Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Eurogendfor ήρθε στην Ελλάδα; – Η Χούντα Παπανδρέου ρίχνει το προσωπείο της


H Eurogendfor πέρασε στην Ελλάδα από την Ηγουμενίτσα. Μία ολόκληρη Ταξιαρχία, αποτελούμενη από Γερμανούς και Ολλανδούς, με πολιτικά ρούχα και βαλιτσάκια με την ένδειξη της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων (Eurogedfor) μπήκε στην Ελλάδα μέσω Ηγουμενίτσας και μετακινήθηκε στη Λάρισα, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- στρατοπέδευσε.

Ο μόνος χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει έναν τέτοιο αριθμό ανδρών είναι το αεροδρόμιο της Π.Α. που πρόσφατα έκλεισε στην Λάρισα.

Την επομένη ημέρα της άφιξης των ανδρών της Eurogendfor μπήκαν από την Ηγουμενίτσα φορτηγά (νταλίκες) που μετέφεραν καμουφλαρισμένα (σκεπασμένα) τεθωρακισμένα οχήματα.

Η Ελληνική Δημοκρατία προφανέστατα έχει ήδη καταλυθεί από την κατοχική κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Οι εξελίξεις, όμως, φαίνεται πως είναι ραγδαίες, αφού πάρθηκε η απόφαση για την έλευση στην Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής. Με απλά λόγια, πέφτουν τα προσωπεία και το πολίτευμα διαταράσσεται και μεταβάλλεται σε χούντα με την βοήθεια των Ευρωπαίων «εταίρων» μας.

Μία ταξιαρχία της ευρωχωροφυλακής EGF εγκαταστάθηκε στην Λάρισα
(από Κλασσικοπερίπτωση)

Περιμένουμε τις αντιδράσεις τόσο των κομμάτων, όσο -κυρίως- της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικότερα των Δυνάμεων Ασφαλείας και Άμυνας της χώρας, αφού έχουμε ένοπλες δυνάμεις εισβολής και κατοχής της πατρίδας μας. Ο Γιώργος Παπανδρέου κήρυξε τον πόλεμο στους Έλληνες, και τώρα φέρνει και τον... στρατό του!!!

Απ΄ότι φαίνεται επαληθεύεται η πληροφορία που είχαμε απο το πρωί, ότι δηλαδή τις δύο τελευταίες ημέρες πέρασε μέσω Ηγουμενίτσας μια ταξιαρχία της γνωστής EUROGENDFOR ή European Gendarmerie Force.

Συγκεκριμένα όπως μας ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες κάτοικοι της Ηγουμενίτσας αλλά και της Λάρισας πλήθος ανδρών με πολιτικά που κρατούσαν βαλίτσες με το σήμα της EGF καθώς επίσης και πολλές νταλίκες με μηχανοκίνητα (κάτι σαν τις "αύρες" που χρησιμοποιούσε παλαιότερα η δική μας αστυνομία) βγήκαν στην Ηγουμενίτσα και κατευθύνθηκαν στην Λάρισα όπου και εγκαταστάσθηκαν.

Αν όλα αυτά που ακούγονται πλέον και απο ραδιοφωνικούς σταθμούς είναι αλήθεια, τότε είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς πως οι Ευρωπαίοι "προστάτες" μας και η ντόπιοι εντολοδόχοι τους έχουν πανικοβληθεί μιας και βλέπουν τον ελληνικό λαό να είναι έτοιμος για εξέγερση.

Η στρατοπέδευση στην χώρα μας μιας ταξιαρχίας "ξυρισμένων κεφαλιών" Γερμανικής και Ολλανδικής κυρίως καταγωγής, σημαίνει ότι η καταρρέουσα κυβέρνηση Παπανδρέου έκανε ακόμα και αυτό που δεν τόλμησε να κάνει ο Μεταξάς τον Οκτώβριο του 1940.

Όλα δείχνουν πως ή επόμενη Δευτέρα που καθορίστηκε, γύρευε να δείς απο ποιούς και γιατί, σαν ημέρα εξέγερσης των απανταχού "αγανακτισμένων", είναι εκείνη στην οποία ίσως να δούμε τα ξυρισμένα κεφάλια των κατακτητών να στέκονται δίπλα στα δικά μας τάγματα ασφαλείας.

Αυτό πάντως που έχει σημασία είναι ότι το καθεστώς νοιώθει πως κολοβώθηκαν οι μέρες του και κάνει ότι είναι δυνατόν για να παραμείνει στην εξουσία , όχι ασφαλώς επειδή το θέλει αλλά επειδή έτσι το διέταξαν τα αφεντικά του.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως οι προδότες της πατρίδας μας, θά 'θελαν να μπούν σε ένα αεροπλάνο και να πάνε σε ασφαλή μέρη όπου θα χαρούν ανενόχλητοι τα κλοπιμαία και την αμοιβή της προδοσίας.

