Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η απογοήτευση μετατρέπεται σε λαϊκή οργή

  • Τεράστια η ευθύνη όλων των πολιτικών δυνάμεων που μπορούν να αντιδράσουν αλλά συνεχίζουν να μένουν απαθείς
  • Συνυπεύθυνος ο Σαμαράς που αρνείται να ζητήσει λαϊκή εξέγερση κατά των καταπατητών των ελληνικών δικαίων
  • "Όσο δεν φέρνει ο χρόνος τα φέρνει η στιγμή" και ο "πολλά βαρύς" Καρατζαφέρης αποδείχθηκε μικρότερος των περιστάσεων
  • Είναι σαφές πλέον πως η κυβέρνηση άνοιξε πόλεμο κατά των ελλήνων πολιτών
"Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα..." θα μπορούσα να σκεφτώ όταν είδα τους "εκπροσώπους" του ελληνικού λαού να μετατρέπονται σε αντιπροσώπους των συμφερόντων του Σόρος και σε εκτελεστές των εντολών της Νέας Τάξης. Μία επιστολή ενός αγανακτισμένου πολίτη, που αγγίζει πλέον τα όρια της δίκαιης οργής, είναι ένα σαφές προμήνυμα στους μικρούς, δειλούς και ευθυνόφοβους ηγετίσκους που μας κυβερνούν. Είναι σαφές, πλέον, πως "η ώρα του πολίτη" έφτασε και ίσως κάποιοι να μαζεύουν ήδη τις βαλίτσες τους...
Δεν είμαστε του χεριού σας...
«Δεν είναι δουλειά της κυβέρνησης να εμποδίζει τους πολίτες να κάνουν λάθη. Είναι δουλειά των πολιτών να εμποδίζουν την κυβέρνηση να κάνει λάθη», έλεγε ο Robert H. Jackson.
Είναι δική μας δουλειά λοιπόν, να εμποδίσουμε όποιους φαλκιδεύουν το μέλλον μας, όποιους από την κυβέρνηση και τη Βουλή, υπονομεύουν τις ζωές, τις δικές μας και των παιδιών μας.
Είναι δική μας δουλειά, να μην αφήσουμε κανέναν να αποφασίζει για μας χωρίς εμάς.
Τους ψηφίσαμε για να μας εκπροσωπούν στη Βουλή, να νομοθετούν και να κυβερνούν, για το καλό του τόπου και των πολιτών που ζουν σ αυτόν.
Τους ψηφίζουμε να φροντίζουν, για την ευημερία των ελλήνων και του τόπου, για την ασφάλεια των πολιτών, για την παιδεία των νέων γενεών, για τον πολιτισμό μας, για όσα είμαστε ως λαός και όσα μας αξίζουν.
- δεν δώσαμε σε κανέναν λευκή επιταγή, με τις εκλογές, να ξεπουλάει κομμάτια της επικράτειάς μας,
- δεν δώσαμε σε κανέναν λευκή επιταγή να μπασταρδεύει και να αλλοιώνει τον πληθυσμό της χώρας,
- δεν δώσαμε σε κανέναν λευκή επιταγή να νομιμοποιεί ανομίες,
- δεν δώσαμε σε κανέναν λευκή επιταγή να κάνει την Ελλάδα χώρα, πόλο έλξης ή κέντρο υποδοχής παράνομης μετανάστευσης, και στη συνέχεια εξαγωγής μεταναστών με ελληνική ταυτότητα,
