Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οργανωμένος στρατός με επίσημο στρατηγείο το Indymedia


Συγκρούονται εκεί που ξέρουν

ότι δεν τους περιμένει κανείς

Διαθέτουν ομάδες συγκέντρωσης πληροφοριών

Παρακολουθώντας την δραστηριότητα του Indymedia, του γνωστού ιστότοπου των «αναρχικών», διαπίστωσα πως τελικά πρόκειται για ένα «στρατηγείο» πληροφοριών, αλλά και μεταφοράς εντολών από και προς τους «κουκουλοφόρους».
Χρησιμοποιούν το διαδίκτυο και αλληλοενημερώνονται, όπως οφείλει κάθε στρατιωτική μονάδα όταν επιχειρεί κίνηση (πόσο δε μάλλον όταν οι κινήσεις γίνονται με βάση την ασφάλειά της και την επιλεκτική εμπλοκή με αντιπάλους) που συλλέγει πληροφορίες συνήθως από την «εμπροσθοφυλακή» που αποτελείται είτε από άτομα ειδικών μονάδων, είτε από «πληροφοριοδότες».
Καθαρά στρατιωτική δομή και τρόπος σκέψης και λειτουργίας από το Indymedia, που διασπείρει τις «ειδήσεις» έτσι ώστε να επιτυχαίνει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα και όταν αυτό το επιθυμεί.
Το παρακάτω παράδειγμα είναι χαρακτηριστικό αυτού του τύπου δράσης:

Παρατηρήστε όμως τη «γλώσσα» που χρησιμοποιεί ο «πληροφοριοδότης». Δεν γνωρίζει τα Ελληνικά, σχεδόν καθόλου στην γραφή, ενώ γράφει όπως προφανέστατα τα μιλάει. Σε αρκετά σημεία μάλιστα διαβλέπουμε πως πρόκειται καθαρά για αλλοδαπό, λόγω της χρήσης του β αντί του μπ…
Έχει κανείς καμία απορία μήπως για το ποιοι συγκαταλέγονται στα ενεργά μέλη του στρατού των «αναρχικών». Μάλιστα, ο τρόπος της επαφής και της άνεσης στην κατάθεση της πληροφορίας προδίδει ότι γνωρίζονται καλά (πιθανότατα και προσωπικά) και έχουν κοινό αγώνα…
Με την υπάρχουσα τακτική των παραδειγμάτων, είναι απολύτως βέβαιο πως η δράση τους έχει καταδρομικό χαρακτήρα και γνωρίζουν εκ των προτέρων τις οδούς διαφυγής, που φροντίζουν να κρατούν ήρεμες και με δικούς τους ανθρώπους να αναφέρουν εάν είναι "κλειστά" ή "ανοιχτά".
Αν υπάρχει άνθρωπος που έχει αμφιβολίες για το ότι πρόκειται περί οργανωμένου και εκπαιδευμένου στρατού (ειδικών επιχειρήσεων -αντάρτικου- μάλιστα εντός πόλεων) καλά θα κάνει να ρωτήσει κάποιον στρατιωτικό για να ενημερωθεί και να επιβεβαιωθεί για την αλήθεια των γραφομένων.
Και ένας στρατός εκπαιδευμένος και οργανωμένος μέσα σε μία πόλη είναι λίαν επικίνδυνος για όλους τους πολίτες στην περίπτωση που θα νιώσει άμεση απειλή...
Κωνσταντίνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]