Τα αφεντικά τους όμως δεν έχουν την ίδια γνώμη.

Τους λένε "σε πληρώσαμε να κάνεις μια δουλειά και θα την αποτελειώσεις, μετά κάνε ότι θέλεις".

Έτοιμος λοιπόν ο Παπανδρέου να χτυπήσει τον λαό και με εισαγόμενους φασίστες, έτοιμος και ο επόμενος εργολάβος ο οποίος δήθεν θα επαναδιαπραγματευθεί το χρέος και το μνημόνιο, με ή χωρίς την συναίνεση του λαού.

Αν σήμερα σκύψουμε το κεφάλι και φοβηθούμε μερικούς ξυρισμένους γορίλες της νέας Γκεστάπο που θα στέκονται δίπλα στα φασιστοειδή καραγκιοζάκια με τα άσπρα κράνη, τότε καλύτερα να πάμε και να ανοίξουμε απο τώρα τον λάκκο μας.

Ο Οκτώβριος του 40 έβγαλε λεβέντες και παλληκάρια που πάλεψαν για την πατρίδα και νίκησαν. Στο χέρι μας είναι και ο Οκτώβριος του 2011 να βγάλει την πατρίδα μας έξω απο τον βόθρο που μας έριξαν όλα τα προηγούμενα γιουσουφάκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Οι Ευρωπαϊκοί λαοί και το κεφάλαιο,ο κάθε ένας για τους δικούς του λόγους, έχουν τα μάτια τους στραμένα στην Ελλάδα και στον Ελληνικό λαό.Οι μέν περιμένουν να δούν ηρωικές πράξεις αντίστασης και αληθινού πατριωτισμού για να ξεσηκωθούν και οι δε αγωνιούν να διαπιστώσουν αν θα πετύχει η νέα επιχείρηση "σοκ και δέος" που έχουν στήσει εναντίον της χώρας μας.

Σαν χθές διώξαμε τον Όθωνα και όλο το Βαυαρικό σκυλολόϊ που μας είχαν φορτώσει οι προστάτιδες δυνάμεις δηλαδή εκείνες που τον καιρό του εθνικού ξεσηκωμού χειροκροτούσαν τον καγκελάριο Κλέμενς Φον Μέτερνιχ όταν τους έλεγε πως:
«Η Ελλάδα είναι λέμβος άνευ εδάφους και πηδαλίου -πέρα απ' τα ανατολικά μας σύνορα. 300 ή 400 χιλιάδες κρεμασμένοι, στραγγαλισμένοι, παλουκωμένοι δεν σημαίνει τίποτα για μας. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες πνίξαμε δύο επαναστάσεις, στη Νεάπολη και στο Πεδεμόντιο. Ας ελπίσουμε ότι και η κρίση στην Ανατολή δεν θα 'χει καλύτερη τύχη. Οι Ελληνες είναι επικίνδυνος λαός, η επανάστασή τους πρέπει να συντριβεί».

Είναι αυτοί που και τότε και σήμερα ήθελαν και θέλουν να καταπνίξουν την εξέγερση των "ραγιάδων τρομοκρατών".

Ήλθε η στιγμή να αποδείξουμε στον εαυτό μας ότι εχουμε "κότσια" σαν και κείνα του Μακρυγιάννη, του Παππουλάκου και των άλλων μαρτύρων και αγωνιστών προγόνων μας.
Ήλθε η ώρα να δείξουμε την έξοδο σε όλα τα ντόπια και ξένα κοπρόσκυλα που γυρίζουν δρυλίζοντας τριγύρω μας.

Έφτασε η μέρα να μάθουμε να περπατάμε όρθιοι και με το κεφάλι ψηλά.

Αν θέλουν να πάρουν πίσω όσα δήθεν μας έδωσαν ( διότι και αυτό είναι μέγα ψέμα) να πάνε να τα πάρουν απο τον Παπανδρέου, τον Καραμανλή, τον Σημίτη και αν δεν μπορούν απο δαύτους, ας πάνε τότε στον διάβολο που είναι και ο αφέντης τους να του ζητήσουν τα μεροκάματα.

Η Ελλάδα ανήκε, ανήκει και θα ανήκει στους Έλληνες οι οποίοι είχαν, έχουν και θα έχουν αφεντικό μονάχα τον Χριστό.

