Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ανοιχτή έκκληση στον Χάρρυ Κλυνν


Η χώρα μετά τις σημερινές δηλώσεις του πρωθυπουργεύοντα Γιώργου Παπανδρέου, μεταβάλλεται σε χώρο, προς πώληση, ενοικίαση, υπενοικίαση, κανείς δεν ξέρει… Πάντως, η Ελλάδα αλλάζει και ο τέταρτος δρόμος που διάλεξε ο Γιώργος Παπανδρέου μας στέλνει κατ’ ευθείαν σε τριτοκοσμική κατάσταση, αφού πλέον παρακαλάμε ανοιχτά οποιαδήποτε πολυεθνική να έρθει να αγοράσει, για να μην… πτωχεύσουμε!!!

Αγαπητέ κύριε Βασίλη Τριανταφυλλίδη, σεβόμενος το πρόσωπό σας και απευθυνόμενος προς το πολιτικό όν που έχει αποδείξει πως αγαπά την πατρίδα και τους ανθρώπους της, θεωρώ πως πρέπει να κινηθείτε άμεσα και με μοναδικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον να περάσετε σε ένα πανεθνικό κάλεσμα σωτηρίας της πατρίδας από τους πατριδοκάπηλους και τους λοιπούς ξενόφερτους που ξεπουλάνε την πατρώα γη σαν να πρόκειται για οικογενειακή τους κληρονομιά.

Τολμώ να σας ζητήσω να παρέμβετε ως πολιτική οντότητα και να καλέσετε όλους μας, ενώνοντάς μας, απέναντι στον ορατό πλέον δυνάστη μας. Είμαι απολύτως βέβαιος πως γνωρίζετε ανθρώπους που πρόθυμα θα σας συνοδεύσουν στον καλό και υπέρ της πατρίδας αγώνα.

Κάντε το τώρα, κάντε το άμεσα. Κάντε το εσείς, επειδή εμείς, μόνοι μας δεν μπορούμε. Μην γίνετε ηγέτης (αν δεν το θέλετε), αλλά γίνετε μπροστάρης… για να μπορέσουμε όλοι μαζί να δώσουμε ένα τέρμα στην κατοχή της χώρας.

Η μοίρα φαίνεται πως παίζει παράξενα παιχνίδια, αφού ένας αγαπητός σε όλους κωμικός είναι πολύ σοβαρότερος στις τοποθετήσεις του από το τσίρκο των θλιβερών πολιτικών που μας κυβερνούν…

Περιμένουμε όλοι μας να κάνετε το βήμα εμπρός…

Αναγνώστης
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. Καλείτε τον Θεοδωράκη, κάνει κίνημα, κοιμόσαστε.
    Καλείτε τους διαλογιστές, πέρνουν το λόγο, καταγγέλουν, κοιμόσατε.
    Καλείτε τους πανεπιστημιακούς, παίρνουν το λόγο, καταγγέλουν αντισυνταγματικότητα, κοιμόσαστε.
    Καλείτε τους έντιμους πολιτικούς, απαιτεί λογιστικό έλεγχο της χώρας η Σακοράφα, υπογράφουν και ΞΕΝΟΙ και οι υπογραφές είναι μόλις 20.000, κοιμόσαστε.
    ΑΚΟΜΑ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ; ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΩΝΥΜΕ 9.09 ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΞΥΠΝΙΟΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΤΕ???? -ΕΛΛΗΝΙΔΑ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΙ ΕΜΑΣ.
    ΕΣΕΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ???
    ΕΓΩ ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οποιος εχει το χρισμα, απο τον θεο ομως και οχι απο στοες,και θα βγη μπροστα και θα τον ακολουθησουμε...
    επειδη ..και πολλα παθουσα ,και εις χειρον ελθουσα..
    ειναι η πατριδα μας.
    οι στωικοι,σκιεροι και αλλες δημοκρατικες δυναμεις, καντε πισω...ο σταυρωμενος λαος ,ειναι του θεου και Αυτος θα
    τον λυτρωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητή ΕΛΛΗΝΙΔΑ,
    το μόνο που δεν έχω κάνει είναι να βγω στο δρόμο, σαν τον αγανακτισμένο κύριο. Κι αν δείχνω επιθετικότητα εδώ, είναι γιατί όταν αναφέρω τα χιλιάδες ζητήματα με τα οποία μας βομβαρδίζουν καθημερινά, η αντίδραση είναι ακριβώς σαν αυτή που έβλεπες στο δρόμο: Αφασία.
    Ποιές εκκλήσεις, λοιπόν, ωφελούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και εγω απορω για τη μαλθακοτητα των Ελληνων λετε να φταινε οι συχνοι αεροψεκασμοι και δεν σηκωνομαστε από τον καναπε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προπαγανδα, αγαπητοι Ελληνες και αγαπητες Ελληνιδες!!
    Το πιο ισχυρο οπλο της ανθρωποτητας εναντιον της ιδιας της ανθρωποτητας!!
    Αυτο εκμεταλλευονται οι πολιτικαντηδες και γι'αυτο υπαρχουν ακομα Ελληνες που πιστευουν σ'αυτο το αθλιο πολιτικο συστημα και δεν εχουν εξεγερθει!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]