- δεν δώσαμε σε κανέναν λευκή επιταγή να κάνει τους Έλληνες επαίτες του κόσμου,
- δεν δώσαμε σε κανέναν λευκή επιταγή να ταπεινώνει την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια αυτού του λαού,
- δεν δώσαμε σε κανέναν λευκή επιταγή να μας υπονομεύει.
Το 1974 έλεγε σε ομιλία του, στην Ουάσιγκτον, ο Χένρι Κίσινγκερ: «Οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα κουμαντάρονται. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες: έτσι ίσως καταφέρουμε να τους αναγκάσουμε να συμβιβαστούν. Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε την γλώσσα τους, την θρησκεία τους, τα πολιτισμικά και ιστορικά αποθέματα, έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε την δυνατότητα τους να αναπτύσσονται, να διακρίνουν τους εαυτούς τους, ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικός απαραίτητα σχέδια μας στα Βαλκάνια, την Μεσόγειο, και την Μέση Ανατολή…»
Σήμερα, τριάντα έξι χρόνια μετά από εκείνο το ανθελληνικό παραλήρημα του πρώην υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ, έχουμε φτάσει στο σημείο να βλέπουμε το σχέδιο του Κίσινγκερ, να απλώνεται μπροστά μας, να το ζούμε σε όλο του το μεγαλείο και το χειρότερο να το απλώνουν, κατά τ’ άλλα «ελληνικά χέρια» συναινώντας στις ορέξεις τρίτων, μιας υποτιθέμενης υπεύθυνης ελληνικής κυβέρνησης.
Σύμφωνα, με τα τελευταία στοιχεία, 532,898 αλλοδαποί θα ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές, αφού με το νομοσχέδιο, δίνεται παράταση εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους έως τις 30/06/10.
Από αυτούς οι 378,34 προέρχονται από την Αλβανία και οι υπόλοιποι 154,552 από τριτοκοσμικές χώρες.
Το 80% αυτών που θα ελληνοποιηθούν σε μια νύχτα, είναι μουσουλμάνοι!!!
Πρέπει να πούμε σε όλους, προς κάθε κατεύθυνση, σε κάθε τόνο ότι: είμαστε εδώ και θα διεκδικήσουμε ότι μας πρέπει, ότι μας ανήκει. Ότι θα φωνάξουμε:
για την κυριαρχία μας,
για την αξιοπρέπεια μας,
για τις οικογένειες μας,
για να σταθούμε στα πόδια μας χωρίς δεκανίκια,
για την ιστορία μας,
για τον πολιτισμό μας,
για αυτά που δώσαμε στον κόσμο,
για αυτά που είμαστε υπερήφανοι.
Αν κάποιοι νομίζουν ότι πήραν την λαϊκή εντολή για να κάνουν ότι γουστάρουν, είναι απλά γελασμένοι, είναι απλά κομπάρσοι σε άλλο έργο, όχι στο δικό μας…
Αναγνώστης