Πληροφορίες και από "Κλασσικοπερίπτωση"

ΥΓ: Τελευταίες πληροφορίες μας από την Αθήνα, αναφέρουν πως αρκετά λεωφορεία του Ελληνικού Στρατού, χωρίς διακριτικά έχουν σταθμεύσει κάπου στην περιοχή του Μαρκόπουλου, ενώ υπάρχει πλήθος 500 περίπου ανθρώπων με πολιτικά στα λεωφορεία αυτά

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

66 σχόλια :

  1. ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ Ευρωπαϊκή Δύναμη Καταστολής ?

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ . ΠΙΟΝ ΝΑ ΒΑΡΕΣΟΥΝ ?

    ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΙΣΕΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΚΟΜΗ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ . ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Μ...... ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ .

    ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως διασταυρώνεται αυτή η πληροφορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και αυτο ειναι αληθεια τωρα??? μηπως ερθουν και οι εξωγηινοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν το πιστευω αδελφε μου αυτο με τιποτα. . Αν επαληθευτεις θα κατεβω στη συγκεντρωση με καραμπινα και δεν θαχω κανενα μα κανενα ενδοιασμο να την χρησιμοποιησω. Ισως ειναι η σπιθα που θα αναψει τη θρυαλιδα της εκρηξης που θα τους διαλυσει τους προδοτες. Μεταξυ μας.... μακαρι να τοκαναν!! Το ευχομαι με ολη μου τη ψυχη. Μακαρι να βγεις αληθινος!!!!
    ΒΑΤΡΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα, αυτό με την Ηγουμενίτσα το άκουσα και από κόσμο που ζει κεί! Βέβαια, μπορεί να είναι κάτι συμπτωματικό όπως λχ. η δύναμη συνόρων και λοιπά.Ωστόσο επειδή οι καιροί είναι πονηροί ας περιμένουμε. Γενικά, από αυτή τη φασίζουσα κυβέρνηση κατοχής περιμένω τα πάντα, απλώς θεωρώ πως αν πράγματι κατέφυγαν ήδη (τόσο νωρίς) στο να ζητήσουν ξένα κομμάντα εδώ για να μας επιβάλλουν τη νέα Τάξη (όπως αυτή την εκλαμβάνουν) θα μιλάμε για την αφετηρία μιας ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ! Και μάρτυς μου ο θεός, θα είμαι από τους πρώτους (αν και δεξιός και συντηριτικός) που θα πάω να βρω όπλα να κατέβω απέναντί τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί να είναι ψέματα ρε παιδιά? Το ότι θα κατέβαινε κανείς στο Σύνταγμα για να διαμρτυρηθεί και οτι θα τον σάπιζαν στο ξύλο τα ΜΑΤ θα το πίστευε κανείς ποτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kala na tous kanoune an katastrefoune periousies...ta tsoglania tou kerata..oxi sapisma...thanato theloune

      Διαγραφή
  7. Αμην Παναγια μου, αϊντε με το καλο να βγουν τα ασπρουλιαρικα στο κουρμπετι, να γελασει ο καθε πικραμενος της οικουμενης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι το καλύτερο νέο που άκουσα εδώ και δυο χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 'Εκανα μια σκέψη άν είναι αλήθεια...Μήπως για εκεί πήγαιναν τα μυστικά κονδύλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν ξέρω για την είδηση και την ακρίβειά της αλλά σίγουρα ισχύουν δύο πράγματα. Το αεροδρόμιο της ΠΑ στη Λάρισα είναι ακόμα σε λειτουργία και ελπίζω να παραμείνει για αρκετά χρόνια. Σε καμία περίπτωση δεν στρατοπέδευσε κάποια τέτοια ή οποιαδήποτε άλλη ξένη δύναμη στο αεροδρόμιο της ΠΑ στη Λάρισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ενα χρονο πριν..

    http://www.promitheasblog.com/2010/03/eurogendfor.html

    http://news.kozaninet.gr/?p=16077

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ 13 Οκτωβρίου 2011 4:14 μ.μ.

