Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Βαθμολογία των υπουργών της… τρόικας!


Αν τους βαθμολογούν έτσι οι προιστάμενοι, σκεφτείτε τι βαθμό τους βάζουν οι… υφιστάμενοι (ψηφοφόροι πασόκ)

Πάμε στο “μπλοκάκι” της Τρόικας όπως το φέρνει το Βήμα. (σε παρενθέσεις σχολιασμός)

Η τρόικα βαθμολογεί με 8 στα 10 τον υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου (εμείς θα του ΒΑΖΑΜΕ 10 και θα τον θέλαμε στην δούλεψή μας. Δε λέει ποτέ ΟΧΙ!!!) για τον οποίο αναφέρει πως είναι “σπασίκλας” και επιμελής με κύρος στην Ευρώπη (Η Μπαρτσελόνα είναι;;;) και δεν υπολογίζει το πολιτικό κόστος (πιο κόστος; ούτε βουλευτής δεν είναι. Για αυτό μην ξανακούσουμε οι …300 της Βουλής. Άλλη φορά να μετράτε καλύτερα!) . Αναφέρει ωστόσο πως ο κ. Παπακωνσταντίνου πρέπει να ασχοληθεί με την λάντζα του υπουργείου.(είδατε ; Ολες τις δουλειές τις ξέρει!)

Υψηλή βαθμολογία έχει και ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, τον οποίο η τρόικα χαρακτηρίζει ανυπόμονο και τον βαθμολογεί με 7 στα δέκα. (γιατί 7 ρε παιδιά;;; τι άφησε όρθιο;;; 10 από εμάς στον Ανδρέα μας!)Όπως αναφέρει η τρόικα ο κ. Λοβέρδος ασχολείται με όλα προσωπικά ο ίδιος και στην ουσία έχει μετατρέψει σε συμβούλους του, τους εμπειρογνώμονες, καθώς έχει καθημερινή επικοινωνία μαζί τους. (Για βρείτε το λογαριασμό του τηλεφώνου του, οι ειδικοί στη Διαύγεια να δούμε αν ισχύει, μη μας λένε ψέμματα!).

Την ίδια βαθμολογία 7 στα δέκα συγκεντρώνει και ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, τον οποίον χαρακτηρίζουν σπρίντερ (θα κατέβει στην Ολυμπιάδα, σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες…), με την τρόικα να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τις επιδόσεις του.

7 στα δέκα παίρνει και ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, τον οποίο χαρακτηρίζουν απόμακρο, ευγενικό,που τηρεί αποστάσεις ωστόσο, καθώς ενημερώνει τους εμπειρογνώμονες χωρίς πολλά πολλά. (αυτά τα χουμε και μεις, αλλά δε γίναμε υπουργοί ακόμα, στο μέλλον ποιος ξέρει…)

Αμφιλεγόμενο χαρακτηρίζει η τρόικα τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο τον οποίο βαθμολογεί με 6 στα δέκα καθώς στο ρόλο του να ελέγχει τους υπουργούς και να περιορίσει το κεντρικό κράτος, η επιτυχία του δεν είναι σαφής ακόμα. (ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!! Μένεις ασχολίαστος.)

Ακριβώς στη βάση 5 στα δέκα βρίσκεται ο υπουργός Υποδομών, κ. Ρέππας τον οποίο η τρόικα χαρακτηρίζει κομματικό, αλλά με χιούμορ. Όπως αναφέρουν ο κ. Ρέππας άργησε να προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις, αλλά σημειώνουν πως κερδίζει σιγά σιγά τον χαμένο χρόνο. (και 5 από μάς, βάλτε 10!)

Μετεξεταστέες για την τρόικα μένουν δύο γυναίκες υπουργοί.

Η πρώτη είναι η υπουργός Εργασίας, κ. Λούκα Κατσέλη την οποία χαρακτηρίζουν ιδεολόγο, πεισματάρα, ισχυρογνώμων και μάλιστα σημειώνουν πως ως καθηγήτρια Οικονομικών κάνει τη ζωή της τρόικας δύσκολη, καθώς ιδρώνουν να την πείσουν να πειθαρχήσει. Την βαθμολογούν με 4 στα δέκα. (Δε θα φάει το μεσημέρι η γυναίκα…άλλωστε όπως έχει πει και η ίδια τα φέρνει δύσκολα βόλτα, μην ξεχνιόμαστε…)

Την ίδια χαμηλή βαθμολογία συγκεντρώνει και η υπουργός Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη την οποία χαρακτηρίζουν οικολόγο, “χειροκροτούν” τις πολιτικές της για καθαρή ενέργεια, αλλά σημειώνουν πως η πολιτική της για την απελευθέρωση της αγοράς την δυσκολεύει σημαντικά. (να επέμβει ΑΜΕΣΑ ο πρωθυπουργός και να διαλύσει τη συνομωσία κατά της ΤΙΝΑΣ!!!)

Συνολικό συμπέρασμα είναι, ότι έχουμε ΟΛΙΓΟΜΕΛΕΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. Εκτός και αν υπάρχει και άλλο μπλοκάκι. Αντε ρε ΒΗΜΑ, βρες και το άλλο τεφτέριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]