Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τι θυμάμαι τέτοιες ώρες; Τον γάμο του Τσοχατζόπουλου!!!

  • Για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι...
Η ιστορία είναι γνωστή και αποτέλεσε σκάνδαλο ολκής τόσο στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, όσο και στην υπόλοιπη χώρα, που συζητήθηκε εντόνως, ενώ οι γνωστοί μηχανισμοί συγκάλυψης που διαθέτει το ΠΑΣΟΚ (βλ. ΜΜΕ) εργάστηκαν φιλόπονα προκειμένου να... κουκουλώσουν τα τεκταινόμενα...
Με φόντο το βροχερό Παρίσι τελέστηκε την Κυριακή, στον ορθόδοξο καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, ο γάμος του πρώην υπουργού και κορυφαίου στελέχους του ΠΑΣΟΚ Ακη Τσοχατζόπουλου και της εκλεκτής του, Βίκυς Σταμάτη.
Το ζευγάρι έφθασε στην εκκλησία μέσα σε μία μπλε «Τζάγκουαρ». Το μυστήριο τέλεσε ο μητροπολίτης Παρισίων Εμμανουήλ και ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο.
Παραβρέθηκαν οι συγγενείς του Ακη Τσοχατζόπουλου και της Βίκυς Σταμάτη και ελάχιστοι φίλοι τους, μεταξύ των οποίων ο καθηγητής Κώστας Βεργόπουλος και ο πρώην σύμβουλος του κ. Τσοχατζόπουλου, Νίκος Δημάδης.
Κουμπάρος ήταν ο Γάλλος πολιτικός μηχανικός, Μισέλ Καντάς. Μετά την τελετή ακολούθησε δεξίωση στο πολυτελές ξενοδοχείο Four Seasons, όπου οι νεόνυμφοι γιόρτασαν την ευτυχία τους ανάμεσα σε κρύσταλλα "σβαρόφσκι"... ενώ οργίαζαν οι φήμες στις τότε gossip τηλεοπτικές εκπομπές και στα περιοδικά, πως ο γάμος κόστισε 2,5 δισ. δραχμές...!
Ο πολιτισμός πάνω από όλα
Από τις πολυσυζητημένες και σίγουρα πιο ακριβές γαμήλιες δεξιώσεις ήταν σίγουρα αυτή που παρέθεσαν για τους εκλεκτούς προσκεκλημένους τους στο «Four Seasons», στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, ο Άκης Τσοχατζόπουλος και η δεύτερη σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη.
Είχε προηγηθεί ένα πολιτισμένο διαζύγιο με τη Γερμανίδα Γκούντρουν, με την οποία ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ είχε γνωριστεί τα χρόνια του ΠΑΚ, έζησαν μαζί πολλά χρόνια και απέκτησαν δύο κόρες.
Η Γερμανίδα πρώην σύζυγός του χειρίστηκε το θέμα με ψυχραιμία, φρόντισε να εξασφαλίσει τα απαραίτητα από τον επί χρόνια σύντροφό της και να αποχωρήσει διακριτικά από το προσκήνιο.
Ο χωρισμός αυτός είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια, που αφορούσαν κυρίως την ηλικία του παιδιού που απέκτησε ο Άκης Τσοχατζόπουλος με τη Βίκυ Σταμάτη, το οποίο είναι μικρότερο από το εγγόνι που του έχει χαρίσει η κόρη του από τον πρώτο γάμο.
Και αναρωτιέμαι ο αφελής έλληνας: Πού τα βρήκε τα λεφτά αυτός Γιώργο; Φαντάζομαι έκανε οικονομίες ή... κέρδισε στην τσόχα...! Εσύ τι λες;


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Και γω τον θυμάμαι. Θες και κάτι ακόμα πιο πιπεράτο; Ο τύπος είχε και γκόμενα, τότε.

    Φίλος μου είχε βύσμα στο στρατό την γκόμενα του Τσοαχατζόπουλου. Μιλάμε έκανε ότι ήθελε. Μετά από καιρό (πρέπει να είχε φύγει και από το υπουργείο Άμυνας ο Άκης) έμαθα για τον γάμο. Παίρνω τηλέφωνο το φιλαράκι (είχαμε απολυθεί και οι δύο) και του λέω, ρε τι έγινε αποκαταστάθηκε η δικιά σου; και μου λέει ότι δεν ήταν αυτή αλλά άλλη.

    Τώρα τα παραπάνω λόγια είναι περιττά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχυράνθρωπος του Άκη, έγινε δισεκατομμυριούχος σε μια νύχτα, ήταν λέει αντιπρόσωπος εταιρίας οπλικών συστημάτων, από την οποία τυχαίως η Ελλάδα προμηθεύτηκε όπλα...Η μίζα είναι νόμιμη βέβαια...

    Το όνομα του αχυράνθρωπου αυτού, ακούστηκε και στην υπόθεση του Βατοπεδίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Άκης το παίζει παραλής και γαλαντόμος με τα κλεμένα. Σιγά να μην τον φυλακίσουν, έχει ράματα για τη γούνα τους. Εκβιάζει το ΠΑΣΟΚ και τρώει τα κλεμένα ανενόχλητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]