Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Παπανδρέου με την παρέα του μετατρέπουν την Ελλάδα σε ισλαμικό κράτος

  • Είναι υπόθεση χρόνου να έρθουν τόσοι λαθρομετανάστες και να γεννηθούν άλλοι τόσοι, που οι παλαιο-έλληνες θα είναι πλέον μειοψηφία. Και τότε όλοι αυτοί οι γελοίοι κομπάρσοι του νέο-εποχισμού θα θυμηθούν πως στην δημοκρατία αποφασίζουν οι πολλοί, δηλαδή οι λαθρο-έλληνες μουσουλμάνοι…
Ένα απαισιόδοξο σενάριο απλώνεται ξαφνικά για το μέλλον της Ελλάδας, για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Εκατόν εβδομήντα βουλευτές (το έλληνες δεν τολμώ να το χρησιμοποιήσω…) τόλμησαν να ψηφίσουν την μετατροπή της χώρας σε μία σύγχρονη Βαβέλ, με αισθητά ισλαμικά χαρακτηριστικά (μήπως πρέπει κάποιος να τους θυμίσει πως τιμωρούνται οι κλέφτες στο ισλάμ;)
Μετά από την ψήφιση αυτού του νομοσχεδίου έρχεται μια σειρά άλλων νομοσχεδίων τα οποία θα ελληνοποιήσουν το σύνολο των αλλοδαπών που κατοικούν στην Ελλάδα και φυσικά όσων μπαίνουν καθημερινά στην χώρα. Ακόμα δεν είδαμε τίποτα...
Η ψήφιση του νομοσχεδίου ήταν απλά μια εξόφληση γραμμάτιου από τον Παπανδρέου προς τις ΗΠΑ για την στήριξη που του έδωσαν ώστε να γίνει πρωθυπουργός. Με την αλλοίωση του πληθυσμού λύνονται ταυτόχρονα όλα τα τοπικά γεωπολιτικά προβλήματα των ΗΠΑ, εις βάρος φυσικά της Ελλάδας.
Η Θράκη θα μετατραπεί σε μουσουλμανική περιφέρεια με την εγκατάσταση εκεί χιλιάδων μουσουλμάνων, που σε συνδυασμό με τους υπάρχοντες μουσουλμάνους σύντομα θα αποτελούν την πλειοψηφία του πληθυσμού. Όποτε μια αυτονόμηση του ”ισλαμικού κρατιδίου Θράκης” θα είναι εφικτή με μια λύση τύπου Κοσόβου.
Από εκεί και πέρα η νεο-οθωμανική Τουρκία θα διεκδικήσει τον ρόλο του προστάτη των μουσουλμάνων της Ελλάδας οι οποίοι θα δέσουν χειροπόδαρα τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, ώστε να μην μπορούν να αντιδράσουν αποτελεσματικά σε περίπτωση πόλεμου με την Τουρκία. Που θα στείλει τον Στράτο η κυβέρνηση σε μια κρίση; Στα νησιά του Αιγαίου όπου θα εισβάλουν οι φίλοι και γείτονές μας Τούρκοι ή στην… Αθήνα που θα έχει 600 χιλιάδες μουσουλμάνους άντρες μεταξύ 20-45 ετών; Όπλα κυκλοφορούν άφθονα, όποτε αυτομάτως η Αθήνα θα καταληφθεί από την πέμπτη φάλαγγα των 600 χιλιάδων μουσουλμάνων. Έτσι σε περίπτωση κρίσης θα έχουμε ”μπρος γκρεμό και πίσω ρέμα”.
Ένα άλλο θέμα είναι αυτό της στελέχωσης των ένοπλων δυνάμεων. Πάρα πολλά παιδιά μεταναστών θα τρέξουν να καταταγούν ως ΕΠΟΠ στις ένοπλες δυνάμεις για λόγους επαγγελματικής αποκατάστασης, ενώ ένας ικανός αριθμός θα εισέλθει στις στρατιωτικές σχολές, με αποτέλεσμα να έχουμε σε μερικά χρόνια Αλβανό λοχαγό πεζικού, Αφγανό πιλότο μαχητικού αεροσκάφους, Σομαλό κυβερνήτη υποβρυχίου και μετά από κάποια χρόνια Πακιστανό αρχηγό ΓΕΣ…!
Επίσης θα έχουμε εξελίξεις και στο θέμα της ”τσαμουριάς”, με την (επιδοτούμενη από γνωστούς κύκλους) εγκατάσταση Αλβανών στην περιοχή της Θεσπρωτίας και δεν αποκλείεται κάποιοι θερμοκέφαλοι να ξεκινήσουν ακόμα και αντάρτικο, όπως έγινε στα Σκόπια και φυσικά στο Κόσοβο. Οι σχετικές αλβανικές οργανώσεις (που διαθέτουν μάλιστα πακτωλό χρημάτων) έχουν εδώ και καιρό ξεκινήσει τον αγώνα τους για την ”απελευθέρωση της τσαμουριάς”.
Το αμέσως επόμενο βήμα πάντως είναι η ίδρυση του κόμματος μεταναστών, με πρόεδρο τον Οδυσσέα Τσενάι και η στελέχωσή του με γνωστούς πρακτορικούς των αμερικανών που τόσο καιρό στελέχωναν τις διάφορες ΜΚΟ made by Soros. Μετά από αυτά, η επόμενη βουλή των ελλήνων θα είναι πολυεθνική, με σαφή ισλαμικά χαρακτηριστικά, αφού άνετα θα μπορούν να πιάσουν ένα 3% ώστε να εισέλθουν στο κοινοβούλιο.
Η Ελλάς ως εθνικό κράτος έχει πλέον τελειώσει, με υπογραφή… Παπανδρέου!!!
Ο Επαγρυπνών
Υ.Γ.: Το παραπάνω κείμενο αποτελεί ένα «μαύρο σενάριο», το οποίο όμως ίσως θα πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπόψη μας, αφού η κυβέρνηση Παπανδρέου έχει άλλα σχέδια για τη χώρα, αφού υποσχέθηκε πως σε 3 χρόνια θα υπάρχει μία άλλη Ελλάδα…!



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Ευχαριστω παρα πολυ για την δημοσιευση του αρθρου μου απο την ιστοσελιδα σας!

    Ο Επαγρυπνών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ? ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ? ΜΗΠΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΗΔΗ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΧΩΘΗΤΕ? ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ! ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΑΙΔΟΥΡΟΔΕΝΕ ΠΑΡΑ ΓΑΙΔΟΥΡΟΓΥΡΕΥΕ ... ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KALA TI EROTISI EINAI AYTI TI PERIMENETE NA SAS TO LISEI TO THEMA KAPIOS AORATOS THEOS ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]