Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Διεθνές ένταλμα σύλληψης του Σόρος έβγαλε ο Πούτιν!!!


Την ίδια στιγμή που οι γελοίοι του ΔΝΤ ζητούν "διαρθρωτικές αλλαγές" για να αποσαθρώσουν την κοινωνία, ο πρόεδρος της Ρωσίας συγκρούεται με τους συνεταίρους του τρόμου αφού πρώτα ρήμαξε τους ντόπιους ολιγάρχες – συνεργάτες του ΔΝΤ.

Έτσι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sibilla, εξέδωσε ένταλμα σύλληψης κατά του George Soros, στενού συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου, του Στρως Καν κλπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στα ιταλικά ΜΜΕ ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Vladimir Putin εξέδωσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης εναντίον του «Τρομοκράτη Χρηματιστή George Soros»!

Πανικός στο διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα!

Αναλυτικά εδώ: Putin dichiara guerra a George Soros & Co. (Ο Πούτιν κηρύσσει πόλεμο στον George Soros & σια)

Διαβάστε πως είχε απαντήσει ο Πούτιν στο ΔΝΤ όταν ζητούσαν συνέχιση των "Μεταρρυθμίσεων" και των "διαρθρωτικών αλλαγών" την ώρα που ο λαός του λιμοκτονούσε μετά την ηγεσία του Ρώσου Παπανδρέου, του Γιέλτσιν εδώ.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Καιρος ηταν καποιος να τα βαλει με αυτα τα ρεμαλια.Τους βρυκολακες,που πινουν το αιμα των λαων.Μπραβο στον Πουτιν,απ'οτι φαινεται η Ρωσσια εχει εναν μεγαλο ηγετη.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σιχαμερό φιλοχρήματο βδέλυγμα είναι ικανό να παραδώσει τον εαυτό του για να εισπράξει την αμοιβή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι δύσκολο να γίνει η σύλληψη του G.Soros , έχει ισχυρούς προστάτες , η κίνηση Πουτιν είναι ένα είδους πίεσης στους Αμερικανούς για να μην ανακατεύονται στα εσωτερικά της Ρωσσιας προεκλογικά , στέλνοντας τους ένα μήνυμα ότι και εγώ μπορώ να σηκώσω το γάντι , και εάν χρειασθεί να πάω πιο πέρα ακόμη , να δούμε πια θα είναι η αντίδραση τον ΗΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πουτιν ενας ηγετης που εσωσε την χωρατου και την εκανε κρατος και παιζει στη διεθνη σκακερα οχι θα μασαγε τα αμερηκανακια πρεπει να βγαλουμε και εμεις ενταλμα για αυτον τον μπασταρδο τον τζεφρι αλα πιος δηκαστης τολμαει να το κανει ειναι στριγκατι ολοι τους να περασει λαεικο δηκαστηριο μαζι με το γενιμα της οχιας τον παπακονσταντινου τι καθεσε λαε να τους δικασουμε και νατους εξαφανισουμε μεχρη γενεας και των κατικιδιον τους τους μπασταρδους χαθηκε μωρε το ελληνικο φηλοτιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο ρε Βλαδίμηρε, έχεις αρ@@δια ρε άρχοντα,και τα προβοκάτσια δεν σε τρομάζουν.Α ρε πούστη δεν είναι δυνατόν,μόνο ένας Καμμένος φωνάζει,ο υπόλοιπος θίασος...τη δουλειά του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απάντηση Πούτιν στις προσπάθειες ανάμιξης των αμερικάνων στις εκλογές:
      Έβαλε παρατηρητές - θεματοφύλακες των εκλογών τους νεαρούς φοιτητές της Νομικής. Ποιός θα τολμήσει να πει ότι αυτοί είναι κατευθυνόμενοι, χωρίς να θεωρηθεί προσβολή προς όλο το ρωσικό λαό;
      Συγχρόνως δείχνει εμπιστοσύνη στη νεολαία, τους προσφέρει μια ευκαιρία νομικής εμπειρίας, παρουσιάζει την εικόνα ότι ο ρωσικός λαός επιτηρεί ο ίδιος τη διαδικασία των εκλογών.
      Κίνηση ΜΑΤ!

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]