Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Monopoly PASOK -ΔΝΤ


Νέα κυκλοφορία από την σειρά «Παίζω και Μαθαίνω»!
Πάρτε τώρα την Μονόπολη ΠΑΣΟΚ και περάστε αξέχαστες ώρες παιχνιδιού! Για όλη την οικογένεια. Μάθετε τους μικρούς σας βλαστούς πως να ξεπουλάνε τον τόπο τους με ευχαρίστηση και χαρά!
Το παιχνίδι παίζεται όπως παίζεται παγκοσμίως το παιχνίδι των τραπεζιτών και των χρηματιστών: με αέρα κοπανιστό! με ψεύτικα χρήματα χωρίς αντίκρυσμα. Αλλά με αληθινές συνέπειες! Κάπως έτσι δεν πάει το πράγμα;
Πηγή







Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]