Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ελλάδα, δεν πέθανε ακόμη!

  • Του Δημήτρη Ιατρόπουλου
Συνέλληνες, οφείλουμε Όλες και Όλοι, να αμυνθούμε! Ως μονάδες, ως μέλη της οικογένειάς μας, και ως κύτταρα της κοινωνικής ομάδας που ανήκουμε, εξοστρακίζοντας πρώτα-πρώτα από πάνω μας, τη στημένη φρίκη «Αυτών», με το καθεβραδινό τους τηλεπαραμύθιασμα.

Πρέπει να μιλήσουμε επιτέλους με τη συνείδηση μας. Και να θυμηθούμε ότι σε καιρούς Εθνικής Συμφοράς, όπως αυτή που τώρα πάλι μας ετοιμάζουν οι Εσχατοπροδότες, γινόμαστε οι Έλληνες μια γροθιά, ανοίγουμε την αγκαλιά μας στο διπλανό μας, σε μια πρωτόγνωρη συνάθροιση Πολιτών, και όχι πια «πελατών», οποιουδήποτε Αλήτη.

Κι αυτή η «βουβή» κουβέντα μεταξύ μας, η εξαγριωμένη, (και όχι μελοδραματικά «παραπονεμένη»), θα ακουστεί ως χθόνιο ρεύμα ενός τεράστιου κύματος που πλησιάζει τα τείχη της πόλης υπόγεια, συγκλονιστικά, ορατό στα σκοτεινιασμένα μάτια και το ατσάλινο πρόσωπο του Έλληνα Πολίτη, που βλέπει πως έρχεται η ώρα του να μετρηθεί με τη μοίρα του.. Θα γίνει χιονοστιβάδα.

Και οι κρατούντες όλων των θώκων και των αποχρώσεων του Σαπισμένου πια Συστήματος, που σφετερίστηκαν την Πατρίδα και κερδοσκοπώντας ξεσαλωμένοι, ασύστολα απειλούν, όχι πλέον μόνο το εισόδημα ή τον πολιτισμό μας, αλλά κυριολεκτικά την ίδια τη ζωή μας, θα νιώσουν ότι «Κάτι» πολύ μεγάλο «έρχεται».

Πολλοί απ αυτούς θα αντιδράσουν σπασμωδικά, καρφώνοντας ο ένας τον άλλο και ικετεύοντας το Κοινόν των Ελλήνων για επιείκεια, άλλοι θα συνεχίσουν την πλύση εγκεφάλου από τα συγκεκριμένα Μίντια που ελέγχουν η συνεργάζονται, ενώ κάποιοι θα πασχίσουν δραπετεύοντας πανικόβλητοι, να εξασφαλίσουν εαυτούς και συγγενείς και φίλους.

Όμως η Ώρα της Κρίσης, δεν θα ανήκει πια στις Ερινύες, όπως μέχρι σήμερα, αλλά στη Νέμεσι. Κι όσα εμπόδια κι αν μαγειρέψουν «Αυτοί», με όση καταστολή κι αν απειλήσουν, όσες δημοσκοπήσεις κι αν στήσουν, όσες προβοκάτσιες κι αν κατασκευάσουν, όσες ψευτοειδήσεις κι αν περάσουν μπροστά για ξεκάρφωμα, όσες «αυτοκριτικές» περί την «Κάθαρση» κι αν εφεύρουν, το βουβό ποτάμι τελικά θα ξεσπάσει σε χείμαρρο που δεν γυρίζει ποτέ πια πίσω!

Όπου νάναι, θυμηθείτε με, θα εμφανιστούν αυθόρμητα, και θα ενωθούν μεταξύ τους καταλυτικά, νέοι άνθρωποι, νέοι εκπρόσωποι του λαού αυτού, καινούριοι, εμπνευσμένοι, άφθαρτοι πατριώτες, με αίσθηση των δεδομένων και γνώση των συγκυριών.

Και θα στήσουν το εντελώς καινούριο σκηνικό που χρειάζεται αυτή η χώρα. Και θα αναγκάσουν τους πάντες να ακολουθήσουν το ρεύμα.

