Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μουσουλμάνοι απειλούν και πάλι τον δημιουργό των σκίτσων του Μωάμεθ

  • Βεντέτα έχουν κάνει οι φοντμενταλιστές μουσουλμάνοι με τον Σουηδό σκιτσογράφο που θα λήξει μόνο όταν ένας "πιστός" εκδικηθεί την προσβολή στον Προφήτη του Ισλάμ
Νέες απειλές για τη ζωή του καταγγέλει ότι δέχθηκε ο Σουηδός δημιουργός των σκίτσων του Μωάμεθ Λαρς Βιλκς, μετά από τις συλλήψεις υπόπτων για συμμετοχή σε συνωμοσία για τη δολοφονία του αυτήν την εβδομάδα.
Ο Λαρς Βιλκς, ο οποίος απεικόνισε το Μωάμεθ σε σώμα σκύλου προκαλώντας τη οργή του μουσουλμανικού κόσμου, δήλωσε ότι δέχθηκε απειλές μέσω διαδικτυακών μηνυμάτων.
«Ήθελαν να με πυροβολήσουν στο κεφάλι με μία καραμπίνα. Το άλλο (μήνυμα) ήταν επίσης για το θάνατο μου» πρόσθεσε ο Σουηδός σκιτσογράφος, αναφερόμενος στα τελευταία μηνύματα που έλαβε.
«Η μόνη άμυνα που έχω είναι η ελευθερία του λόγου» σημείωσε ο Λαρς Βιλκς.
Με αυτούς λοιπόν, μας βάζει ο Γιώργος Παπανδρέου να συζήσουμε στην Ελλάδα. Με αυτούς που θα μας απειλούν όποτε νιώθουν πως προσβάλλονται ή όποτε θα θέλουν να μας τρομοκρατήσουν για να καταπατήσουν στη συνέχεια και άλλα δικαιώματά μας (από όσα θα μας έχουν απομείνει).
Η τραγική φιγούρα των κυβερνητικών αλλά και των κομματικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ, υπηρετώντας την πολιτική της ανικανότητα και προσπαθώντας να εξασφαλίσει το πολιτικό της μέλλον, αποφάσισε και εκτέλεσε ένα σχέδιο αφελληνισμού της χώρας, εξαναγκάζοντας τους έλληνες πολίτες να αποδεχθούν ήθη και έθιμα τα οποία δεν ταιριάζουν σε κανένα δυτικό κράτος και σε κανένα κράτος που τηρεί στοιχειωδώς τον σεβασμό προς τον άνθρωπο. Φυσικά η απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να εισάγει ψηφοφόρους, αποδεικνύει και το μέγεθος του σεβασμού που δείχνει προς τους μέχρι χθες έλληνες πολίτες, οι οποίοι θα στοχοποιούνται -οποτεδήποτε και άνευ ιδιαιτέρας αφορμής- από τους νεο-προσληφθέντες και λαθραία εισαχθέντες μουσουλμάνους πολίτες.
Ζήτω λοιπόν η ΠΑΣΟΚοκρατία που κατάφερε να δημιουργήσει το Πασοκιστάν. Πραγματικά, το ΠΑΣΟΚ θα είναι το πρώτο κόμμα στον κόσμο που θα δώσει το όνομά του στην χώρα που κυβερνά (εξαίρεση αποτελεί η βασιλική οικογένεια Σαούντ, που έχει δώσει το όνομά της στην... Σαουδική Αραβία, χώρα γνωστή για τις δημοκρατικές της ευαισθησίες και για τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων)...
Άγνωστες είναι οι αντιδράσεις της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου σε περίπτωση που απειληθεί η ζωή κάποιου παλαιο-έλληνα από κάποιον μουσουλμάνο νεο-έλληνα. Ευελπιστούμε να μην οδηγηθεί ο παλαιο-έλληνας (χριστιανός) στην αγχόνη επειδή ο νεοπροσληφθείς ιθαγενής θα νιώσει προσβεβλημένος (όποτε αυτός θελήσει, όπως έγινε και με το σχισμένο Κοράνι που δεν σχίστηκε και που δεν ήταν Κοράνι και που ο κάτοχός του έφυγε νύχτα μυστηριωδώς από την Ελλάδα...)



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Προς το παρον αντι για αγχονη,χρησιμοποιουν τη φυλακη!Εχουν ηδη φυλακισει τρεις πατριωτες μονο και μονο επειδη παρισταντο σε συγκεντρωση διαμαρτυριας!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]