    Τι να βαρέσουν? Μύγες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε παιδιά μήπως αυτά τα κοπρόσκυλα που φοράνε στολές των ΜΑΤ και βαράνε με τόσο μίσος στο Σύνταγμα τον Ελληνικό Λαό και έχουν τις ασπίδς ανάποδα είναι τέτοιοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. γαγαματα!!!!!!!!ειναι μεγαλα τα γραμματα?
    αναρωτιεστε αν ειναι σωστη η ειδηση?
    εχετε παρει χαμπαρι,οτι μας εχουν παρει την πατριδα με ολα τα λεφτα????
    εχετε παρει χαμπαρι οτι απο τον πλουτο μας,σκοπευουν να μην μας δωσουν ουτε χαμπουργερ?
    οι ξενοι ειναι εδω και τους πληρωνουμε να μας δερνουν...
    οι αποριες οδηγουν στην απορια...
    γαγαματα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φίλε δεν τα ξέρεις καλά. Μία Μοίρα της Π.Α. από την Λάρισα έχει μετακινηθεί στον Βόλο. Οι εγκαταστάσεις που είχε έμειναν άδειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. επικοινωνησα με φιλο απο λαρισα.αν εχει γινει κατι τετοιο , πιθανα σημεια μου ειπε , ειναι να εχουν στρατοπαιδευσει στον τυρναβο που ηταν το στρατηγειο του νατο και καταργηθηκε , η , και στο αεροδρομιο που ειναι μεγαλης εκτασης.
    αν διασταυρωθει κατι , δημοσιευστε το.
    οπως και αν εχει , χωρις ιχνος εγωισμου , ουτε ξερουν τι τους περιμενει , αρκει να δουμε τις φατσες τους , μην ''φαμε'' κανεναν ελληνα κατα λαθος.
    ξεχνανε προφανως εκει στην ''συμμαχο ευρωπη'' ,οτι η θητεια στην ελλαδα ειναι υποχρεωτικη και λιγο πολυ ,ολοι ξερουν να χειριζονται οπλα.
    ας ετοιμαστουν εκει στην ευρωπη , να δεχτουν τα φερετρα των παιδιων τους και να ειναι ετοιμοι για εικονες , πολλων φερετρων σε αποθηκες αεροδρομιων ,αφγανισταν ,ιτακ , να στελνοντε πισω.
    αυτα προς το παρον.
    ενα να ξερουν. θα περασουν οπως τους πρεπει...
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ean einai alithina ola auta tote o gap kala tha kanei na allaxei planiti eidalws tha ton faei to xwma !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μήπως σας ενδιαφέρει αυτό το άρθο μου ;

    Αντροκάλεσμα στον γαπ
    Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011 09:59

    http://oneirokolakairinisnyktas.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=33966#commentstart

    Κώστας Τζαναβάρας
    ktzanavaras@otenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ενος κακου...μυρια επονται!!!!μπηκαν στην πολη οι οχτροι....και τους οχτρους ξερουμε τι να τους κανουμε!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εγω ένα μόνο θα πω εάν ΌΛΟΙ μας συνολικά πλέον δεν κινηθούμε απο εδω και πέρα ότι και εάν γίνει ή δεν γίνει δεν θα μας φταίει ούτε ΝΔ ούτε ΠΑΣΟΚ ούτε ΓΑΠ θα φταίμε εμείς που ΔΕΝ προστατεύουμε το σύνταγμα και την χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στη σελίδα εδώ γράφει "κάντε το σχόλιο σας". Τι σχόλιο να κάνω, δεν την έχω δει ακόμα τη ταινία που περιγράφεται στο κείμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ 07.44, ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΛΑΡΙΣΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΟΙΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ.

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 10.000 ΑΤΟΜΑ.
    ΗΔΗ, ΣΤΟ ΤΥΡΝΑΒΟ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ (ΜΙΑ ΤΑΞΙΑΡΧΕΙΑ), ΜΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ,ΚΛΠ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2013. ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΥΡΚΟΣ.
    ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. είναι αλήθεια παιδιά. το είπε και ο Καζάκης που τους είδε στην Ηγουμενίτσα. Θα δούμε τι θα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ωχ... Θα κλαψουνε μανουλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ε ΦΙΛΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ!!
    ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙς ΜΕ ΠΡΕΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ξερουμε τι θα γινει!
    θα στειλουνε στρατο να μαζεψουν τους φορους,αλλα δεν θα προλαβουν...
    ο καιρος χαλασε,τον γιωργο τον κυνηγανε απο παντου,θελει πολυ να γινει το ντου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Απορώ πώς υπάρχει ακόμη κόσμος που αμφισβητεί την είδηση. Δεν πιστεύω να φαντάστηκε κανείς ότι οι κοινές ασκήσεις τους στο Κιλκίς πριν από κάτι μήνες (για τις οποίες έγραψαν αρκετά ιστολόγια και ελάχιστες εφημερίδες) θα πήγαιναν χαμένες. Το ζήτημα είναι ότι έχουμε σταυρώσει τα χέρια και περιμένουμε το υποτίθεται αναπόφευκτο: την κατάλυση των πάντων σε αυτή τη χώρα. Το ότι είμαστε σε παραζάλη και αμφισβητούμε αυτό που ήδη έχει προβάλει μπροστά μας απειλητικά δεν βοηθάει καθόλου. Αντί να ξύνουμε το κεφάλι με απορία ή καχυποψία, θα έπρεπε τώρα να συνταχθούμε απέναντί τους, όλοι σαν μια γροθιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ Η ΨΕΜΑΤΑ. ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΥΓΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΟΙ ΤΡΑΚΟΣΙΟΙ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΠΑΛΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αδέρφια ήρθε η ώρα της εξέγερσης και σε αυτό τον πόλεμο δεν υπάρχουν Άθεοι στα χαρακώματα
    Ανεξάρτητα σε ποιόν Θεό πιστεύουμε ηρθέ η ώρα να ανατρέψουμε αυτούς τους προδότες της Ελλάδας
    Ειναι φασίστες και μας το αποδεικνυουν κάθε μέρα που περνάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ωραία ευτυχώς γλυτώσαμε τον παγκόσμιο και τον εμφύλιο και τώρα έλληνες μπορούμε να διασκεδάσουμε άφοβα μόνο να μείνει και τίποτα για τους νησιώτες κανένα αυτί καμμιά γλώσσα ότι νάναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. το κακο με τον καθε μαλακα ανεγκεφαλο η μη που εχει ενα blog ειναι οτι νομιζει οτι με οποια μαλακια γραψει θα παρασύρει και κοσμο προς εξυπηρετηση καποιου σκοπου του , το καλο ειναι οτι μερικες φορες μας διασκεδαζει ! Στη προκειμένη θαλεγα οτι προκειται περι κλασικής περίπτωσης διπολικής διαταραχης του ''αρθρογράφου'' !!! ....με τετοιου είδους φαντασμένους ...θα αναστήσουμε και το Χιτλερ ακόμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Λοιπον, μετα απο γνωστες μου επιβεβαιωσεις, και στη λαρισσα ειναι με διακριτικο τροπο, και στο στρατοπεδο στη λαυριου εχουν μεταφερει ατομα 90 τον αριθμο. το νου σας, απο μεσα κινδυνεουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ο πόλεμος άρχισε και επίσημα .... ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. http://www.youtube.com/watch?v=2m62AkjkDWU&feature=player_embedded

