναγνώρισης, αφού - σύμφωνα με τον Παΐσιο - θα τον σέβονται όλοι οι ανά την υφήλιο κυβερνήτες.

Ποιόν, όμως, έχει υπ' όψιν του ο Γέροντας; Εννοεί, άραγε… Εκείνον που Πρέπει; Αυτόν, δηλαδή, που θα βγει σύντομα και θα βροντοφωνάξει, ενώπιον της παρηκμασμένης και ετοιμοθάνατης Ελλάδας, την οποία και θα νεκραναστήσει:

"Δεν με ενδιαφέρουν οι ανθρώπινοι νόμοι, διότι υπέρτατος Νόμος είμαι εγώ"…

Από το βιβλίο του Ησαΐα Κωνσταντινίδη "Ο Γέροντας Παΐσιος και τα μελλούμενα να συμβούν", Κεφάλαιο 4ο.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

14 σχόλια :

  1. Να συμπληρωσω στο πολυ κατατοπιστικο αρθρο οτι ο γεροντας Παισιος ειπε οτι τα γεγονοτα την Ελλαδα θα τη παρουν ξωφαλτσα και δεν θα δωσει αιμα αυτη τη φορα,μονο στρατο στα συνορα θα κρατησει λογω ουδετεροτητας.Ομως τη πεινα και τη φτωχεια δε θα τη γλυτωσει.Ισως γιατι η "πορφυρογεννητη" αυτη γενια των Νεοελληνων που δεν εχει ζησει ακομα καμμια δυσκολια,πρεπει να παιδαγωγηθει.

    Ο γεροντας Ιωσηφ ο Βατοπεδινος που συμπληρωσε το γεροντα Παισιο,ελεγε οτι μετα τον παγκοσμιο πολεμο που ερχεται,εμεις θα γυρισουμε στις αλυτρωτες πατριδες και στη Πολη,αλλα μεχρι να γινουν αυτα η Ελλαδα θα εχει μετανοησει και θα προσευχεται για τα παιδια της...και το ερωτημα που προκυπτει αβιαστα ειναι:τι μπορει να κανει τον Νεοελληνα να αλλαξει πλευση;μια πτωχευση;μα αυτη τη ζουμε και τωρα και βλεπουμε μια μικρη αλλαγη κυριως στους απλους ανθρωπους που βοηθουν σε συσσιτια και σε τροφιμα αλλα ως εκει.Η γενικωτερη νοοτροπια της κλεψιας και του βολεματος των κρατουντων δεν επηρεαστηκε καθολου.Το μονο λοιπον που φαινεται ικανο να την επηρεασει ειναι μια επιστρατευση των παιδιων τους.Εκει δεν υπαρχουν διακρισεις,ολοι κινδυνευουν το ιδιο.Εκει μητερες και πατερες,πλουσιοι και φτωχοι θα θυμηθουν οτι καποτε βαφτιστηκαν Ορθοδοξοι και θα ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ να παρακαλεσουν για τα παιδια τους.Εστω και αν η συμφεροντολογικη αυτη παρακληση δεν τους εξομοιωνει με τους Χριστιανους που και στα καλα και στα κακα ευχαριστουν και που ξερεις, ο Κυριος που η ευσπλαχνια Του ειναι πελαγος, μπορει και να μας συγχωρησει για τον ρηχο και ανοητο τροπο που ζησαμε μεχρι σημερα και μεσω της Μητερας του ως αρχιστρατηγου,να δωσει ακομα μια φορα χειρα βοηθειας στο Εθνος μας που ειναι σπαρμενο απο τα δωρα του προς την ανθρωποτητα δηλαδη τα λειψανα των Αγιων, που η πατριδα μας ειναι γεματη απο αυτα.
    Συμπερασμα:ο Θεος,σαν παντογνωστης, εχει τη δυνατοτητα απο το πικρο να βγαλει γλυκο,μεταχειριζεται ολα τα μεσα να μας παιδαγωγησει,ακομα και εναν πολεμο,αν βλεπει οτι θα σωθουν ψυχες,γιατι για το Θεο αυτο ειναι τελικα το ζητουμενο.Γι αυτο η εκκλησια μας παντα διδασκε οτι σε καιρο πολεμου παντα σωζονται πολλοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "πορφυρογεννητη" αυτη γενια των Νεοελληνων που δεν εχει ζησει ακομα καμμια δυσκολια,πρεπει να παιδαγωγηθει"

      Πορφυρογέννητη γενιά είναι οι 60άρηδες του πολυτεχνείου. Έζησαν σε μία Ελλάδα με ανεργία 4%. Μεγάλωσαν και απόλαυσαν προνόμια και κεκτημένα διακιώματα. Μετά μία καλή σύνταξη. Κι όλα αυτά δίχως να πολυσκοτίζονται με σπουδές, ξένες γλώσσες κτλ.

      Διαγραφή
  2. Ο άγιος Γέροντας τα είδε όλα... Είμαστε ήδη μέσα στα γεγονότα που θα μας οδηγήσουν εκεί.