Συνέλληνες, η Ελλάδα δεν πέθανε ακόμη! Ας την πάρουμε στα χέρια μας, Εδώ και Τώρα, γιατί είναι μόνο Δική μας, και καθόλου όλων αυτών των καθικιών, που αποπειρώνται να μας πετάξουν, στην καλύτερη περίπτωση στην άκρη της Ιστορίας, και στη χειρότερη, στο βάθος ενός τεράστιου ομαδικού τάφου..

Μια Νέα Φιλική Εταιρία, είναι μονόδρομος πια, για τη μοίρα μας...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

32 σχόλια :

  1. ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟ.ΧΙΛΙΑ ΕΥΓΕ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΝΕ ΕΓΕΙΡΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγουρα η Ελλαδα δεν πεθανε ακομα,αλλα μερα με την μερα Αυτοκτονη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ως ποτέ παλικάρια
    Ως ποτέ παλικάρια θα ζούμε σαν φυτά
    σφίγγοντας τα ζωνάρια και χάφτοντας σκατά?
    Ως πότε σαν αρνάκια π΄απλά ΄ακολουθούν
    θ΄ ακούμε τα κοράκια να μας σφυροκοπούν?
    Τι πάθαμε στα αλήθεια ? βρε πού ΄ναι η ψυχή
    του Έλληνα που ξέρει το δίκιο ν απαιτεί?!
    Μπας και μας ρίχνουν κάτι , (ίσως μες στο νερό),
    ή χάσαμε για πάντα μαγκιά και τσαγανό?

    to brika edo
    http://ponaeihalitheia.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητητρια στον κ. Ιατροπουλου.
    Ηρθε η ωρα της εγερσης των ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΦΩΤΙΑ Κ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Δημοκράταροι πάθανε ΣΟΚ -όπως τσιρίζουνε στα πορνομήντια τους - γιατί ο Μιχανολιάκος τους χαιραίτισε με ανοιχτή την παλάμη! Δεν πάθανε όμως σοκ όταν φηφιστίκανε όλοι αυτοί οι Νόμοι που εκτελούν εν ψυχρώ υπαλλήλους -δημόσιους και ιδιωτικούς- και συνταξιούχους! Σύνδρομο εκλεκτικής ευαισθησίας , που θα λεγαν και οι γιατροί.. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΓΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ...ΤΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΟΙΗΤΩΝ!

    ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ ΤΣΟΝΤΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕΣ ΕΝΑΝΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΗΞΕΡΕΣ.

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΣΤΙΨΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

    ΕΣΥ ΟΜΩΣ - ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΟΥ - ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΩΝ. ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ.

    ΑΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΚΙ ΟΙ....ΠΟΙΗΤΕΣ...ΣΩΠΑΙΝΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Γνωστέ-Άγνωστε" φιλαράκο μου, καιρό είχες να σκάσεις μύτη! Καλώστον!
    Φυσικά και δεν περιμένεις "απάντηση" από μένα,χρωματισμένε πρακτοράκο,έτσι δεν είναι; Απέξω ξέρεις όλη μου τη δουλειά, ακόμα και την "Παγκόσμια Εταιρία" μου, που πρότεινε από την πρώτη σελίδα του "Έθνους" ο Φιλιππόπουλος+, εδώ και 25 χρόνια και περιέγραφε ανατριχιαστικά αυτό που συμβαίνει φέτος στην Ελλάδα,την έχεις διαβάσει!
    Γυρνάς τα Μπλογκς κι όπου δεις το όνομά μου, "βγάζεις δουλειά". Και επειδή όταν ξερνάς σε κόβουνε για αισθητικούς λόγους, το γυρνάς και λίγο στο ψιλοσικάτο-δήθεν και στο ζειμπέκικο, όπως κι ο αρχηγός σου, πρασινούλη..
    Όχι ρε, δεν είναι οι ΄Ελληνες Ουρακοτάγκοι, αλλά κάποιοι Ουρακοτάγκοι το παίζουνε "Έλληνες".
    Όπως εσύ, βοθρολυματία..
    Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
    ΥΓ.Αλήθεια,εσύ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΝΟΜΑ; Φοβάσαι μήπως...εκτεθείς,ε; Χαχαχαχα,πρασινούλη επιτελουστελικέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η άρνηση όλης της πολιτικής μας τάξης να άρει το καθεστώς της δυναστικής κομματοκρατίας στην Ελλάδα, οριοθετεί τον πολιτικό διάλογό τους υπέρ ή κατά του μνημονίου, αλλά όχι την άρση των αιτίων του.

