Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Μπακογιάννη και ο ύποπτος ρόλος της στο Μακεδονικό...

Παθητική στάση χωρίς αιτία...

Αρκεί να δει κανείς τα παρακάτω δύο video για να κατανοήσει το παιχνίδι που παίζει η Ελληνίδα ΥΠΕΞ ενάντια στα Ελληνικά συμφέροντα επιλέγοντας απλά να μένει απαθής, αδρανής και σιωπηρή στις αμέτρητες προκλήσεις της Σκοπιανής και Αμερικανικής προπαγάνδας. (Δίπλα χάρτης σε εγχειρίδιο του ΝΑΤΟ που αναφέρεται σε OCCUPIED MACEDONIAN TERRITORIES που περιλαμβάνουν κομμάτια της Ελλάδας και της Βουλγαρίας. Για να ΜΗΝ ξεχνιόμαστε!). Μία παθητική στάση που μεταφέρει ΕΝΤΟΣ κι ΕΚΤΟΣ Ελλάδας μία υποτιθέμενη έλλειψη επιχειρημάτων, μία υποτιθέμενη ενοχή απέναντι στους γενίτσαρους των Σκοπίων, με μοναδικό σκοπό να οδηγήσει τη χώρα σε μία δήθεν ΑΝΑΠΟΦΕΥΓΚΤΗ κι ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ υποχώρηση.
Θα θέλαμε πολύ να μας απαντήσει η κυρία Μπακογιάννη εάν ποτέ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΡΗΤΑ και ΔΗΜΟΣΙΩΣ ότι... "το ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟ κι απλά ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"! Τέτοιες πληροφορίες φθάνουν στ'αυτιά μας και μας εκνευρίζουν απίστευτα πολύ!

Η στάση της ΥΠΕΞ και όλες οι κινήσεις της δεν αφήνουν αμφιβολία για τον πραγματικό σκοπό που έχει στο μυαλό της. Φαίνεται όμως ότι ξεκίνησε ΗΔΗ να εξωτερικεύει τις πραγματικές της σκέψεις ώστε να πεισθούν μερικοί Μακεδόνες να ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ και να σταματήσουν να ενδιαφέρονται για τη Μακεδονία όπως ακριβώς κάνει η ίδια.
Δείτε λοιπόν πως ο κ.Σαμαράς μας κάνει να είμαστε περήφανοι ως Έλληνες κι αμέσως μετά δείτε τι σημαίνει ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΣ και την πατρίδα σου αλλά ΚΑΙ τους φορολογούμενους.



Γελάστε με τους κουτοπόνηρους Αμερικάνους πολιτικούς...