    Για τους άπιστους Θωμάδες...
    Κ αν ψάξετε θα βρείτε και το πρώτο βιντεάκι όπου έγινε η ίδια άσκηση, στο Κόσσοβο αν δεν κάνω λάθος, με συμμετοχή πολλών ΝΑΤΟικών δυνάμεων..

    Η κατάργηση του ασύλου την θεωτείτε τυχαία λη έχει σχάση με αυτά που περιμένουν το χειμώνα..??
    Λέω εγώ τώρα ο φαντασιόπληκτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΜΙΑ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ!! ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ! Ε ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ. 500 ΦΥΣΙΓΚΙΑ ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ...ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΜΙΑ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ!! ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ! Ε ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ. 500 ΦΥΣΙΓΚΙΑ ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ...ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Και ποιος σας είπε ότι το αεροδρόμιο της Λάρισας έχει κλείσει? Ωραίο ρεπορτάζ κάνετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ολα αυτα που γινονται και θα γινουν ειναι επειδη ειναι προδοτες αυτοι οι αναθεματισμενοι που μας κυβερνανε τοσα χρονια τουρκοι εβραιοι και αμερικανοι αυτοι ειναι οι πολιτικοι αυτης της χωρας που ψηφιζετε διοτι εγω δεν ψηφιζω διοτι δεν αξιζει τα ζωα που ειναι στην πολιτικη καρεκλα της ελλαδος ζωα ειναι ολοι ξυλο θελουν και γιαουρτια και οτι εχει ο καθενας να τους πεταει οπου τους βρισκει.... οι νατοικες δυναμεις εφθασαν να εισαστε σιγουροι οτι θα γινει γενικη συρραξη στην ελλαδα αρκει να τους αντισταθουμε να τους δειξουμε τι σημαινει ελληνας κατω οι ευρωπαιοι φασιστες ειμαι ρατσιστης και θα συνεχισω οσο ζω να ειμαι διοτι εξω οι ξενοι απο την ελλαδα πολιτικοι και μη..... να τους φαμε ολους ζωντανους.... ενα αυτοματο και θα καθαριζα καθε μερα αρμαδες ξενους η πολιτικους με ολη μου την ευχαριστηση.... ξυπνηστε αδερφια ξυπνηστε ελληνες εχουν ξεπουλησει τα παντα ησουδα ειναι συμφωνημενη στα χερια των αμερικανων για να παει ελληνας εκει να ψαρεψει πρεπει να παρει αδεια απο το γ...μενο νατο ελεος δλδ ελληνικο εδαφος και να παιρνουμε αδειες απο τους αμερικανους τουσ δολοφονους ε ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!! το φθοριο στο νερο στις τροφες και οπου υπαρχει το βαζουν για να μην μπορουμε να αντιστεκομαστε λειτουργει σαν κατασταλτικο στον εγκεφαλο μας να το ξερετε.... φωτοβολταικα μην βαλει κανεις παιδια στο σπιτι του τα φωτοβολταικα μπηκαν με σκοπο να τα βαλει ο καθε ενας σπιτι του και μεσα απο τα κατοπτρα και τις κυψελες να στελνουν δορυφορικα σηματα και να μας κανουν πλυση εγκεφαλου υπαρχουν και αλλα που μπορω να πω αλλη ωρα ομως..... να ξερετε οτι ειναι αληθεια αυτα και θα τα δειτε μπροστα σας στην πορεια..... υπαρχουν στρατοπεδα συγκεντρωσεων στις ηπα που τα ετοιμαζουν για οσους εξεγερθουν να τους πανε εκει δεν γλυτωνεις αν μπεις μεσα.... εχουν και φερετρα πλαστικα στα οποια θα βαζουν μεσα 4 ατομα δλδ τοσο πολυ ξεπεσμενα πραγματα αισχος και μετα μου λετε να μην ειμαι ρατσιστης? θα ειμαι και θα το φωναζω!! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗς ΕΛΛΑΔΟς ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ Τ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΒΑΖΕΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΚΟΨΕΤΕ ΠΟΤΕ ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Θέλεις να παίζεις με τις λέξεις ρε φίλε; Επειδή δεν έγραψε πως μετακινήθηκε μία μοίρα της Π.Α. δίνοντας "οφέλιμο" χώρο; Τι θέλεις δηλαδή να πεις; Ότι δεν είναι αλήθεια; Ωραία, υπόγεια αμφισβήτηση. Μεθοδική, επαγγελματική θα έλεγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Σίγουρα στις φασαρίες που έγιναν στο Σύνταγμα τον Ιούνη 2 Ματατζήδες μιλούσαν κάποια ξένη γλώσσα μεταξύ τους.Τότε η παρέα μας που είμασταν εκεί αναρωτηθήκαμε τί γλώσσα μιλάνε.Τώρα μας λύθηκε η απορία. Προφανώς ήταν από χώρα του εξωτερικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αυτό το χαμηλής ποιότητας ανθρώπινο δυναμικό έχει μια πολύ συγκεκριμένη άποψη για την Ελλάδα …Την ίδια άποψη που είχαν οι αστοιχείωτοι Βρετανοί λοχίες, για παράδειγμα, για την Ινδία και τους Ινδούς …