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

14 σχόλια :

  1. Ε,ναι λοιπόν φταίω εγώ!!!!!

    Φταίω εγώ που δεν μπορώ να καταλάβω το μεγαλείο της δημοκρατίας που ζω, η οποία ρίχνει το φταίξιμο σε μένα τον δημόσιο υπάλληλο και εκπαιδευτικό που μετά από 12 χρόνια παίρνω 1300 ευρώ και πρέπει να πληρώσω εγώ.
    Φταίω εγώ που δεν είμαι πατριώτης όπως οι περισσότεροι βουλευτές που δεν έχουν υπηρετήσει ποτέ οι περισσότεροι στο στρατό αλλά όμως νοιάζονται.
    Φταίω εγώ που δεν μπορώ να καταλάβω ότι δημοκρατία είναι το πολίτευμα όπου βουλευτές, υπάλληλοι της βουλής, φοροφυγάδες, ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων, πρόεδροι ποδοσφαιρικών ομάδων, ιδιοκτήτες εφημερίδων και τηλεοπτικών μέσων, είναι όλοι πιο ίσοι στα προνόμια από τους υπόλοπους και ίσως και πιο πατριώτες και για αυτό δεν θίγονται από τα μέτρα.
    Φταίω εγώ που δεν λέω να κατανοήσω τους εθνικούς λόγους για τους οποίους οι δικηγόροι δεν καταβάλλουν ΦΠΑ, οι γιατροί δεν πληρώνουν φόρους, οι υπάλληλοι της βουλής παίρνουν 16 μισθούς.
    Φταίω εγώ ο δημόσιος υπάλληλος που εκατομμύρια ευρώ δίνονται σε θνησιγενείς και μεταθανάτιες εφημερίδες μέσω κρατικών χρημάτων και σε ποδοσφαιρικές ομάδες.
    Φταίω εγώ ο εκπαιδευτικός γιατί αντί να κάνω ιδιαίτερα και να μην έχω οικονομικό πρόβλημα περιμένω να μου δώσει μισθό το κράτος.
    Φταίω εγώ γιατί δεν μπορώ να αντιληφτώ ότι πρέπει να δώσω ως πατριώτης και το 13 μισθό για να μπορούν οι εργολάβοι να φτιάχνουν δρόμους με τριπλάσιο κόστος από ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη. Για να μπορούν οι ίδιοι εργολάβοι να εισπράττουν υπέρογκα ποσά από τα διόδια και μετά μέσα από τις εφημερίδες τους και τους σταθμούς τους να στοχοποιούν τους δημόσιους υπαλλήλους για το χάλι της οικονομίας. Για να μπορούν να προβάλλουν και να προωθούν τους πολιτικούς της αρεσκείας τους. Αλήθεια ποιοί εργάστηκαν στα μεγάλα έργα και με τι μεροκάματα;
    Φταίω εγώ που δεν νοιώθω πατριώτης για να δώσω και το 12ο μισθό στο κράτος για να μην αποδίδει κανένας καναλάρχης ασφαλιστικές εισφορές αγγελιόσημα και κάθε ιδιοκτήτης εφημερίδας να μπορεί να έχει αφορολόγητο ποσό από τον τζίρο του και να μπορούν συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι να είναι στη μισθοδοσία υπουργείων.
    Φταίω εγώ που δεν έχω Πόρσε Καγιέν και offshore εταιρεία όπως όλοι οι καλοί πατριώτες και που πιστεύω ότι νόμιμο είναι μόνο ότι είναι και ηθικο.
    Φταίω εγώ ο προδότης της πατρίδας που δεν δίνω και τον 11ο μισθό μου για να μπορούν οι τράπεζες να δηλώνουν πριν λίγα χρόνια αστρονομικά κέρδη τετραπλάσια σε σχέση με τις ευρωπαικές και μόλις τα στελέχη τους έπεσαν έξω να τους δίνει το κράτος 22 δις ?. Βλέπετε για να πλουτίσουν λίγοι πατριώτες τραπεζίτες πρέπει όλοι εμείς για 2 δις ? να φάμε παντεσπάνι.
    Φταίω εγώ ο τεμπέλης δημόσιος υπάλληλος που το κράτος χαρίζει δις σε φαρμακευτικές εταιρείες για εθνικούς λόγους και δεν συλλαμβάνει λαθρέμπορους καυσίμων όταν είναι πρόεδροι ΠΑΕ.
    Φταίω εγώ που δεν είμαι τόσο πατριώτης για να βοηθήσω με το μισθό μου τους εργατικούς επιχειρηματίες του ιδιωτικού τομέα που έχουν τη χαμηλότερη φορολογία στην Ευρωζώνη και δεν φορολογούνται τα μερίσματά τους.
    Φταίω εγώ λοιπόν που λόγω έλλειψης πατριωτισμού δεν μπορώ να αντέξω το γεγονός ότι για το κράτος εγώ ο εκπαιδευτικός των 1400 ευρώ θεωρούμαι δαπάνη περικοπτέα και ίσως και σπατάλη.
    Για όλους αυτούς τους λόγους προχωρώ κι εγώ στα δικά μου επώδυνα πλην όμως αναγκαία μέτρα για την ανόρθωση της οικονομίας μας και παροτρύνω και όλους όσους νοιώθουν το ίδιο να τα ακολουθήσουν για το δύσκολο χρονικό διάστημα που έρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΩ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΟΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΠΙΣΤΕΥΑ.ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΕΡΕΣΙΩΝ;ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΤΑΙΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟΛΙΤΙΚ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΟΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΩΝ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΠΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΡΕ ΣΕΙΣ ΠΕΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς kazanias,

    τα κομμουνιστικα σου τερτιπια να τα πουλησεις αλλου!!!
    Μαθε πρωτα τι εγκληματα εκαναν οι κομμουνιστες στην Ρωσια και οι συμμοριτες στην Ελλαδα και μετα γραψε σχολιο!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΜ.
    Κε Γερμανοτσολια, Χιτη, Δοσιλογε Χαφιε και Ταγματασφαλιτη (αν οχι εσυ ο ιδιος τοτε ο πατερας σου).
    Συνεχιζεις να προδιδεις και να ξεπουλας την πατριδα σου.
    Απο που τα περνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανωνυμε 12/3 9'48 πμ,