(Στη λίστα δίπλα βλέπετε τους χρηματοδότες του ιδρύματος ΕΛΙΑΜΕΠ δηλαδή του Κωφού, του Βερέμη, του Παπαχελά, του Τσούκαλη και του Βουρλούμη. Όπου βλέπετε OPEN SOCIETY σημαίνει ΔΙΚΤΥΟ George Soros και τίποτα άλλο. Υπάρχει και ο Rockefeller, η Παγκόσμια Τράπεζα και το ΝΑΤΟ φυσικά στη λίστα των "φιλελλήνων")
Έπιασαν δουλειά τα "παπαγαλάκια" του Soros-ΕΛΙΑΜΕΠ-ICG - INDYMEDIA), όπως ο επί πέντε δεκαετίες δήθεν εμπειρογνώμων και συνυπεύθυνος στην αποτυχία, κ. Ευάγγελος Κωφός, και μαζί με άλλους επαγγελματίες πατριδοπώλες προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα ήττας και αποδοχής συμβιβασμού με τα Σκόπια...φυσικά ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ της ΛΟΓΙΚΗΣ, της ΙΣΤΟΡΙΑΣ και των συμφερόντων μας. Ο κ.Κωφός προτείνει ξεκάθαρη υποχώρηση και παράδοση του όρου Μακεδονία στους Σκοπιανούς ενώ κάποιοι άλλοι "Μακεδονομάχοι" γυρνούν στην επαρχία για να διευκολύνουν την αποδοχή ενός γεωγραφικού προσδιορισμού.
Στην γελοιότητα των Σκοπιανών και των Ελλήνων προθύμων... εμείς απαντάμε απλά ΟΧΙ και δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ και ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ώστε να βοηθήσουμε τα Σκόπια να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε.
Τι χάσαμε τόσα χρόνια που τα Σκόπια ΔΕΝ είναι μέλη των συγκεκριμένων οργανισμών; ΤΙΠΟΤΑ!
Που έδειξαν τα Σκόπια έστω και ίχνος καλής θέλησης; ΠΟΥΘΕΝΑ!
Πότε σταμάτησαν τα Σκόπια να μιλούν για ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ; ΠΟΤΕ!
Πριν λίγους μήνες ο Γκρούεφσκι κατέθετε στεφάνι στην Ενωμένη Μακεδονία... και τώρα εμείς θα πρέπει να τον ευχαριστήσουμε σπρώχνωντάς τον στην Ευρώπη ως πετυχημένο ηγέτη; ΠΟΤΕ'!
Πριν λίγους μήνες ήρθε υπάλληλος του Soros και του OHE (η κ. McDougall) η οποία ΔΕΝ πρόσεξε 2.500.000 Έλληνες στη Μακεδονία αλλά 15 γενίτσαρους που δήλωσαν "καταπιεσμένοι" αλλά και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ κάτοχοι του όρου "ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ" κι αντί να προκαλέσουμε τον πανικό στον ΟΗΕ, βγήκε ο κ.Καραμανλής να μας πει όιτ ΔΕΝ υποτιμούμε και ΔΕΝ υπερτιμούμε τα συμπεράσματα της κας ΜακΝτούγκαλ. Κι όσο οι κυβερνητικοί παριστάνουν τους έξυπνους σ'εμάς τους "βλάκες" που "ΔΕΝ" καταλαβαίνουμε τι σχεδιάζουν... οι συζητήσεις για τη δημιουργία κόμματος Μακεδόνων... εντείνονται καθημερινά. Εάν η παλαιά Ελλάδα ΔΕΝ επιθυμεί τη Μακεδονία ΕΝΤΟΣ Ελληνικών συνόρων... οι Μακεδόνες που μπορούν να είναι αυτόνομοι σε γεωργικά και κτηνοτροφικά προϊόντα δεν θα παρακαλάνε για πολύ τους καρεκλοκένταυρους ληστές των φορολογουμένων να μας δώσουν... λίγη σημασία.
Η Ελλάδα των δέκα εκατομμυρίων κατοίκων είναι ΣΧΕΔΟΝ ΑΣΗΜΑΝΤΗ.
Μία Ελλάδα χωρισμένη στα δύο... θα καταστεί ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΗΜΑΝΤΗ κι αυτός είναι ο σχεδιασμός των ΗΠΑ για τα Βαλκάνια τον οποίο φαίνεται να εκτελούν κατά γράμμα οι "πατριώτες" Έλληνες πολιτικοί.
Σημείωση: Κύριε Κωφέ... οι πατριώτες δεν αρκούνται σε ΛΟΓΙΑ και ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΣΙΜΟΥΣ αλλά φροντίζουν να μην έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με οργανισμούς ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ κι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥΣ από ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ των Σκοπιανών... όπως το ICG και το ΕΛΙΑΜΕΠ.
Το ότι για το Σκοπιανό, το Ελληνικό κράτος βασίστηκε επάνω σας ...αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος... ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ. Και η σχέση σας με τα ιδρύματα Soros... καθιστούν ΠΡΟΦΑΝΗ τα αίτια της αποτυχίας της Ελληνικής Εξωτερικής Πολιτικής. Αντί λοιπόν να παριστάνετε τον Μακεδονομάχο... απλά ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ! Κανένας Έλληνας Μακεδόνας ΔΕΝ ανέχεται να σχετίζεται με ιδρύματα του Soros. Και το αν είστε Πατριώτης ή Έλληνας ή Μακεδόνας πραγματικά... αυτό ελέγχεται.
Από μικρόψυχους και χαζοχαρούμενους "σοφούς" που για πενταροδεκάρες και καμιά τιμητική πλακέτα πουλάνε και τη μάνα τους... έχουμε μπόλικες εμπειρίες.



Πηγή


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]