    Εάν τις επόμενες εκλογές τις κερδίσει ή η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ, τότε η Ελλάδα είναι νεκρή, και σαν έθνος και σαν χώρα και σαν χώρος. Acropolis Adieu . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε Ιατρόπουλε, έτσι μπράβο... Μα ερέσεις που δεν κολώνεις και απαντάς στα μισελληνικά καθίκια η πρακτοράκια όπως λές..Αν και καμιά φορά δεν συμφωνώ μαζί σου - για αυτά τα περί Χριστιανισμού , όχι δηλαδή ότι είμαι και κανένας φανατικός , αλλά στο κάτω κάτω βρε αδερφέ τα τελευταία 1000 χρόνια αυτήν την θρησκεία έχουμε- πάντως τώρα είναι η ώρα της μάχης και όλες οι δυνάμεις του Έθνους πρέπει να βρεθούν ενώμένες σε παράταξη αδιάσπαστης φάλλαγας και με τα δόρατα προτεταμένα.. Όπως ο Λεωνίδας ..όπως ο Βουλγαροκτόνος.. Καρφωθείται πάνω τους πουλημένα καθίκια του πασόκ και της νέας Δημοκρατίας..- Εθνικόφρονες τάχατες οι μέν .. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες οι δε.. Το Γουδί είναι πολύ μικρό για να σας χωρέσει καθίκια..Ο πάτος του Αιγαίου σας χωράει μια χαρά... ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλα τα λετε ολοι αλλα το 8εμα ειναι οτι κα8ε μερα ειμαστε και χειροτερα..Αυτοι οι πρασινοι κοκκινη μπλε φουξια ειναι ακομα εκει και μας πανε ποιο βαθεια μερα με την ημερα γινομαστε τριτοκοσμικι χωρα(οχι οτι δεν ειμασταν απλα ειχαμε αλλαξει ταμπελα και φωτεινη επιγραφη),ερχονται και αλλα αντισυνταγματικα μετρα βοηθειασ και δοιηκησης της χωρας....Εμεις το Γιωργακη δεν ψηφισαμε/?
    Οσο μας βλεπουν να καθομαστε σπιτια μας συνεχιζουν και χειροτερα ,λογικα δεν 8α επρεπε να αντιδρασουμε ολοι μαζι
    οχι οι δικηγοροι ξεχωριστα ουτε οι φορτιγατζιδεσ ουτε οποιος αλλοσ θυγετε συνολικα δεν θα επρεπε να γινει αυτο?Να βγουμε ολοι στουσ δρομους να θυμηθουν οτι υπαρχουμε γιατι μου φενεται οτι το εχουν ξεχασει...
    Ο αδερφος μου ειναι 16 και δεν θελει να πηγαινει σχολειο αφου δεν βλεπει μελλον ειναι ολα αβεβεα το ιδιο ισχυει και για μενα που ειμαι 24 σπουδασα και λοιπον?Ανεργος Ανασφαλιστος με ενοικιο ρευμα νερο τηλεφωνο(οχι παντα) εκοψα το τσιγαρο τις εξοδους και παλι δεν φτανει μηπως ειμαι βαρος σε αυτην την χωρα?
    Εχω χιλιαδεσ ερωτησεις που ποτε δεν θα λαβουν απαντηση....
    Ειναι απαραδεκτο για ολους μας.....και εμεις τσακωνομαστε για τα χρωματα απο την στιγμη που δεν ζουμε τα ιδια σ*ατα ειναι ολοι τους.....
    Πρεπει να τους νικησουμε για ενα καλυτερο δικο μας αυριο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φιλτατε κ. Ιατροπουλε.
    Ειμαστε πολλοι αλλα ειμαστε σκόρπιοι....
    Οπως ολοι μας βεβαια , ετσι και εσεις. Εννοω τους γνωστους σε ολους μας πανεπιστημιακούς αν8ρωπους, που η γνωμη τους και οι ενεργειες τους εχουν καποια βαρυνουσα σημασια. Και σεις σκόρπιοι ειστε , σαν αναποσπαστο μερος της κοινωνιας μας.
    Ενωστε τη φωνη σας... Πολυ θα το χαιρομουν να ακουγα εναν Ιατροπουλο, παρεα με εναν Ζουραρη, π.χ. να τα λενε και να αποφασιζουν για τις τυχες μας...
    Εμπιστοσυνη απο ολους εμας, που αποτελουμε το εκλογικο σωμα, πιστευω πως υπαρχει... θεληση απο εσας για μια σοβαρη αλλαγη επιτελους σε αυτο τον κατακερματισμενο , τον προδομενο και ταλεπωριμενο τοπο υπαρχει?
    Μην αρκειστε μονο στα λογια, που ετσι κι αλλιως ειναι υπεροχα...
    Δραση χρειαζεται...
    Ενεργειστε και ακολουθουμε!!!

