Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εκπαίδευση Λέσχης εφέδρων ειδικών δυνάμεων


Ολοκληρώθηκε το Παρασκευο - ΣαββατοΚύριακο 20/22 Ιανουαρίου 2012 η προγραμματισμένη επίσκεψη/εκπαίδευση της ΛΕΦΕΔ στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ορεινού Αγώνα Χιονοδρόμων (ΚΕΟΑΧ) του Στρατού Ξηράς που βρίσκεται στην θέση Νίκη του όρους Όλυμπος και σε υψόμετρο 1820μέτρων.

Στην αποστολή συμμετείχαν 20 μέλη της ΛΕΦΕΔ με επικεφαλής τον επίτιμο πρόεδρο της ΛΕΦΕΔ Αντιστράτηγο ε.α. Κ.Τραχανατζή και έγινε από κοινού με την ΠΑΝΝΕΑ και την ΛΕΕΒ.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν σε θέματα Διαβίωσης-Επιβίωσης σε χιονοσκεπείς περιοχές από εκπαιδευτές του ΚΕΟΑΧ και για όσους είχαν τον κατάλληλο εξοπλισμό αλλά και το ανάλογο κουράγιο δόθηκε η ευκαιρία να κατασκευάσουν χιονοκαταλύματα και να μείνουν την νύχτα έξω με θερμοκρασίες που έφτασαν τους -20 βαθμούς.

Όσοι δεν επέλεξαν την διαβίωση σε ακραίες συνθήκες μπόρεσαν να κάνουν πορεία πάνω από τα λίφτ αλλά και να εκπαιδευτούν στην χρήση ,λύση και αρμολόγηση του ατομικού οπλισμού των ειδικών δυνάμεων Μ4/Μ16.

Το βράδυ του Σαββάτου ο Δκτης του ΚΕΟΑΧ παρέθεσε δεξίωση για το σύνολο της αποστολής όπου ανταλλάξαμε αναμνηστικά και δώρα.

Η αναχώρηση έγινε το μεσημέρι της Κυριακής αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και ανανεώνοντας το ραντεβού για του χρόνου.









Περισσότερα εδώ



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]