    η συνθηματολογια σου και οι υβρεις σου αποδεικνυουν το μεγαλειο της ιδεολογικης σας απατης!!Περα απο αυτα εχεις να γραψεις τιποτε σοβαρα επιχειρηματα?
    Δεν ηξερα οτι πουλαω την πατριδα μου με το να μην ειμαι κομμουνιστης!!
    Αυτο θα γραφτει στην Ιστορια!!!!!!!!!
    Οσο για την ερωτηση απο που τα παιρνω και οχι "περνω" ,γελοιο ανθρωπακι,τα "παιρνω" απο ανιστορητους προπαγανδιστες σαν και του λογου σου που εχουν μαθει να ετεροπροσδιοριζουν οποιους επιχειρηματολογουν κατα του κομμουνισμου ως "φασιστες,ακραιους,κ.α" ενω αυτοπροσδιοριζονται ως "δημοκρατες".
    Να ρωτησεις την Παπαρηγα οχι απο που τα παιρνει αλλα ποσα παιρνει το ΚΚΕ απο το Ελληνικο Κρατος που ξεπουλαει,οπως και ποσα επαιρνε απο την Σοβιετικη Ενωση μεχρι και την δεκαετια του '80!!
    Δεν εισαι σε θεση να βαζεις την λεξη "πατριδα" στο στομα σου!!
    Το ΚΚΕ εχει ηδη κατσει στο εδωλιο με την κατηγορια της προδοσιας,και αν ξεφυγατε λαμογια ηταν επειδη ειχατε ικανοτατους δικηγορους υπερασπισης και οχι επειδη ησασταν αθωοι!!
    Επειδη δεν εχεις την παραμικρη ιδεα απο Ιστορια και "κομμουνιστικη" ιδεολογια, σου συνιστω δυο βιβλια πρωην κομμουνιστη του Γ.Γεωργαλα,
    "ο Κομμουνισμος" και "η Προπαγανδα".
    Επειδη ομως δεν θα εχεις το κουραγιο να τα διαβασεις, σου συνιστω το βιβλιο
    "Η εναντιον της Μακεδονιας βουλγαροκομμουνιστικη επιβουλη", οπου εκει θα μαθεις ποσο "αθωος" απεδειχθη ο κομμουνισμος( σε ολα τα βαλκανικα κρατη και ειδικα στην Ελλαδα),οπως επισης θα διαπιστωσεις ποιοι ηταν οι πραγματικοι συμμαχοι των Ναζι.
    Επιπλεον σου γραφω ξεκαθαρα οτι τοσο οι Ναζιστες οσο και οι κομμουνιστες, αποτελουν μαζα ειτε παραπλανημενη απο προπαγανδα, ειτε απο αμορφωτατα "παρασιτα", τα οποια ειχαν και θα εχουν διψα για εξουσια.
    Εσυ που ανηκεις?????

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΓΜ:
    ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ.
    ΔΕΝ ΣΕ ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΛΑ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ.
    ΦΙΛΕ ΓΜ ΕΙΣΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝΑΣ ΙΔΙΟΤΥΠΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΡΟΥΣ;
    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΣΥ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ.
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΣΕΝΑ. ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς kazanias,

    Απαντηση στα ερωτηματα που σου εθεσα δεν εδωσες!!
    Σε κανενα ερωτημα!!!!
    Για πες μου τις πηγες απο τις οποιες εσυ αντλησες τις γνωσεις της πραγματικης Ιστοριας???
    Τα ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ, και μονο που ψηφισαν το λαθρονομοσχεδιο που δινει την δυνατοτητα στην Ελλαδα να γινει και επισημα ξεφραγκο αμπελι και οταν θα απορριπτονται οι Ελληνες και τα εργατικα χερια θα προερχονται απο την Ασια με 200 ευρω μηνιαιο μισθιο,πως αντιμετωπιζουν αυτον τον "ιδιοτυπο πολεμο"????
    Βαλλετε κατα των εαυτων σας!!
    Και πουλατε φουμαρα για Μαρξισμο-Λενινισμο και αλλες αηδιες!!
    Περιμενω να δω τις πηγες σου απο τις οποιες εμαθες Ιστορια!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΟΥΡΡΡ... ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΤΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς kazanias,