    chris-ab@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συνέλληνα που τόσο με τιμάς, ο Κώστα ο Ζουράρις μαζί με άλλους άξιους ΄Ελληνες,ήδη συντάχτηκε με τις "Σπίθες" του θεοδωράκη. Ο χρόνος θα δείξει αν έκαμε σωστή επιλογή.. Εγώ δεν μετέχω εκεί,έχω τους λόγους μου.
    Τον τιμώ προσωπικά και τον θεωρώ κορυφαία προσωπικότητα στο σημερινό μας ελληνικό κόσμο. Προσωπικά,ούτε να κυβερνήσω,ούτε να οδηγήσω,ούτε να συμβουλεύσω επιθυμώ.Μόνο να Υπηρετήσω. Και πιστεύω πως θα έρθει σύντομα η ώρα αυτή, που Αυτοί που πρέπει, θα με καλέσουν,όπως κι εσένα,όπως κι άλλους,όπως κι όλους μας,να υπηρετήσουμε μια αληθινά καινούργια Ελλάδα,χωρίς μνημόνια και χρέη,χωρίς στημένες προβοκάτσιες,χωρίς μαστουριασμένους νεολαίους,χωρίς πληρωμένα παπαγαλάκια,χωρίς αδίσταχτους μεγαλοκαρχαρίες,χωρίς προδότες πολιτικούς.
    Άς είμαστε ψύχραιμοι. Αιφνιδίως "γεμίσαμε" με "σωτήρες". Που,φυσικά το όνειρό τους είναι να μπουν κάποια μέρα κι αυτοί στη ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΒΟΥΛΗ.
    Κι αν είναι Αδελφέ, γραφτό μας,να ξαναμαζέψουμε τους πικραμενους και με το πρόσχημα του δήθεν "άλλου" να τους ξαναρίξουμε στο Μαντρί, τότε καλύτερα να ξενιτευτούμε, ή να αυτοκτονήσουμε,όσοι δεν έχουμε οικογένειες.
    Είναι πολύ πονηροί οι καιροί.
    Πιστεύω πως ο Κώστας,όπως κι ο Αλευρομάγειρος, παρασύρθηκαν από την τόση Ελλάδα που κρύβουν στα μεγάλα στήθη τους. Νομίζω,σύντομα θα το καταλάβουν..
    Να είσαι πάντα καλά,όποιος είσαι, και να περιμένεις..
    Δεν τέλειωσε τίποτε,γιατί ακριβώς,όπως σωστά επισημαίνεις,τίποτε ακόμα δεν άρχισε..
    Με ελληνική αγάπη,'
    Ο Δημήτρης Ιατρόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φιλτατε κ. Ιατροπουλε.
    Δεν 8α η8ελα να σε κουρασω με ερωταποκρισεις!!!
    Αλλα διαβαζοντας αυτα που ειπες μου ηρθε στο νου μου ενα πανεμορφο ποιημα, που και ΄γω δεν θυμαμαι που το βρηκα στο διαδικτυο.
    Ταιριαζει γαντι στην κατασταση που περναμε και που πρεπει να την ξεπερασουμε ΜΑΖΙ. Ολοι μαζι, αρκει να συνηδητοποιησουμε αυτο που μπορουμε, αυτο που ειμαστε και αυτο που εμασταν παντα, απο καταβολης του κοσμου.
    Να σκυψουμε στο βα8υ πηγαδι της υπαρξης μας και να δουμε, τι 8ελαμε και δεν το καναμε; Τι ειμαστε και δεν το καταλαβαμε; ποιος ο σκοπος μας και δεν τον καναμε στοχο;
    ελπιζω να μη σε κουραζω....παρα8ετω το ποιημα..