    Την άποψη των αποικιοκρατών.

    Απλά, εκεί ήταν λιγούρια στρατιωτικοί, ντυμένοι με στολές, ενώ εδώ φοράνε κουστούμια …σαν τα λιγούρια τους λογιστές του ΔΝΤ.
    Αυτά δεν τα λέμε εμείς.

    Οι δυνάμεις αυτές δείχνουν από τώρα τα δείγματα "γραφής" τους.
    Δείχνουν από τώρα πόσο υπολογίζουν τους Έλληνες, τον πολιτισμό τους και την εθνική τους κυριαρχία.
    Αυτό είναι το αποτέλεσμα των συστηματικών ανθελληνικών "εκστρατειών" τύπου Bild …
    Της πληρωμένης από τους τοκογλύφους δυσφημιστικής εκστρατείας εναντίον των Ελλήνων.

    Η εφημερίδα Bild "έδειξε" στην αγράμματη πλέμπα της Γερμανίας —η οποία πάντα στρατεύεται για το μεροκάματο— το πόσο πρέπει να υπολογίζει και βέβαια να υπολήπτεται τους Έλληνες.

    Σε μια από τις ελάχιστες φορές —λόγω των περιορισμών που ακολούθησαν τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο—, που βγήκαν μερικά πολεμικά πλοία της Γερμανίας στη Μεσόγειο, οι Γερμανοί ξανάρχισαν τα ίδια.


    Αυτοί, οι οποίοι κάποτε επιτέθηκαν στην Κρήτη και απέτυχαν να την κατακτήσουν, έρχονται τώρα σαν δήθεν "σύμμαχοι", αλλά τολμάνε να βρίζουν και να χτυπιούνται με τους λιμενικούς της Κρήτης.

    Μέθυσαν τα ζώα κι αποκάλυψαν αυτά, τα οποία εκπαιδεύονται να κρύβουν …Τα ζώα, τα οποία μπροστά στη γερμανική εξουσία δεν τολμάνε να βγάλουν άχνα, ήρθαν στην "αποικία" και νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν.

    Όμως, αυτά δεν πρέπει να τα λέμε και πολύ …για να μην μας κατηγορήσουν για "εχθροπάθεια" …

    Να μην μας κατηγορήσουν για καθυστερημένους και εχθροπαθείς σαν τους προγόνους μας στην Αντίσταση.