    Η ενδοσκόπηση και περισυλλογή θα μας βοηθήσουν να επανακτήσουμε τη χαμένη πνευματικότητά μας. Ένας κακομαθημένος άπληστος είναι το πρότυπο του Δυτικού ανθρώπου που μιμούμαστε τόσα χρόνια. Ας κοιτάξουμε μια φορά μέσα μας και να αναλογιστούμε τι αξίζει σε αυτή τη ζωή και τι είναι περιττό. Έτσι, χωρίς προσπάθεια, θα ξαναβρούμε τότε τις αξίες που χάσαμε και θα επιστρέψουμε στις ρίζες μας, που είναι το μόνο φρούριό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την χρεοκοπία ΔΕΝ την ζήσαμε όλοι οι Έλληνες.
    Τώρα το φθινόπωρο θα την ζήσουμε!
    Μην τρελαθούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας παρακαλέσουμε τον Θεό αυτη η αρχαία χώρα να μην καταστραφεί από τους σκύλους και τις υαίνες που την περιτριγυρίζουν.
    Ας ελπίσουμε ότι ο Θεός θα μας συγχωρέσει και θα μας βοηθήσει όταν όλοι οι άλλοι θα καταστρέφονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετανήστε σήμερα και μη παίρνετε στ αστεία τα μελούμενα! Θα χυθεί πολύ αιμα, φοβερος πόλεμος, και θεατές να είμαστε θα ταραχθούμε!Επίσης υπάρχουν προφητείες που λεν ότι εκτος απο την πείνα, θα περάσουν ξενικά στρατεύματα απο εδώ, κ θα προξενήσουν καταστροφές, ο Γέρων Ιωσήφ λέει θα επαναλάβουν τα αίσχη των σταυροφόρων! Θα χρησιμοποιηθούν κ πυρηνικά σε κάποιες φάσεις του πολέμου! Ο Γέρων Εφραίμ Αριζόνας λέει ότι όλοι οι αμαρτωλοί θα εκλείψουν! Ο Πα ί σιος λεει οτι οσοι μετανοήσουν στον πόλεμο, θα σωθούν μεν, αλλά δε θα εχουν μισθό απο το Θεό, ενω θα εχουν οσοι αγωνιστικαν κ διωχτηκαν κ επαθαν ως χριστιανοί, ΠΡΙΝ από τον πόλεμο! Ας μετανοούμε κάθε μέρα- πρωτον γιατί ολοι περιμένουμε κάποια στιγμή το θάνατο- γιατί δε ξερουμε πως θα αντεξουμε τοτε, να ειμαστε ετοιμοι, αν εμεις ξεραμε κ δε μετανοησαμε εχουμε ευθυνη, οχι οσοι δεν ηξεραν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν λέει ότι ο Θεός θα δώσει στην Ελλάδα άξιο βασιλιά τι εννοεί? Θα φανερώσει ο Θεός με κάποιο τρόπο τον άνθρωπό του? Γιατί πώς θα καταλάβουμε ότι είναι εκ Θεού ο βασιλιάς αυτός? Εδώ συμπίπτει με τις προφητείες για τον εκ πενίας βασιλέα ο οποίος σύμφωνα με τις προφητείες θα υποδειχθεί από άγγελο Θεού μετά τον γ παγκόσμιο στην Πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "πορφυρογεννητη" αυτη γενια των Νεοελληνων που δεν εχει ζησει ακομα καμμια δυσκολια,πρεπει να παιδαγωγηθει"

    Μαλλον εννοεις τους 50ρηδες και 60αρηδες του πολυτεχνειου με 4% ανεργεια και ντριρλα καθε βραδυ στις ντισκο.... Αν ζουσατε αυτα που περναμε τωρα για αυτοκτονια σας εκοβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβως αυτους εννοω αγαπητε αλλα και τα παιδια τους που τα μεγαλωσαν στα πουπουλα και τωρα εχουν καταντησει αχρηστοι απο "μπαφο" και τελματωση. Μονο να απλωνουν σα ζητιανοι το χερι για χαρτζηλικι. Αυτοι κυριως θα ειναι που θα φορεσουν το χακι και θα υποφερουν. Για οσους δε υποφερουν τωρα για να ζησουν την οικογενεια τους υπαρχουν δυο κατηγοριες: αυτοι που μετανοουν και λενε καλα να παθουμε τετοιοι που ειμαστε και οι αλλοι που γογγυζουν και βλαστημανε τη καταραμενη τυχη τους και ευχονται να ψοφησει η κατσικα του γειτονα.....Επειδη θα ισχυσουν οι πνευματικοι νομοι οι μεν πρωτοι στα δυσκολα θα βοηθηθουν οι δε δευτεροι ειναι εκεινοι που κατα τις προφητειες θα ειναι η ηρα που θα ξεχωρισει απο το σταρι.....

      Διαγραφή
  8. Κατα τη γνωμη μου πιστευω οτι η κινα και η ρωσια θα ενωθουν διοτι η κινα εχει πλουσιο στρατο και η ρωσια παραγει πληθος οπλων..οποτε θα ειναι παντωδυναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να πω και εγω μια προφητεια;
    Σε λιγο καιρο στην Ελλαδα θα ξεκινησει θρησκευτικος ιερος πολεμος απο αλλοθρησκους
    Τοτε θα εμφανιστει ο Β που θα ξεσηκωσει νεους γερους και παιδια αλλα δεν θα προλαβει
    Θα προλαβουν αλλοι και θα δωσουν αυτο που αυτος θα υποσχεθει αν και ο ιδιος αγνοει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΕΓΩ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΘΕΛΩ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΖΗΤΑΑΜΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΜΠΟΔΙΖΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επί τέλους άκουσα και έναν άνθρωπο να παρακαλά για το γενικό καλό όλων των ανθρώπων και όχι μόνο τις οικογένειας του. Όλοι λένε μακάρι να λυπηθεί ο Θεός τους Έλληνες. Αλλάξτε πλεύση γιατί ο Χριστός μας δεν μίλησε για τους Έλληνες Μόνο αλλά για όλους τους χριστιανούς του κόσμου. Επίσης θα ήθελα να αναφέρω ότι είμαι Αλβανός χριστιανός ορθόδοξος μεγαλωμένος στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΘΕΟΣ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΑΠΗ. ΙΣΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΧΙΛΙΟΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΣΕ ΚΑΡΔΙΕΣ ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΕΚΕΙΝΕΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΚΕΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]