    "Ξέρεις ποιο ποίημα αγαπώ;
    Μα φυσικά εκείνο που δεν έγραψα ποτέ
    Eκείνο που δεν άντεξε
    στην εισβολή των λέξεων
    κι έφυγε τρομαγμένο
    για ν' αλητέψει λεύτερο
    από της γλώσσας τα δεσμά
    κι από της γνώσης
    την αλαζονεία

    Άστεγο τριγυρίζει από τότε
    Στις παιδικές χαρές νυχτώνεται
    και πάντοτε κοιμάται στα παγκάκια
    Κι όταν καμιά φορά
    τυχαία με συναπαντά
    μ' ένα χαμόγελο συνενοχής
    κάνει πως δε με βλέπει.¨"

    Ελπιζω καποτε και ευχομαι να ειναι συντομα, να βρει ο καθε ενας τον τροπο του να "γραψει" το ποιημα του, να συμφιλιωθει μαζι του, να πιστεψει οτι μπορει, και αφου ενωσει τα κοματια του που τωρα κοιμουνται στο παγγακι, θα καταλαβει οτι ολα ειναι απλα , οτι παντα αυτο ηθελε, ...και ολοι μαζι ας γραψουμε το ομορφοτερο των ποιηματων για την Ελλαδα μας, που σιγουρα "δεν πεθανε ακομη!!!. Το αξιζουμε