    ==========================================
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

    Εχθροπάθεια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ Γ@...ΣΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.ΤΑ ΟΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Τα Ματ με τις ανάποδες ασπίδες είναι γνωστά για την πρωτοφανή αγριότητα τους και τα καλυμμένα πρόσωπα τους, μιλώντας μεταξύ τους πάντα σε άλλη γλώσσα. Εκτενές ρεπορτάζ έχουν κάνει οι Φήμες.

    Το WikiLeaks επιβεβαιώνει:

    http://www.wikileaks-forum.com/index.php?topic=5353.0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ 300...14 Οκτωβρίου 2011 στις 8:24 μ.μ.

    ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥΣ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Τραγκο-κομμουνιστικες ανοησιες με λιγο απο σαλτσα συνωμοσιας.
    Η διασπορα ψευδων ειδησεων με σκοπο την προκληση συγχυσης ειναι εκτος των αλλων και ποινικο αδικημα.

    Το ερωτημα προς τους βουλευτες του ΚΚΕ ειναι: "Αν αποδειχθει οτι οι καταγγελιες ειναι αβασιμες και οτι προκειται οντως για καποια ασκηση, θα αποποιηθουν της βουλευτικης ασυλιας τους προκειμενου να υποστουν τα οσα προβέπει ο νομος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΕΑΣ ΝΑ ΚΡΑΤΕΙΣ,ΤΑ ΧΩΡΑΦΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΗΣ!!ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Κωνσταντίνος grafeis oti 'Η στρατοπέδευση στην χώρα μας μιας ταξιαρχίας "ξυρισμένων κεφαλιών" Γερμανικής και Ολλανδικής κυρίως καταγωγής, σημαίνει ότι η καταρρέουσα κυβέρνηση Παπανδρέου έκανε ακόμα και αυτό που δεν τόλμησε να κάνει ο Μεταξάς τον Οκτώβριο του 1940.' Mipws ksexases kati ? To 44 bikan 'ksyrismenoi' Aglo-Amerikanoi gia na 'boithisoun' tis tote 'Ellinikes' kyverniseis. Ki autoi omws ksexasan na 'boithisoun' stin Kypro 30 xronia argotera ... Perimeneis mipws o Samaras' i' o Karagiozo-feris na kanoun kati kalytero ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Εν ολίγοις, αν το καζάνι πρόκειται να σκάσει και το έχεις προβλέψει, πόσω μάλλον αν το έχεις προκαλέσει, θα φροντίσεις να σκάσει ελεγχόμενα και με τρόπο διαχειρίσιμο. Άλλωστε, όπως είναι η κοινωνίες δομημένες σήμερα, σε μία συναλλαγή, ποτέ δεν διαπραγματεύεσαι στην τιμή που θέλεις τελικά να αγοράσεις, αλλά χαμηλότερα ώστε όταν τελικά πάρεις αυτό που θες, να βγεις κερδισμένος.
    Έτσι εξηγούνται οι "σπασμωδικές", κινήσεις της κυβέρνησης, οι ερμηνεία των ΜΜΕ ότι η κυβέρνηση είναι άχρηστη και γι' αυτό λαμβάνονται τα μέτρα, "δεν τα έκαναν όταν έπρεπε και τώρα την πληρώνει ο κόσμος", μέχρι και ο Πρετεντέρης τους βρίζει. Αυτό το κάνουν για να ελέγξουν την επερχόμενη και βέβαιη εξέγερση.

    Στο ίδιο πλάνο θα χρησιμοποιήσουν τους ευρωπαίους μπάτσους, ώστε ο κόσμος να μη μπορέσει να αντιληφθεί τον ταξικό πόλεμο. Όταν, μετά από 2-3 μήνες κάτσει η σκόνη, θα αναλάβει ο Σαμαράς, (που έχει εδω και καιρό κρυφτεί) μαζί με ΛΑΟΣ που θα έχουν ανέβει τα ποσοστά του, (και λόγο ευρωπαίων μπάτσων) θα δόσουν πίσω μέρος των όσων έχουν πάρει, (χαράτσια, μισθούς, κτλ) ο κόσμος θα ηρεμήσει και το σχέδιο θα έχει ολοκληρωθεί. 'Ολη η κοινή μας περιουσία, από δημόσια που ήταν θα περάσει στα χέρια του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου, οι εργασιακές σχέσεις θα βελτιωθούν ελαφρώς για να χαλαρώσει ο κόσμος
    πηγη athens.indymedia.org