    Εξακολουθω να περιμενω απαντησεις στα ερωτηματα που σου εθεσα που σκοπιμως αποφευγεις!
    Οπως και τις πηγες απο τις οποιες εσυ αντλησες τις γνωσεις της πραγματικης Ιστοριας!!!!
    Και τις ειρωνιες στους φιλους σου!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΥΔΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ.Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΥΠΟΠΤΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ. ΕΞΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΟΡΩΝ - ΑΣΘΜΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΙΔΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΙΚΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ.
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΛΗΤΩΝ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΙΔΕΨΟΥΝ Τ΄ΑΥΤΙΑ.
    ΟΙ ΕΜΨΥΛΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΩΦΕΛΗΣΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ. ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ, ΜΟΝΟ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟΙ.ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ.
    ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΑΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ.ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕ. ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΟΡΑΤΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΣΑΚΩΘΟΥΜΕ.
    ΟΥΤΕ ΕΣΥ, ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΜΠΟΡΟΥΜΕ - ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΩΣΤΕ - ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΓΕΝΙΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡΒΟΥΜΕ ΦΙΛΕ. ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΞΕΡΙΖΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανωνυμε 12/3 6'59 μμ,

    Συμφωνω μαζι σου ,αλλα ταυτοχρονως διαφωνω σε πολυ σημαντικα θεματα.
    Ο Γεωργαλας μεχρι και την ηλικια των 27 ετων ηταν κομμουνιστης!!Απλως επιθυμουσε μια ιδεολογια με περισσοτερο ανθρωπισμο,πιο εθνικη,εξελιξιμη και λιγοτερο δογματικη!!Απο το 1956 ομως αρχισε να καταλαβαινει οτι το προβλημα βρισκεται στην ιδια υφη του κομμουνισμου,οπου απο το χρονικο εκεινο σημειο αγωνιστηκε εναντιον της ιδεολογιας του Κομμουνισμου!!
    Αν θεωρεις οτι ο Αντισυμμοριακος Αγωνας ωφελησε τους "λαμογιοκαπιταλιστες",τοτε το παιδομαζωμα των κομμουνιστων, για σενα, ειναι απλως ενα φαινομενο,οπου δεν θιχτηκαν οικογενειες,αλλα ειχαν συμφερον οι "λαμογιοκαπιταλιστες"!!Αυτο θα πρεπει να το τεκμηριωσεις!!
    Δυστυχως οι κομμουνιστες ηθελαν ανεκαθεν να κανουν την Ελλαδα δορυφορο της Σοβιετικης Ενωσης!!Περα απο αυτο ειναι πασιγνωστος ο σκοπος τους για την δημιουργια ανεξαρτητης και ενιαιας "Μακεδονιας"!!!
    Θα μπορουσα να σου παραθεσω και αλλες λεπτομερειες,αλλα επιπλεον το πιο ανησυχητικο ειναι οτι εχεις μπερδεψει τον Καπιταλισμο με την Παγκοσμιοποιηση!!!
    Ο Καπιταλισμος στηριζεται στον ανταγωνισμο και στην δημιουργια επιχειρησεων μεσα σε πλαισια νομων τα οποια αν εφαρμοζονται,η ιδιωτικη πρωτοβουλια αναπτυσσεται ταχυτατα!!Τωρα αν οι νομοι και οι κανονισμοι δεν εφαρμοζονται,μεσω συμφωνιων-συνθηκων τυπου Μααστριχτ,δημιουργουνται "καρτελ",οπου με συγχωνευσεις και την δημιουργια μονοπωλιων,μειωνουν τον ανταγωνισμο και δημιουργουνται πολυεθνικες με αποτελεσμα οι μεσαζοντες να ελεγχουν τις τιμες σχεδον ολων των προϊοντων.Αυτο ισχυει εδω και 15 χρονια!!
    Προηγουμενως δεν ετιθετο κανενα θεμα "καπιταλιστων",αλλα δυστυχως μεσω των τραπεζικων "καρτελ",και μεσω δανειων,πολυς κοσμος αναγκαζεται να κλεινει επιχειρησεις,ακομα και να χανει και το σπιτι του!!
    Το προβλημα ειναι η αλαζονεια, η ασυδοσια και η απληστια Σιωνιστων-Μασσονων που επιθυμουν μια Νεα Ταξη Πραγματων,καταστρεφοντας βασικες αρχες του Καπιταλισμου!!
    Εχουμε ηδη ξεφυγει απο τον Καπιταλισμο!!
    Εχουμε ηδη ξεφυγει απο τους νομους προφυλαξης του επιχειρηματια!!
    Εχουμε μπει στην τροχια της Παγκοσμιοποιησης!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΣΤΗΝ ΣΟΒ. ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΚΤΙΣΙΜΑΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΚΑΤΟΡΙΑ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΙΤΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ. ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ;
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΖΩΝΤΕΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΕ ΚΕΝΟ ΑΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ,ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
    ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.ΕΚΕΙΝΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ. ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΟΠΟΥ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ(ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ) ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ - ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΩΣ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΙΔΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗ.ΙΔΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΟΤΙ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΤΑΥΡΟΣ ΣΕ ΓΥΑΛΟΠΩΛΕΙΟ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΩΜΑΤΩΣΗ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑΞΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΣΕ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΑΡΑΞΙΑΣ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ.
    ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΦΙΛΕ ΜΕΝΟΥΝ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ.
    ΣΕ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ.
    ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΟΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΡΟΛΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΓΩ ΛΟΓΩ ΧΩΡΟΥ. ΨΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