    Φιλικοτατα
    Χρηστος
    chris-ab@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ!!!!!
    ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ!
    ΠΛΗΝ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ...ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΕΦΑΓΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. EGW POY EIMAI GYNAIKA EIMAI MESA.KAI 8A AKOLOY8HSW.OK.OI ALLOI OLOI POY EINAI;TA PALHKARIA MAS, OI LEBENTES MAS;DEN BLEPW MAXIMOYS ANDRES.DEN BLEPW MPROSTARHDES GIA NA AKOLOY8HSW........ALLA EAN XREIASTEI MPAINW KAI MPROSTA.PERIMENW SOBARES PROTASEIS.EIMAI ELLHNIDA KAI DEN ANHKW SE KANENA KOMMA!ANHKW STHN ELLADA!KAI EKEINH SE EMENA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. KAI EGW 3ERW NA LEW WRAIA LOGIA,PRA3EIS DEN BLEPW RE PAIDIA.......FLOGA...........LEBENTIA;ME TA LOGIA DEN PROXWRHSE KANEIS.EGW 8ELW KSESHKWMO TOY KOSMOY.EPANASTASH,MONO ETSI 8A FYGOYN.ME TA LOGIA DEN IDRWNEI TO AYTI TOYS.AFOY 3EROYN POIOI EINAI..........EMAS PERIMENANE NA TOYS POYME KLEFTES;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σιγά παιδιά, θα σκίσετε κανα καλσόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ...το ατσάλινο πρόσωπο του 'ελληνα πολίτη...
    αλήθεια για ποιο πολίτη μηλαμε Κ. Ιατροπουλε?
    Μήπως για τον καναπεδάτο πατριώτη? μήπως για τον νοικοκύρη δεξιο που περιμένει να ψοφήσει η κατσικα του γείτονα . ? Μηπως το φοβισμένο εργατοϋπάλληλο που καταφέβγει στη ρουφιανιά μήπως και αυριο αυτος θαχει για το τραπεζι του το επιούσιο? Μήπως ο πασόκος πρασινορουφιάνος που τη μιά μερα "ανακαλύπτει!!!???) ποντίκια στο φαγητό του νοσοκομείου και την άλλη τρέχει αλλαλαζων και βοερώς να ασπαστεί τον ΓΑΠ που επισκέπτεται το Ίδρυμα? Και που τυχαία την επομένη παλι βρίσκει σκουλήκια και κατσαρίδες? Ασε ο Ελληνας ουδέποτε στην Ιστορία του δεν ενώθηκε σε μια γροθιά οπως γουστάρει το παραμύθι και την κολακεία διαχρονικά. Αλλοι περήφανου λαοι ξεσηκώθηκαν για πολύ λιγότερα.
    συντοπιτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. κι όποιος τις έφαγε προκαταβολικά δεν πειράζει να τις ξαναφάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ολοι μαζι στο κεντρο να πιουμε τον φραπε μας εκει ενωμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. μην λετε αλλα λογια θα τα πουμε στην αθηνα οριστε ημερομηνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα στην χώρα μας και κάποιοι που σκέφτονται Ελληνικά.ΟΧΙ η ΕΛΛΑΔΑ δεν πέθανε και δεν πρέπει να την αφήσουμε.Είναι η ΖΩΗ ΜΑΣ η ΨΥΧΗ ΜΑΣ είναι η ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
    Ας βρεθεί κάποιος με τσαγανό να μπεί μπροστά και τότε δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν οι δοσιλογοι που ονομάσζονται τώρα ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ.
    θΑ ΈΡΘΕΙ ΣΎΝΤΟΜΑ ΕΛΠΊΖΩ Η ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!!!!
    Σε ότι χρειαστεί θα είμαστε ενωμένοι!!!
    ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ
    ΜΑΡΙΑ
    EMAIL:KAPOIA27@HOTMAIL.COM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΥΣΤ ο σκατοΜΑΣΟΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. O Καστοριάδης έλεγε πως πρέπει να φιλοσοφούμε, όχι για να σώσουμε την επανάσταση,αλλά για να μην χάσουμε την σκέψη μας και την συνοχή μας ως Άνθρωποι.
    Εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ το ακολουθούμε πιστά ακόμη και στουπί στο μεθύσι να είμαστε φιλοσοφούμε και δεν είναι καθόλου τυχαίο αυτό.
    Ο Ιατρόπουλος είναι ένας από εμάς και δεν πρέπει να προσεγγίζουμε την προσωπικότητα του με κριτήρια δόλια όπως του σχολιαστή παραπάνω.
    Ίσως βέβαια ο συγκεκριμένος σχολιαστής εκτελεί μία υπηρεσία και αυτό πρέπει μας κάνει να σταθούμε δίπλα του ώς εργαζόμενος... που είναι.
    Μπράβο Ιατρόπουλε που δεν κρατάς το στόμα σου και κυρίως τις σκέψης σου στα στεγανά περιθώρια του συστήματος που θέλει να μας διαφεντεύει διαχρονικά.

    Π.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. http://www.youtube.com/watch?v=9-6yB4CEE1s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΛΛΗΝΕς ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ.ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΕΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΜΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΝΤΟΣ, ΕΧΩ ΜΑΝΟ ....
    ΕΣΥ ΕΧΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΜΗ ΦΑΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ευγε στον ποιητη!!! Μακαρι να τον μιμηθουν κι αλλοι και οχι να υπογραφουν δηλωσεις υποτελειας π.χ.Δημουλα,Δοξιαδης ,Σαββοπουλος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Φίλτατε Δημήτριε .... το ξίφος της Νεμέσεως αστράφτει και το φτερούγισμά της πλησιάζει....εσσεται ήμαρ ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. kati prepi na ginei.kati opos stin syria ena synvoulio sotirias na drasei giati autoi oi prodotes tha ta rimaxoun ola kai habari den tha paroume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτοί που σκέφτονται να ψηφίσουν Ν.Δ. & ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι όταν ψηφίζεις προδότες δεν διαφέρεις σε τίποτε απ' αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΕΣ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΩΝ ΘΙΑΣΩΤΩΝ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ,ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΠΛΗΞΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ. ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]