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ναι φιλε,αυτο ειναι το σχεδιο.
    Αλλα εχει και ο ΘΕΟΣ τα δικα του.
    Πολλοι απο εμας θα πεινασουν,αλλοι θα πεθανουν και πολλοι θα χασουν τα παντα.
    Αλλα η ΕΛΛΑΣ θα ζηση!
    Ο στρατος κατοχης ειναι εδω και ετοιμος.Μαζι με το ρεμπελο.Οι μισθοφοροι που εχουν φερει,την ημερα και τα βαρβαρα μουσουλμανικα κτηνοι,τα βραδυα.Οι δε αλβανα κτηνοπροσωπα σκουληκια,μερα-νυχτα!
    Μην νομιζετε οτι ζουμε στην Ελλαδα που ξεραμε.Την Ελλαδα που μας αγαπουσε.
    Θα κτυπησουν σαν οχιες και με τετοιο μίσος,που πολλοι τοτε θα καταλαβουν οτι δεν ειναι τοσο μαλακες να τους φερουν μερα μεσημερι!Αυτοι που περασαν προχθες ηταν το τυρι της φακας.
    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ Ο ΔΕ ΜΗ ΝΟΩΝ ΕΣΑΕΙ ΚΟΙΜΗΘΗΤΩ και σφαχθητω,θα ελεγα εγω.
    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ τα σπιτια σας για πολυημερη διαβιωση.Νερο-τροφιμα-αμυνα.
    Οτι χρηματα εχετε,παρτε τα απολυτως απαραιτητα για την διαβιωση.Δεν εχετε καιρο!
    Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ και ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. εαν έχεις την ανάγκη να υπηρετείσεις κανένα αφεντικό Ρωμιέ είτε το λένε Χριστό είτε Γιαχβέ κάνετο αλλά μη μιλάς ειςτο όνομα των Ελλήνων κατά τα αλλά σωστές οι σκέψεις σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανησυχιτικά πράγματα.. Σαν γυναίκα δε μπορώ να ξέρω ακριβώς τι θέση θα μπορούσε να έχει ο δικός μας στρατός σε όλο αυτό, αλλά ελπίζω να μην αναγκαστεί -θέλοντας ή όχι- να γίνει ένα με αυτό.

    Το μόνο όμως στο οποίο θα διαφωνήσω με αυτό το άρθρο, που κατά τ' άλλα βρίσκω άκρως σωστό, είναι το εξής: Η Ελλάδα δεν ανήκει στον Χριστό... :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. μαρτυρας και ο καζακης το ηχητικο εδω
    http://www.divshare.com/download/15946169-55d

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Επίσης ο αρχησυντάκτης ξέχασε να αναφέρει ότι στην Αλεξανδρούπολη έχουν στρατοπεδεύσει νίτζα από την Ιαπωνία και στην Πελοπόννησο και Κρήτη υποβρύχιοι καταδρομείς από την Αίγυπτο...
    Δεν αφήνεται τις ιστορίες για ηλίθιους λέω 'γώ...Πάτε κάντε καμιά σωστή δουλεία που να βοηθάει αυτό που το ονομάζουμε χώρα μας και κόψτε τις μ***ιες!!! Έχει καταντήσει αηδία πια αυτό που ο κάθε αχαρακτήριστος που έχει το δικαίωμα να λέει ότι του καπνίσει κάθετε και λέει βλακείες μόνο και μόνο για να αναστατώσει το κόσμο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Μαλακίες για να φοβίσετε τον κόσμο τσογλάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Παρατηρώ πως η επιχειρηματολογία κάποιων είναι έμπλεη του καλλιτεχνικού τους οίστρου. Και αναφέρομαι σε αυτούς που βρίζουν, αφού το μόνο που γνωρίζουν είναι αυτό. Εκτός και αν γνωρίζουν και πως να σπάζουν κεφαλια πολιτών. Οπότε, δικαιολογείται η... καλλιτεχνική τους τάση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Καταλαβαίνω των θυμό όλων μας με αυτές τις καταστάσεις. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί στρέφεται με τέτοιο μένος προς τους ξένους. Ο θυμός μας πρέπει να στραφεί σε αυτούς που επέτρεπαν να λειτουργεί ένα τόσο διεφθαρμένο σύστημα και που το καλλιεργούσαν επιμελώς και σε αυτούς που πλούτισαν μέσω αυτού του συστήματος και έβγαλαν τα δισεκατομμύρια έξω από τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. πολεμος χωρεις απολειες δεν γινετε.γερα με τσαμπουκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ο 'Ελβις και ο Μαικλ Τζάκσον ζουν! Τους είδαν αυτόπτες μάρτυρες! Είστε τραγικοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Συνεχίστε... συνεχίστε. Απλά με τις ειρωνείες σας επιβεβαιώνεται την προβατοποίησή σας. Μπεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Όλα καλά και ωραία τα γράφεις ...αλήθεια ή ψέματα ...θα δείξει … αυτό όμως το :
    <>
    τι σκοπό έχει ???
    Μήπως μπλέξαμε εντελώς τα μπούτια μας ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]