    ΠΟΥΛΟΣ
    ΠΙΠΙΛΙΑΓΚΑΣ
    ΤΣΑΝΤΟΥΛΑΣ
    ΝΙΚΟΛΗΣ
    ΜΠΟΚΑΡΗΣ
    ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ
    ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
    ΜΙΧΑΛ-ΛΓΑΣ
    ΚΙΣΑ-ΜΠΑΤΖΑΚ
    υπαρχουν κι αλλοι
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΚΥΠΟΥΡΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ;
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΑΤΙ ΓΡΕΒΕΝΩΝ;
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΞΗΡΟΛΙΒΑΔΟ ΒΕΡΜΙΟΥ;
    ΦΙΛΕ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.
    ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΤΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ.
    ΗΘΕΛΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΜΕ ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
    ΕΠΕΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ, ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΗΘΕΛΑΝ ΔΟΥΛΟΥΣ.
    ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑ. ΜΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ ΦΙΛΕ. ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς kazanias,

    οσον αφορα τον Αντισυμμοριακο Αγωνα διαβασε σχολιο που σου εχω στειλει και θα δεις πως τα πραγματα δεν ειναι οπως θα ηθελες εσυ να ειναι,

    http://kostasxan.blogspot.com/2010/03/blog-post_4427.html#comments


    Εχεις ταυτοποιησει τον Καπιταλισμο με την Παγκοσμιοποιηση,σκοπιμως για να βγαλεις το αυθαιρετο συμπερασμα οτι το αποτελεσμα της δρασης(καπιταλισμος)-αντιδρασης(φτωχεια) ειναι ο Κομμουνισμος!!!
    Ο νεοφιλελευθερισμος κινειται σε πολυ διαφορετικα επιπεδα απο τον Καπιταλισμο!!
    Αλλο πραγμα οι συγχωνευσεις ,τα μονοπωλια,τα καρτελ, και αλλο ο ανταγωνισμος που θα εφαρμοζονται οι νομοι του κρατους!!
    Κουμαντο πλεον κανουν οι τραπεζες και καρτελ,λογω ελλειψεως κρατικων ελεγκτικων μηχανισμων που να ειναι σε θεση να αντιμετωπιζουν την αλαζονεια,την ασυδοσια και την απληστια κερδοσκοπων!!
    Αυτα τα πρωτοφανη φαινομενα τα παρατηρουμε τα τελευταια 20 χρονια και οχι πρωτυτερα!!
    Γιατι την δεκαετια του '80 ενω υπηρχε Καπιταλισμος, δεν υπηρχε φτωχεια(τουλαχιστον στο μεγεθος που ειναι σημερα)???
    Το προβλημα στην Ελλαδα ειναι οτι μια χωρα που αντεχει 250.000 δημοσιους υπαλληλους εχει 1 εκατομμυριο, και επιπλεον τα λαμογια οι πολιτικοι εχουν αφηνιασει τα τελευταια 25 χρονια,με αποτελεσμα να αδειασουν τα ταμεια!!Με τοση διαφθορα ,κακοδιαχειριση και οικονομικα σκανδαλα τι να απομεινει ορθιο????
    Μην ξεχναμε και τα ελλειματα λογω της ανεξελεγκτης (λαθρο)μεταναστευσης!!
    Εχεις μπερδεψει τα συκα με την σκαφη!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]